- 27 Ocak 2010
- 132.289
- 97.359
- 5.488
29 şampiyonluğumuz HO
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cevap vermiş olmaları bunların saçmalık oldugu gerceğini değiştirmiyo abi...tabiki bişeye dayandırmaya calısacaklar bı zırvaları.tabiki yalan,yanlıs örnekler verecekler.ayrıca bu cevaplar yeterli mi?hiç değil.cevapları da yazın buraya koydugum yazılar gibi saçma ve içi boş.yazıların hepsi aynı zaten.hepsi aynı sekilde bahsediyo bu turnuvalardan.yazın da cok konusmustuk hatırlıyosan.milli kümedir,şampiyonadır hepsi tsyd kupası degerinde.bi italya ligi tutuyodu bunların saçmalıgıyla sanırım,o örnekte de yanlıs yapılmıstı.Fener cevap vermiş maalesef hepsine attığım linkte.
cevap vermiş olmaları bunların saçmalık oldugu gerceğini değiştirmiyo abi...tabiki bişeye dayandırmaya calısacaklar bı zırvaları.tabiki yalan,yanlıs örnekler verecekler.ayrıca bu cevaplar yeterli mi?hiç değil.cevapları da yazın buraya koydugum yazılar gibi saçma ve içi boş.yazıların hepsi aynı zaten.hepsi aynı sekilde bahsediyo bu turnuvalardan.yazın da cok konusmustuk hatırlıyosan.milli kümedir,şampiyonadır hepsi tsyd kupası degerinde.bi italya ligi tutuyodu bunların saçmalıgıyla sanırım,o örnekte de yanlıs yapılmıstı.
Bir Fenerbahçe Acizliği Olan 5. Yıldız Hakkında Bilgiler
asıl cevaplar ve gercekler burda.ben de belgeleriyle beraber var.fotograflar,yazılar elimde.
şimdi sen bu tsyd kupası degerinde saçmalıkları şampiyonluk diye saydırmak istersen GALATASARAY KULÜBÜ DE BUNDAN KAT BE KAT DEĞERLİ TÜRKİYE KUPASINI 17 ŞAMPİYONLUK OLARAK EKLER.
o yüzden 'maalesef' lafını anlamadım.maalesefki fenerbahce kafayı yemiş
Federasyonun kuruluşunu baz alıyorlar.1924 öncesi niye sayılmıyor ?
Cumhuriyet kurulmadan önce Galatasaray ve Fenerbahçe yarışmıyordu herhalde ? Ya da kuruluş tarihlerini inkar ediyorlar bu vesileyle o daha ilginç olur tabi
Federasyonun kuruluşunu baz alıyorlar.
Federasyonun kuruluşunu baz alıyorlar.
Biz Fransa takımıyız hiç biri sayılmaz.Saçma işte öncesi de baz alınacaksa olabilir böyle bir şey
Yoksa kendi çıkarları için kullanacaklarsa ne anladık bu işten
Bizim Güneşspordan kalan şampiyonluklarımız var ona ne demeli ?
bizim ne dediğimiz tabiki önemli.senin verdiğin linke tıkladım.ve inanılmaz saçma,okurken güldüm.....o küçücük beyinleriyle insanların onlara bu konuyla ilgili sordugu 3-4 soruyu alıp toplamda 6-7 soruya kendilerince cevap vermişler.ve tek bi soruda lig örnegi vermişler.o da italya.orda da yapılan yanlıs.arjantin liginin şimdiki halini önek vermişer yahu.daha ne kadar salaklaşabilirler...Bizim ne dediğimiz önemli değil.Tff'nin ne diyeceği önemli.
burası eksik olmuş biraz abi @Sarper Yıldırım orda demek istediğim avrupa liglerinde geçmişte amatör liglerde sayılan sampiyonlukların nedeni şimdili liglere benzer olması veya formatının aynı olmasından ötürü.yıldızlar da o yüzden verildi tabi.ama fenerinkiler ulusal falan degil,formatı ise şimdikiyle hiç tutmuyo.bu takılan 3-4 yıldızla ilgili konuda,kendi zırvalıklarına ulusal diyip,utanmadan hollanda,italya,almanyada ve fransada profosyonellikten önceki amatör şampiyonluklar sayıldı diyolar.ingilterede sayıldı diyolar.e sayılmısta bi bak o amatör ligler şimdiki profosyonel liglerin bi benzeri oldugu için saymıs olabilirler mi acaba?yok ondan bahsetmemişler.
@Sarper Yıldırım bak ben bile şu halimle cevap veriyorum ve bitmiyo abi.....o küçük beyinlerine göre aynı sezonda iki şampiyon olabilyo(mill küme ve futbol şampiyonası oynanırken trabzon ve adanada baska ligler kurulmasına ragmen ),lig 1959'da baslamasına ragmen.ama lig 1959da zaten basladıgı için Türkiye kupası şampiyonluk olarak sayılamaz gibi komik laf etmişler sitede....bunun nedeni de çok önde olmamız tabiki.
adama demezler mi ULAN 1959 öncesi sayılsın dediğin şeyler ligin şu anki formatıyla zaten hiç uyuşmuyo,zırvalıkların bi de aynı sezonda oynanmış ama diyosunki 1959da zaten asıl lig başladı,Türkiye kupası neden sayılsın şampiyonluk olarak?aynı yılda oynansın oynanmasın önemi yok zaten turnuvanın,liglerin kupaların sana göre..e yavsak camia senin zırvalıkların gibi ligle aynı sene oynansa da Türkiye kupası tüm ülkeyi kapsamıyo mu,senin zırvalıklarından çok daha anlamlı değil mi?neden sayılmasın?Türkiye kupasına 15 sene ara da verilmemiş ....
Ben ona cevap verdim zaten.o istekleri de asiri saçma.olur mu öyle şey ?1959dan itibaren de 6-7 sene boyunca 3-4 şehirden takım katıldı diye verilir mi sampiyonluk...ekonomik ve ulaşım sebeplerinden ötürü katılamamistir çoğu şehir takımı lige.ya da çıkarmamışlardır 2. ligden bazı şehir takımları 1.lige.bu kadar basit@Aydın Aslan Burada bir yanlışın var bence.Fenerliler İstanbul Ligi vb. verilsin demiyor zaten.Milli Küme diye bir lig oynanmış 15 sene falan.İstanbul-Ankara-İzmir liglerinden gelen takımların oynadığı 10-12 bir lig.Birinci Lig'in de ilk 8-9 sezonu bu 3 şehrin takımlarıyla oynandı kabul ediliyor bu da edilsin diyorlar.Olay İstanbul Ligi olsa baştan ofsayt zaten.