Lutfu Karamermer
Sarı Üye
- 11 Nisan 2010
- 660
- 290
- 1.173
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam herif hastane basıp al bu silah ile beni öldür dedikten sonra neden instagrama girip gülen emojili story paylaşsın? bu delice olurduArdacım bırak tweet atmayı takıma top oynattırsın manevi baban söylede . Kendi silahlı hastane baskınından sonrada yapsaydın böyle paylaşım anlardım da neyse
Şuanda bu yaptığı da deliceHocam herif hastane basıp al bu silah ile beni öldür dedikten sonra neden instagrama girip gülen emojili story paylaşsın? bu delice olurdu
Hocam yapma gözünü seveyim her türlü katkıya ihtiyacımız varŞuanda bu yaptığı da deliceçıkıp topunu oynasın algı yönlendirme istiyorsa tff ile takışması lazım. Kimse ondan futbol oynasın beklemiyor. Bu karıştırma işlerini daha iyi yapar diye düşünüyorum
![]()
Neren uefa ya bizler taraftar olarak ortak bir metinle mail atmıyoruz böyle bir çalışma yapılamaz mı.Hocam yapma gözünü seveyim her türlü katkıya ihtiyacımız var
Ülkemizin köklü kurum ve kuruluşlarını, uluslararası olması gereken ancak parayı elinde bulunduran birkaç ulusun oyuncağı haline gelen, yozlaşmış UEFA gibi dış mercilere şikayet etmeyi doğru bulmam Hocam. Bizim mücadelemiz ülke içinde kalmalı.Neren uefa ya bizler taraftar olarak ortak bir metinle mail atmıyoruz böyle bir çalışma yapılamaz mı.
Bu akşam doğranırsak ne yapacağız peki. Ben akşam kıyılacağımızı düşünüyorumÜlkemizin köklü kurum ve kuruluşlarını, uluslararası olması gereken ancak parayı elinde bulunduran birkaç ulusun oyuncağı haline gelen, yozlaşmış UEFA gibi dış mercilere şikayet etmeyi doğru bulmam Hocam. Bizim mücadelemiz ülke içinde kalmalı.
İspatı yok, karım ışıkları söndürmus diyebilir.
tepkimizi ortaya koyarız, mücadelemiz daha şiddetli devam eder.Bu akşam doğranırsak ne yapacağız peki. Ben akşam kıyılacağımızı düşünüyorum
Çok iyi olmaz mı?
İnşallah bunlara gerek kalmaz. Terim takımın oyununu pozitife çevirmeli bu olaylardan sonra. Yoksa bizi şamar oğlanına çevirirler. Hem sahada hem masadatepkimizi ortaya koyarız, mücadelemiz daha şiddetli devam eder.
Arda git bütün federasyonu silahla rehin al. Hepsinin kafasına daya silahın namlusunu. Sana yakışanı yap.