Kamp Kadrosunda Bulunmayan Oyuncular Belli Oldu İddiası

Helal olsun Prandelli reyize.sıktı artık bu vefa martavalları.hiç geliştirme kendini,sağ bek diye çık maça sağ beke gelme,saçma sapan ortalar saçma sapan hareketlerle milletin diline düş,iyi Galatasaraylı kontenjanından milyonlar kazan oh ne güzel

sabri engin ve gökhan zanın yerine alınacak oyuncular seneye serdar gürler ve deniz yılmaz transferinde takasta kullanılırlar

ulan bari altyapıdaki çocukları kullanın da bir işe yarasın bu hamleler , anadolunun rezil sözde genç oyuncularını alıp boşa para saçmaktan başka bir şey yapmış olmuyorsunuz

Engin'in futbol kariyeri bitti.. Süper Lig'de oynayamaz bu haliyle.. 2 senedir göbekli haliyle geziyor ortalikta.

Gökhan Zan desen sürekli sakat bir isim.. Yabanci-Semih-Koray-Yerli seklinde bir stoper rotasyonumuz olmali. G.Zan 7 aydir futbol oynamiyor.

Sabri'nin kesinlikle kalmasi lazim.

Endogan, Baysal, Sinan Gümüs fln bunlar bizde oynayabilecek cocuklar degil.. Kiralanir dururlar sözlesmeleri bitene kadar.

Sabri berbat bir futbolcu, kabul ediyorum. Ancak yönetim aşağıdaki seçeneklerden birini becermedikçe Sabri'nin kovulması doğru değil.

1- Yabancı sınırını kaldırtmayı becereceksiniz.

veya

2- Adam gibi yerli bir sağ bek alacaksınız. (böyle biri var mı tartışılır)

veysel de hamid de alınsa tarık çamdal da sabri'nin yerini doldurur. sabri'nin yerini herkes doldurur.senede 2-3 3 maç düzgün oynaması dışında tüm yıl kötü oynuyor.futboldan haberi yok nerdeyse

Birilerini kaset izleyerek kesmek doğru değil bence ilk kampa götürüp durumlarını görebilirdi

Inanamiyorum Sabri'yi nasil almaz kadroya ya??

Bu karar ileride onune sunulur ben soyleyeyim. Abicigim bu adam enerjik, bazi maclarda sonradan girip macin gidisatini nasil degistirdigine kac defa sahit olduk. Ayni zamanda Turk.

Tut yedekte iste, ne olacak? Cok ideal bir yedek oyuncu. Ama yok illa sacma isler yapmak zorunda bizim Teknik Direktorler.

Allah Allah Sanki Ibrahimovic alinmadi da isyan ediyonuz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Inanamiyorum Sabri'yi nasil almaz kadroya ya??

Bu karar ileride onune sunulur ben soyleyeyim. Abicigim bu adam enerjik, bazi maclarda sonradan girip macin gidisatini nasil degistirdigine kac defa sahit olduk. Ayni zamanda Turk.

Tut yedekte iste, ne olacak? Cok ideal bir yedek oyuncu. Ama yok illa sacma isler yapmak zorunda bizim Teknik Direktorler.

Sabri Şansını fazla zorlama.

Yabancı sınırı varken, bek transferi yapılmadan sabri'nin kadrodan kesilmesi sadece teknik anlamda yorumlanamaz. kadro içindeki kutuplaşmaları engellemek adına yapılmış olduğunu düşünüyorum bu kesiğin.

Hocanin kararlarina saygi duymak gerekir. Eger taraftar karar verecekse hocaya ne gerek var? Biz sonuca göre degerlendirme yapariz. Birakalim adam kadrosunu kursun.

Olm tribunde mac izlerken, macin gidisati kotuyse, saha kenarinda sabri oyuna girmeyi beklerken, taraftarin icinde bir umut bir ates bitiveriyor ve taraftar yeniden cosmaya basliyordu. "Sabri reyiz giriyor" veya "haydi sabri reyiz" vs gibi. Tamam yeteneksiz falan ama ailenin bir parcasi ve gidecekse bile bu sekilde degil, tesekkur ederek yollar ayrilmaliydi.

Pardon ama emre colak'in katildigi antrenmana sabri nasil katil(a)maz???

yabancı hoca gelince hiç bir umudum yoktu ilk neşteri görünce yeteneksizlerden kurtuluyormuyuz yıllardır süre gelen rezalet sonamı eriyor görüntüsüyle umutlarım tavan yaptı kamptada 5 yeteneksizin üstünü çizse şaka gibi çoğu yeteneksizden kurtulacağız :D Sonuna kadar PRANDELLİ artık!

