Murat KILIÇ
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.769
- 2
- 1.363
Cevap: # Kaka
Bence s@c@p b@k@muzla oynayalım.
Bence s@c@p b@k@muzla oynayalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaka + Ronaldinho vardı geçen sene biz alamadık da Blackburn 'e gitti. Sonra maç bile oynamadı. Adını hatırlayamadım. Onu bile alamadık.
onu ben de biliyorum ayrica Kaka en sevdigim oyuncudur , ben alinabilirlik olarak dedim ki senin bagcigi bile olamaz dedigin adami getirmemiz cok zor hele ki Lauro gibi hayalkirikligi isimler bile transferde anilirkenDiego Kaka'nın ayakkabısının bağcığı olamaz.
Kaka değilde ben Diego ya razıyım. Sonra Diego gelince burun kıvırıyoruz.
Kaka'nın Türkiye'ye gelmesi için bir tane mantıklı sebep söyleyin? Bonservisiydi, yıllık maaşıydı falan oralara zaten hiç girmiyorum. Bu haberler, isimler sadece beklentiyi yükseltiyor. Sonra Buffon ile Lauro'nun aynı listede olma ihtimalinin dahi taraftarı çıldırtması kaçınılmaz oluyor. Neyse ki bu forumda Kaka'nın geleceğine ihtimal veren fazla görmüyorum, Beşiktaşlılar bir ara gerçekten kaptırmışlardı kendilerini, inanıyorlardır Kaka'nın, Maicon'un geleceğine.
Real are willing to sell Kaka for €40 million and Gala have the resources to cover the player's wage demands.