# Kaka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Kaka

Hiç bir şekilde mantıklı bir açıklaması olamaz bu transferin. Kaka gibi bir oyuncu Real Madrid'de ayrılsa bile -ki ayrılmaz- Milan'a falan döner. Türkiye'de ne işi var.

Kaka + Ronaldinho vardı geçen sene biz alamadık da Blackburn 'e gitti. Sonra maç bile oynamadı. Adını hatırlayamadım. Onu bile alamadık.

Fatih Terim Kaka'yı istedi

İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden AS, Fatih Terim'in Kaka'nın alınmasını istediğini duyurdu.

real_madrid_kakayi_satiyor.jpg

İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden AS, internet sitesinde yayınladığı bir haberde G.Saray'ın hocası Fatih Terim'in Kaka'yı istediğini yazdı.

TERİM KAKA'YI İSTİYOR

Haberde Avrupa'nın transfer piyasasında en aktif takımı olarak bahsedilen G.Saray'da iyi bir kadro kurmak isteyen Terim'in yıldız oyuncuyu transfer etmek istediği belirtildi. Yönetimin bu talep doğrultusunda çalıştığı dile getirildi.

İYİ BİR TEKLİF OLURSA EĞER..

Galatasaray yönetiminin Atletico Madrid'den Forlan ve Reyes ile de görüşme halinde olduğu belirtilirken, Fatih Terim'in güçlü bir kadro kurmak için Real Madrid'de gözden düşen Kaka'ya sarı-kırmızılı formayı giydirmeyi düşlediği söylendi. AS gazetesinin iddiasına göre Galatasaray, Kaka için Real Madrid kulübüne iyi bir teklifte bulunursa İspanyol ekibinin bu transfere onay verebileceği ifade edildi.

kralspor.ensonhaber

Fatih Terim 2006 yilinda dunyanin en iyi futbolcusu odulu icin Kaka'ya oy vermisti , hem de Ronaldinho populerlik olarak zirvedeyken .Gazeteler kuru siki atiyor o ayri mesele ama ben Terim'in ufak capta bir Kaka etkisi yaratacak oyuncu isteyecegini dusunuyorum bana bu isim hep Diego gibi geliyor.

Diego Kaka'nın ayakkabısının bağcığı olamaz.

Diego Kaka'nın ayakkabısının bağcığı olamaz.
onu ben de biliyorum ayrica Kaka en sevdigim oyuncudur , ben alinabilirlik olarak dedim ki senin bagcigi bile olamaz dedigin adami getirmemiz cok zor hele ki Lauro gibi hayalkirikligi isimler bile transferde anilirken

Terim wants Galatasaray to break bank for Real Madrid star Kaka

Galatasaray are ready to make a bumper offer for Real Madrid star Kaka.

AS says Gala coach Fatih Terim wants a superstar signing this summer - and his priority is Kaka.

Chelsea striker Didier Drogba is also on Gala's shopping list, but Kaka is the player Terim wants and the Turks have been encouraged to bid for the midfielder by Real.

Real are willing to sell Kaka for €40 million and Gala have the resources to cover the player's wage demands.

The big stumbling block will be convincing the Brazilian about moving to Istanbul.

Terim wants Galatasaray to break bank for Real Madrid star Kaka | Transfer News & Rumors | tribalfootball.com

Kaka'nın Türkiye'ye gelmesi için bir tane mantıklı sebep söyleyin? Bonservisiydi, yıllık maaşıydı falan oralara zaten hiç girmiyorum. Bu haberler, isimler sadece beklentiyi yükseltiyor. Sonra Buffon ile Lauro'nun aynı listede olma ihtimalinin dahi taraftarı çıldırtması kaçınılmaz oluyor. Neyse ki bu forumda Kaka'nın geleceğine ihtimal veren fazla görmüyorum, Beşiktaşlılar bir ara gerçekten kaptırmışlardı kendilerini, inanıyorlardır Kaka'nın, Maicon'un geleceğine.

Kaka'nın Türkiye'ye gelmesi için bir tane mantıklı sebep söyleyin? Bonservisiydi, yıllık maaşıydı falan oralara zaten hiç girmiyorum. Bu haberler, isimler sadece beklentiyi yükseltiyor. Sonra Buffon ile Lauro'nun aynı listede olma ihtimalinin dahi taraftarı çıldırtması kaçınılmaz oluyor. Neyse ki bu forumda Kaka'nın geleceğine ihtimal veren fazla görmüyorum, Beşiktaşlılar bir ara gerçekten kaptırmışlardı kendilerini, inanıyorlardır Kaka'nın, Maicon'un geleceğine.

Yazık onlar Quaresma transferiyle aynı seviyede görüyorlar Kaka'yı ve Maicon'u:)

Böyle bir oyuncunun gelmesini bir ihtimal paraya bağlayabilirsin ama Kaka hem şuana kadar inanılmaz paralar kazandı, hem de Brezilya'nın en zengin ailelerinden birinin oğlu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt