- 26 Ocak 2021
- 41.853
- 41.187
- 3.078
Bir şey olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Insallah dediğin gibidir yoksa buyuk deprem olacakta evimizi kaybedecegiz diye cok korkuyorumŞilide de oluyor hep 7ler 8ler havada uçuşuyor. zaten aynı kırığın devamı, japonyadan başlayıp Alaska, san andreas, meksika, kolombiya ekvador peru ve şili olarak dünyayı boydan boya kesen bir kırık var.
bu konuda ülkemiz şili, japonyadan da iyi. hem de o kerizler kadar bütçe harcamadan inşa ediyorlar yapıları
depremin ne olarak algılandığı bulunduğun bölgeye bağlı tabi. allahın takdiri de oluyor ve durduk yere yer sallandı diye ölebiliyorsun da ya da eğlence olarak görebiliyorsun da. bu o kültüre ve coğrafyaya bağlı. umarım herhangi bir şey kaybetmezsinInsallah dediğin gibidir yoksa buyuk deprem olacakta evimizi kaybedecegiz diye cok korkuyorum
Allaha inaniyorum o konuda suphen olmasin. Inancliyimdepremin ne olarak algılandığı bulunduğun bölgeye bağlı tabi. allahın takdiri de oluyor ve durduk yere yer sallandı diye ölebiliyorsun da ya da eğlence olarak görebiliyorsun da. bu o kültüre ve coğrafyaya bağlı. umarım herhangi bir şey kaybetmezsin
başarılar dilerim, benim yokAllaha inaniyorum o konuda suphen olmasin. Inancliyim