Kanıtlar ile 1959 Öncesi Şampiyonluklar Yalanı!

Ben ona cevap verdim zaten.o istekleri de asiri saçma.olur mu öyle şey ?1959dan itibaren de 6-7 sene boyunca 3-4 şehirden takım katıldı diye verilir mi sampiyonluk...ekonomik ve ulaşım sebeplerinden ötürü katılamamistir çoğu şehir takımı lige.ya da çıkarmamışlardır 2. ligden bazı şehir takımları 1.lige.bu kadar basit

Yurtdışında da uygulanan bir uygulama ama bu.Beni korkutan bu.İtalya'da falan var hakikaten bu eski şampiyonlukların kabul edilme meselesi.

Yurtdışında da uygulanan bir uygulama ama bu.Beni korkutan bu.İtalya'da falan var hakikaten bu eski şampiyonlukların kabul edilme meselesi.
hiçte korkulacak bişey yok.bizim liseli hukukçular bu konuyu kıclarına monte eder zaten.ama bizzat kendim bişey diyecek olursam italya ligini zaten yazdım abi.bi tek italya örnegi var ve onu yazmıslar sadece diye sitede,söyledim bunu önceki mesajlarda...verdikleri diğer arjantin örneğini örnekten saymıyorum.çünkü baska örnekler olmadıgı için arjantin liginin şimdiki versiyonundan bahsedecek kadar acizler ve bu komik.ama ellerindeki tek örnek olan italya örneğinde yapılan da yanlıs ve eksik bilgiler içeriyo diye biliyorum.diğer örneklere senle birlikte gecen yaz baktık.uyusmuyo diye de yazdık bütün yaz.hatta özelden biçok kişiyle de konustum.

yıldız meselesinde bahsettiklerim kafanı karıştırdıysa,orda bahsettikleri liglerin kabul ettiği şampiyonluklar değil.ve fenerinkileriyle bi karşılaştırma yapılmamış,yapılamaz zaten.sadece hollanda,almanya ve atıyorum ispanyanın şu anki formatında geçmişte oynanan liglerde ve tabi şu anki formata uydugundan takımların kabul edilen sampiyonluklarına karşılık verilen yıldızlardan bahsedilmiş.

Italiada uygulama ama farklıydı.

Bölgesel şampiyonlar belirleniyordu sonra bu bölgelerinde şampiyon olmuş takımlar birbiriyle oynayıp şampiyon belirleniyordu.

Sayılması mantıklı bir yanı var yani.

Bölgesel şampiyonlar belirleniyordu sonra bu bölgelerinde şampiyon olmuş takımlar birbiriyle oynayıp şampiyon belirleniyordu.

E bizim Milli Küme bundan farklı mı?

Valla @Sergen Zeren şu an olmasa bile ilerde kabul edileceğini düşünüyorum bunun 5 şampiyonluk falan fark attıktan sonra.

E bizim Milli Küme bundan farklı mı?

Valla @Sergen Zeren şu an olmasa bile ilerde kabul edileceğini düşünüyorum bunun 5 şampiyonluk falan fark attıktan sonra.
@Fatih Hacı sağol abi italya için.gördüğün gibi italya örnegi de çürüyo.kimbilir daha neler var.bizde milli küme de ne oldugunu söyleyeyim mi sana?milli küme ve Türkiye futbol sampiyonası oynanırken trabzon ve adanada ligler kuruldu.ama ne trabzon ne adana sampiyonları katılmadı bu turnuvalara.

1959 Öncesi Şampiyonluk Yalanı ve 7 Yıldızlı Şikeciler- tekyurek.com bunu da okursan yardımı olabilir

ya kim takar.
alsinlar istedikleri kadar teneke kupayi. ulkede ne kadar eski güğüm varsa hepsini verin.
ezikler ezik!

@ Serpar Yıldırım

Ankara İzmir ve İstanbul tüm Türkiyeyi temsil ediyorsa o zamanlar bilemem artık.

Milli küme sadece bu üç bölgenin takımları katıldı yanlışım yoksa

@ Serpar Yıldırım

Ankara İzmir ve İstanbul tüm Türkiyeyi temsil ediyorsa o zamanlar bilemem artık.

Milli küme sadece bu üç bölgenin takımları katıldı yanlışım yoksa
o konuları halettik zaten abi.ekonomik,ulaşım nedenlerinden ötürü normal 3 büyük şehirden takım katılması.

Evet ama Türkiye şampiyonu olarak sayılamaz bugünlerde o vakit.

Tarihte o dönem başarılar yazılı bilmem ne Turnuvası olarak işte. Yeterli bukadarı.

Evet ama Türkiye şampiyonu olarak sayılamaz bugünlerde o vakit.

Tarihte o dönem başarılar yazılı bilmem ne Turnuvası olarak işte. Yeterli bukadarı.
aynen.şimdi fenerbahce bilmem ne derneginin yazdıgı şeylere de baktım.diğer ligler için sadece şu yıldan itibaren oralarda sampiyonluk sayılmıs falan diye yazmıslar yabancı ligler için.detay metay yok,çünkü hiç biri uyusmuyo.net.ya adı değişmiş o liglerin ya da format hep aynıymıs ,o yüzden sayılmış.

@Sarper Yıldırım rahat ol abi....sadece dile getirebilirler ama böyle bişeyi asla kabul ettiremezler.

Bizim yönetimde 1985 öncesi 30 yakın voleybol ve basketbol şampiyonluğu için başvurması gerek 1905 1923 dönemi futboldaki şampiyonluklar için başvurması gerek hatta türkiye kupasıda şampiyonluk sayılsın diye başvurulsun algıya karşı algı yapılmalı bunları düşünen bir yönetici ve kongre üyesi yokmu

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız bunlar bu şampiyonluk sayısını resmi hale getirir bugün veya yarın.

Bu ülkede hırsızlar için her yol açık ve mümkündür. Başında hırsızların kralı var sonuçta ve oda fenerli

Oğuz sarvanlı şampiyonluklarıda iade etsinler o zaman mevcut sayının yarısını şikeyle almışlardır ezikler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Havlayan köpekleri gündem yapmaktan vazgeçiniz, bırakın havlasınlar.

Tam bir ezik bunlar başka açıklaması yok.Küçük aziz aratmayacak babasını demiştik.Şampiyonluk sayısında önde olduklarında bu konuyla ilgili gram ses çıkarmadılar ne zaman agızlarına scmaya başladık ezik herifler havlamaya başladı hemen.Adamsanız klüplerin kuruluşlarından itibaren şampiyonlukları konuşun.Öyle çakallık yok.

Ali Koç çıldırmış 1959 öncesi sampjyonluklsrin sayılmasını istiyormuş

Geri
Üst Alt