Kanatlar Rashica ve Barış Olmalı

Bir kanatta rashicanin yeri zaten garanti. Diger kanatta da kerem, baris ve yunus degisimli oynarlar

Bence hocanın ikinci yarıda barış'i çıkarması da yanlıştı, barış'in defansif katkısı kerem den daha iyi ayrıca rakibin bize karşı tek silahı duran toplardi sadece hava hakimiyeti ile gol atmaya çalıştılar, barış daha uzun boylu kerem e göre

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zaten o değişiklikten sonra Taşdemir Kerem’in açıkları kapatamadı
Taşdemir çıkarıp dubois alabilmek için de yerli sınırından dolayı mertens çıkarıp berkan koymak zorunda kaldı
Erken değişikliği telafi için 2 değişiklik daha yaptı yani

Oyle olacak zaten. Ancak Kerem ve Yunus gibi iki degerli oyuncumuzu yerin dibine de sokmaya gerek yok.

Az konuşana bak

Napmis nobel odullu makelmei yayinlamis
Senin gibi zirzoplqrin o çöp bu poşet ,okan gider diye gün ve gün yaptığı malca girdilerden sonra ahkam kesmen ,öğüt veren ihtayıcı olduğu şeyi öğütlermiş minvalinde ve dahi sana yakışanı olmuş !

Barışın artısı kafa toplarina da çıkıyor. Asisti çok iyiydi

Zaten o değişiklikten sonra Taşdemir Kerem’in açıkları kapatamadı
Taşdemir çıkarıp dubois alabilmek için de yerli sınırından dolayı mertens çıkarıp berkan koymak zorunda kaldı
Erken değişikliği telafi için 2 değişiklik daha yaptı yani
kerem ne acıgı verdi? ezbere yorum yapıyorsunuz yav

Barışın en iyi yaptığı şey önde baskı ,Kafa toplarına çıkışı ve defansa yardım etmesidir. Basit oynuyor , yeri geldiğinde kafasını kaldırsa daha harika işler yapabilir öğrenir diye umuyorum.

Belki daha zorlu maçlarda barış olabilir savunma yardımından dolayı ama kesinlikle kerem barıştan daha önde. Keremin yapması gereken, artık bu takımın yıldızı olmadığını kabullenip, icardi ve mertense servis yapmasıdır

Bizim en büyük problemimiz top kayıplarımız ve bunun sonucunda ani geri dönüşler seti oturtamamızdı bunun da en büyük sebebi kanat oyuncularımızın topları çok ezmesiydi her maç Kerem ile Yunusun totalde 25-30 top kaybı vardı ve dafansif olarak da çok da öyle yardımcı oluyorlardı Rashica ve Barış ile gerçekten devam edilmeli diye düşünüyorum

Geri
Üst Alt