KAP Faaliyet Raporumuz Açıklandı: 36.909.993 TL Kâr Elde Edildi

Mustafa Cengiz kar açıkladığında bizi uyarıp oynama ile yaratıyorlar bu karı demiştin adminim. Bunda oynama falan var mı yoksa iyi işlerin sonucu mu?
Birazdan detaylı inceleyip yazacağım, sadece kar rakamına baktım o mesajı yazarken.

- Nakitte artış var 159dan 208 milyona çıkmış.
- Maddi olmayan duran varlıklarda artış var, bu değerleme sonucu mu yoksa faso fiso mu bilemiyorum
- Kısa vadeli yükümlülükler artmış bu negatif
- Uzun vadeliler de artmış bu normal

284 milyon hasılat var, önceki 3 ayda 151miş. Bunda Avrupa gelirinin etkisi olabilir.

Alacaklarda kredilendirme üzerinden dernekten alacak gözüküyor yani makyajlanma var burada, Emlak konut kredisi için y adına x borçlanmış ve x, y'den alacaklı, sağ cep sol cep gib bu mevzu bence.

Çok sorun göremedim ama şu 1.5 milyarlık ticari alacaklar umarım alınır, faiz de işletiliyor deniyor ama o parayı alamazsak uzun vadeli yükümlülükler gelecek senelerdeki gelirlerden karşılanmk zorunda olacak.

Simdi bjk zarar ettiyse Avrupa paralari dahil degil gibi. Normalde oradan 6 milyon euroyu garantilemistik.
Yine Sixt ve NEF de dahil degil gibi.
Bilemedim ama bu seneyi iyi bir karla kapatir miyiz?

Güzel rakam, böyle devam yönetime tebrikler

Neden kripto’dan bu kadar fark oldu Fener’le biri aydınlatsın pls

öz evladımız gibi kadroda bulunan katkısız gereksiz oyuncuları çıkarsak 50 60m kar ederdik

Yönetimsel olarak harika işler başarıyoruz. Ama futbol takımı yerlerde.

Fb bi ay icinde sözlesmeden + hasilattandi galiba total 48m euro aldi. Biz sözlesmeyi gecen sene yaptik+ gecen ay 10 m aldik. Bu ayda 10m alacagiz galiba

@Keramettin TANRIVERDİ yanlissam düzelt
10 milyon TL di o sanirim.
Yok euro.

Fener halka arzdan kazandı parayı, manipulasyona açık bir satış yaptılar ve kripto dönemi olmasını değerlendirdiler. Kendi kriptolarını kullanmaları da avantaj oldu.

Biz komisyon payından kazandık, ne kadar yüksek hacim olursa o kadar pay alıyoruz. Halka arz döneminde kriptoda ayı piyasası olduğu için pek bir kazancımız yoktu.

Yok euro.

Fener halka arzdan kazandı parayı, manipulasyona açık bir satış yaptılar ve kripto dönemi olmasını değerlendirdiler. Kendi kriptolarını kullanmaları da avantaj oldu.

Biz komisyon payından kazandık, ne kadar yüksek hacim olursa o kadar pay alıyoruz. Halka arz döneminde kriptoda ayı piyasası olduğu için pek bir kazancımız yoktu.
@Yasin Albayrak

biz 10 milyon euro almisik

Net borcumuz 2.14 milyar liraymis. Simdi yeni NEF anlasmasi ile - 725 mi oldu?

Geri
Üst Alt