Adama gecen sene herkes küfür ediyordu işe yaramaz hemen defolsun diye.Şimdi kadro dışı kalınca Dani Alves oldu bir anda.İlginç kişilikler mevcut forumda.Bundan sonra Tarık alınacak heralde.Doğru hamleler Prandelliden.

Mevcut oyunculardan ilk etap kampına;

Fenando Muslera - Eray İşcan - Alperen Uysal - İsmail Çipe

Alex Telles - Aurellien Chedjou - Hakan Balta - Emre Can Coşkun - Semih Kaya - Koray Günter - Veysel Sarı

Hamit Altıntop - İbrahim Coşkun - Furkan Özçal - Sinan Gümüş - Oğuzhan Kayar - Yekta Kurtuluş - Umut Gündoğan - Olcan Adın - Emre Çolak - Felipe Melo - Wesley Sneijder - Bruma - Nordin Amrabat - Aydın Yılmaz - Selçuk İnan

Burak Yılmaz - Umut Bulut - Berk İsmail Ünsal

kadrosu ile başlayacağız gibi gözüküyor. İzinliler vs. olabilir tabiki. Ceyhun Gülselam'ın durumu ise belli değil.

- Muslera bir yere gitmediği sürece vazgeçilmezimiz. Yedek için Hakan Arıkan ismi geçiyor.

- Sağ bek mevkiinde Veysel'i görüyoruz. Genellikle orta sahada izlediğimiz Hamit Altıntop'un da sağ bek oynadığı maçlar kariyerinde bol bol var. Ancak bu mevkii için bir transfer şart. Sadece Veysel ile sezon geçmez. Tarık Çamdal ismi geçiyor.

- Sol Bek için Alex Telles ve yedeği Hakan Balta olarak sezonu geçireceğiz gibi gözüküyor.

- Stoper mevkii çok kritik. Semih Kaya'nın banko oynayacağı hepimizin malumu. Koray Günter'in tutması ve iyi bir ikili oluşturmalarını hepimiz istiyoruz ancak olurda uyum sağlayamazlarsa çok büyük sıkıntılar çekebiliriz. Chedjou geçen sezon ki Eboue gibi kontenjana en çok takılan futbolculardan olacak gibi gözüküyor. Hakan Balta zaman zaman iyi maçlar çıkarsa da bir stoper transferi yapmamız şart.

- Orta saha oyuncularımız üç sezon olduğu gibi Melo ve Selçuk olacaktır. Yedek kulübesi bu mevkiide zengin.

- Hoca eğer kanatlı bir sistem seçerse bu sene sıkıntı çekmeyeceğiz gibi gözüküyor. Bruma, Olcan, Amrabat, Aydın ve Hamit olmak üzere 5 oyuncu ile başlıyoruz. Geçen sezonun ikinci yarısı sadece Hajrovic'in olduğunu düşünürsek bu konuda bolluk yaşıyoruz gibi bir şey.

- Sneijder transfer dönemi hareketli geçeceğe benzesede kalması durumunda Muslera ve Melo gibi vazgeçilmezimiz olacaktır.

- Forvet hattında Burak geçen sezon dönem dönem düşüş yaşasa da yine 20 golü bulacaktır diye düşünüyorum. Umut mevcut Türkiye şartlarında iyi bir yedek. Umut'un gitmesini isteyip yerine altenatif olarak gelmesi istenen Muhammed Demir vs. oyunculardan daha çok skoru olduğunu her sezon görüyoruz. Ancak bu ikiliyle başlanmaz. Kesinlikle üçüncü bir forvet transferi gerçekleşmeli.

Şu durumda Yedek Kaleci, Sağ bek, Stoper ve Forvet transferleri yapılacak gibi gözüküyor.

Belki Eray'a güvenilip kaleci transferi yapılmaz ancak diğer mevkiilere kesinlikle takviye yapılmalı. Hatta kontenjan açısından sıkıntı yaşamamak adına sağ bek kesin yerli olmalı. Stoper veya forvet içinde birisi yabancı tercih edilecek artık mevcut durumda.

Bakalım ilerleyen günler ne gösterecek.

Dogru karar

Sabri Galatasarayin futbolcusu degil, olamaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

sadece ontivero için üzüldüm

bu çocuk gerçekten yetenekli

işlenmesi gereken bir kumaş

ama ligdeki GS'lı hocalardan birinin eline verip

pişmesini beklemek daha mantıklı gibi

Geri
Üst Alt