Kaliforniya'da Korkutan Deprem!

Şilide de oluyor hep 7ler 8ler havada uçuşuyor. zaten aynı kırığın devamı, japonyadan başlayıp Alaska, san andreas, meksika, kolombiya ekvador peru ve şili olarak dünyayı boydan boya kesen bir kırık var.

bu konuda ülkemiz şili, japonyadan da iyi. hem de o kerizler kadar bütçe harcamadan inşa ediyorlar yapıları.

tarihin en büyük depremi büyük valdivia depremi 9.5 (bu kadar ölçebiliyor sistem) 10 dakikadan fazla sürmüştür, 1960ta şilide meydana geldi. bununla beraber tüm yapı yönetmeliği değiştirildi ve 2010dan sonra olan 8.2 ve 8.6 depremlerinde ölümler sadece tsunamiden oldu. o da 8 kişi falan. artık deprem eğlence demek benim nezdimde.

Şilide de oluyor hep 7ler 8ler havada uçuşuyor. zaten aynı kırığın devamı, japonyadan başlayıp Alaska, san andreas, meksika, kolombiya ekvador peru ve şili olarak dünyayı boydan boya kesen bir kırık var.

bu konuda ülkemiz şili, japonyadan da iyi. hem de o kerizler kadar bütçe harcamadan inşa ediyorlar yapıları
Insallah dediğin gibidir yoksa buyuk deprem olacakta evimizi kaybedecegiz diye cok korkuyorum

Insallah dediğin gibidir yoksa buyuk deprem olacakta evimizi kaybedecegiz diye cok korkuyorum
depremin ne olarak algılandığı bulunduğun bölgeye bağlı tabi. allahın takdiri de oluyor ve durduk yere yer sallandı diye ölebiliyorsun da ya da eğlence olarak görebiliyorsun da. bu o kültüre ve coğrafyaya bağlı. umarım herhangi bir şey kaybetmezsin

depremin ne olarak algılandığı bulunduğun bölgeye bağlı tabi. allahın takdiri de oluyor ve durduk yere yer sallandı diye ölebiliyorsun da ya da eğlence olarak görebiliyorsun da. bu o kültüre ve coğrafyaya bağlı. umarım herhangi bir şey kaybetmezsin
Allaha inaniyorum o konuda suphen olmasin. Inancliyim

Allaha inaniyorum o konuda suphen olmasin. Inancliyim
başarılar dilerim, benim yok

okumak isteyenler için

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt