Kamp Kadrosunda Bulunmayan Oyuncular Belli Oldu İddiası

Hakan Şükür ve Fatih Terime efsanemiz değildir deyip, Sabri Sarıoğluna Galatasaray'ın efsanesidir demek..:rolleyes:

Gitmesini istemem . Futbolu GALATASARAY da bırakmasını isterim . Oynamasa bile kenarda oturup takıma abilik yapsın .

Yönetime sunulan listedeki 10 oyuncu:

Sabri Sarıoğlu, Engin Baytar, Gökhan Zan, Endoğan Adili, Lucas Ontiveiro, Sercan Yıldırım, Yiğit Gökoğlan, Emmanuel Eboue, Dany, Kaan Baysal

Prandelli'nin bu kararı Florya'da 3 gün boyunca maç kasetlerini izledikten sonra verdiği söyleniyor.

Yönetim belki sabriyi kabul etmez,diğerlerinde şüphe yok.

Benim anlamadigim baska birsey var aslinda:

normalde kamp a herkes goturulur, orada futbolcular hakkinda bilgi toplar TD, sonra bunlarin gidecekler listesini sunar. Niye simdi boyle yapildi merak ediyorum acikcasi..

Benim anlamadigim baska birsey var aslinda:

normalde kamp a herkes goturulur, orada futbolcular hakkinda bilgi toplar TD, sonra bunlarin gidecekler listesini sunar. Niye simdi boyle yapildi merak ediyorum acikcasi..

40 kişi + yönetim + personel

Uçak kapasitesi yetmez belki :D

Zan kalmali çok az iyi olan defanscilardan birisidir Süper Lig için yeterli

sabri engin ve gökhan zanın yerine alınacak oyuncular seneye serdar gürler ve deniz yılmaz transferinde takasta kullanılırlar

ulan bari altyapıdaki çocukları kullanın da bir işe yarasın bu hamleler , anadolunun rezil sözde genç oyuncularını alıp boşa para saçmaktan başka bir şey yapmış olmuyorsunuz

Sezona hatayla başlar. Sabri gibi Galatasaray'a yıllarını veren adamı daha ilk günden göndermeye çalışması şaşırtıcı. Tüyoları mancini'den almış heralde.

Ne vermis Galatasaraya? 11 Yilda yedi sülalesine yetecek kadar para kazandi Galatasaraydan. Yolun sonuna geldik, güle güle !

Yönetime sunulan listedeki 10 oyuncu:

Sabri Sarıoğlu, Engin Baytar, Gökhan Zan, Endoğan Adili, Lucas Ontiveiro, Sercan Yıldırım, Yiğit Gökoğlan, Emmanuel Eboue, Dany, Kaan Baysal

Prandelli'nin bu kararı Florya'da 3 gün boyunca maç kasetlerini izledikten sonra verdiği söyleniyor.

liste yanlış.kaan bi kere a takımda olmak kaydıyla imza attı.endoğan sakatlıktan sonra o kadar çalıştı,daha bi kez bile oynamadı.yalan haberdir.

kesinleşince konuşuruz.adam daha tanışmadı bile kimseyle.

Forum da bazı tipler var ne derlerse tam tersi çıkıyor.İstatistik biliminden yola çıkarak Sabri kalsın Prandelli gitsin diyorum.

Yahu çıldırmamak elde değil saçma sapan işler oluyor

kim aldı lan bu Kaan'ı

Prandelli kampa bile götürmüyor

endoğanı direk 11e yazanlar vardı daha bi oynadığını bile görmedik çocuğun :)

Beyler Sabri olayi Galatasarayin Kendi Sitesinde Yalanlanmis yokmus oyle bir sey

bu haber tamamiyle gerçek çıkmıştır iddiası ibaresini kaldırabiliriz bence

Geri
Üst Alt