Kamil Abitoğlu Bugün Galatasaray'ı Frenledi

Kaybedince aynı antuya dönüyoz sahada kazanmayı hakettik mii haketmedik mi eğer hakettik diyosanız tamam hakeme yüklenin ama bence macı kazanmayı hiç haketmedik

Mancini gibi, F.Terim gibi topu taca atmayalım. Takım berbat, teknik sorumlular berbat, hakeme ihtiyaç yok.

Şimdi %75-%25 topa hakimiyetle oyanayan, kaleye 20 şut çekmiş, 30 orta yapılmış,

Ancak 2 tane pozisyonda hakem penaltı vermemiş, olmayan bir penaltı ile rakip gol atmış falan gibi bir durum olsa hakem harcadı diyelim.

Peki bugün hakem bizi nerede harcadı...

Sahada ruh gibi dolaşan futbolcular vardı. Chelsea maçı ve bu maç sudan çıkmış balık misali sahada gezinen oyuncular gördük.

Ha buna da 3 ihtimal veriyorum;

1- Bizimkiler Fenerin düşeceğini duydu o yüzden sallıyor artık. Rölantiye aldı

2- Maddi kriz yaşanıyor,Yönetim paralarını vermiyor

3- Ne yazık ki en kötüsü; Yönetim ve futbolcular maç satıyor.

Bunların içinde en mantıklısı 2 nolu şık. Ama onun bile olacağını sanmıyorum.

Şimdi %75-%25 topa hakimiyetle oyanayan, kaleye 20 şut çekmiş, 30 orta yapılmış,

Ancak 2 tane pozisyonda hakem penaltı vermemiş, olmayan bir penaltı ile rakip gol atmış falan gibi bir durum olsa hakem harcadı diyelim.

Peki bugün hakem bizi nerede harcadı...

Sahada ruh gibi dolaşan futbolcular vardı. Chelsea maçı ve bu maç sudan çıkmış balık misali sahada gezinen oyuncular gördük.

Ha buna da 3 ihtimal veriyorum;

1- Bizimkiler Fenerin düşeceğini duydu o yüzden sallıyor artık. Rölantiye aldı

2- Maddi kriz yaşanıyor,Yönetim paralarını vermiyor

3- Ne yazık ki en kötüsü; Yönetim ve futbolcular maç satıyor.

Bunların içinde en mantıklısı 2 nolu şık. Ama onun bile olacağını sanmıyorum.

Ya da Polat dönemi gibi yine bir şeyler dönüyor, sessiz kalan kazanacak..

hakemlik hiçbirşey, yok çıktı adam gibi maçını yönetti, suç tamamen futbolcular ve kenar yönetiminde.

5 tane penaltı verilmese ne olur rezalet futbol herşeyi gölgeliyor gerçek GALATASARAY hakemide yener yenmeli !

birakin hakemi bizim futbolcular sampiyon olmaya niyeti yok

Bana daha çok Selçuk ve Burak frenlemiş gibi geldi.

Hakem ne yaptı Allah aşkına yapmayın beyler

tamam

ne alakası var be altı pasdan 2 ol kaçır git sabriyle oyna selçuka mac boyu sabret sonra hakem de antuya baglamayın iyice

hakemi de yenmeliydik ama penaltımızın verilmediği açık. sezon başından beri olanları hesaplarsak puan geride değil en az 6 puan önde olurduk.

Yahu hakem penaltimizi verseydi şuan 3 puan almıştık kötü mü olurdu neyi tartışıyoruz

Geri
Üst Alt