- 9 Ağustos 2011
- 59.453
- 34.149
- 3.408
Yapmak istediğini yapmaya engel nedir merak ettim
Yalnız olmak mı, yoksa onca malzemeyi dizip, sonra geri toplamamak için üşengeçlik mi![]()
üşengeçlik, geç kalkmam vs. sadece pazarları yapabiliyorum kafamdakini.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapmak istediğini yapmaya engel nedir merak ettim
Yalnız olmak mı, yoksa onca malzemeyi dizip, sonra geri toplamamak için üşengeçlik mi![]()
Uzun lafın kısası; yaşınız gençken bana bir şey olmaz diye ortalıkta gezmeyin inanın sonra çok pişman oluyorsunuz, o zamanlar bana da bu çok söyleniyordu ama dinlemiyordum tabi, siz gelin bu tavsiyeye kulak verin.
Onu bunu şunu yemeyin vs şeklinde değil ama kötü alışkanlıkları rutininiz haline getirmeyin kafi.
2 yumurta, ballı ekmek ve çaydan ibaret.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Genelde Protein shake vanille ice cream
+
Nadiren Türk kahvaltasi hafta sonlari
+
Nadiren de![]()
Tercih mercih yok.Bam bam bam
Olmazsa olmazlarım
Çay-Yumurta-peynir
Özenerek hazırladığım
Ev yapımı çekirdeksiz yeşil zeytin-domates-yeşil biber-varsa yeşil soğan-maydanoz-nane-kekik-ceviz içi-nar ekşişi ve tabiiki sıcak pide+kaliteli deri peyniri.Kralını tanımam.En az 2 pide bam bam bam
Nar ekşişi yanına kışın turunç suyu da iyi gider.
Pideler porsiyonluk mu yoksa tam pidemi.. ?
Gerisi için afiyet olsun..

Kurban bayramı vesilesi ile bu aralar, köy yufkasının içine soğuk kavurma + içecek
![]()
![]()
Tam pide ama sıcacık olacak.Adana-Antep-Hatay yöresinin pidesi.
Lavaşla tandırı sevmiyorum ama her zaman 2 pide yemiyorum.Biraz abartılı yazdımGel bi anlaşma yapalım..
2 tane olarak senin istediğin olsun,
Ama pide değil; tavada gevretilmiş yuvarlak lavaş yada tandır açması olarak benim istediğim olsun ..
Çünkü 2 tam pide zaman içinde sorunlara neden olabilir.. Üstelik de sıcak olması, içinin hamur vaziyette olarak mideye oturması anlamına gelebilir.. Dikkat et derim..
Kurban bayramı vesilesi ile bu aralar, köy yufkasının içine soğuk kavurma + içecek
![]()
![]()
Sabahları kebap yemeye devam edersen ileride mideni de kebap niyetine yersin.
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
@Tamer Tuna; reys bu normal kavurma gibi olmaz, hayvanın yağı ile yapılıyor soğuk yenmesi makbuldür bana göre. Ben kokulara hassas bir insanım tekrar bu soğuk kavurmayı ısıtınca kokusundan yiyemem
Dediğin gibi soğuk kavurma: tost, pide, gözleme gibi alanlarlarda kullanılıyor ayrıca yumurta kırıpta yenir. Tabi tercih meselesi bazı insanlar kokulara çok hassas değildir tüketebilir.