Kaptanımız Arda Turan, Hagi olmaya aday mı?

Cevap: Kaptanımız Arda Turan, Hagi olmaya aday mı!

ARDA > Messi + Ronaldo

HAGI > Pele + Maradona

Yeter artık ya. Hagiyi kıyaslamayın kimseyle. Kaptanımız Arda Turan dahi olsa kıyaslamayın. Hagi bambaşka birşey. Anlatılamayacak kadar başka..

Arda ne Hagi olsun, ne Messi olsun !!!

Arda, Arda olsun kendi ekolu olsun, onu ARDA gibi diyerek hatırlayalım yıllar sonra...

Metin Oktay bir başkası gibi değildi, Hakan Şkür bir başkası gibi değil di, Hagi bir başkası gibi değildi, Arda da bir başkası gibi olmasın zaten

Bu tür kıyaslama yapmak gereksiz, oyuncuların sadece oyun stilleri kıyaslanabilir. Hagi ile Arda'nın alakası bile yok. Hatta Arda Hagi'ye büyük hayranlık duyar, oda istemez Hagi ile kıyaslanmak.

Şu kıyaslama işinden kurtulursak daha fazla genç futbolcu yetiştireceğimizi düşünüyorum...

Arda Arda olmalıdır.Hagi de Hagi.

Hagi'ye "oyun stili" olarak benzeyen tek faal oyuncu Yoann Gourcuff'tur.

Gourcuff1.jpg

Çok gereksiz bir başlık! Hagi dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcularından biri! hagiyle ardayı kıyaslamak çok yannış olur...Arda ise sadece yetenekli bir genç yıldız adayı...

yıllardır saçma sapan adamlara yeni Hagi denilip duruldu

ama bunların hiçbiri Haginin yerini dolduramadı

hem oyun olarak hemde kişilik olarak

şimdi Ardamız var çok yetenekli ve tam bir lider

bence Hagiyle kıyaslanmayı lincoln felipe gibi adamlardan daha çok hak ediyo...

ama ne Arda ne lincon ne de bi başkası HAGİ olamaz

o benim futbol tarihinde en çok sevdiğim futbolcu...

Su herkesi Hagi'ye ya da Metin Oktay'a benzetme hastaligindan vazgecsek. Arda Turan, Arda olarak kalsin. Biz onu ileride Arda olarak hatirlayalim.

Konuyu açan arkadaşım yanlış anlamasın, henüz 14 yaşında, Hagili yılları görememiş bir Galatasaraylı kardeşimiz, keza baktığımız zaman yakıştıranlara genelde o yaş grubundan çıkıyor, tekrar söylemek istiyorum ki kimseye laf attığım yok ancak bırakın o dönemi yaşayanların bu büyük sevdası ile uğraşmayı. Eminim burada birçokları için geçerlidir benim hissettiklerim, Haginin bize yaşattıklarını anlatamazsınız, bu sadece başarı anlamında da değil, o farklıydı sadece, kelimeler yetmiyordu onu anlatmaya, açık konuşmak gerekirse 10u babam kadar en yakınım kadar sevdim, hala hakkında birşey okuyunca, izleyince dayanamıyorum, bu özlem nedir bilenler için, bu tartışmalar, bu düşünceler kırıcı oluyor.

Arda ayrı hagi ayrıdır..Bu anneni mi babanı mı seviyon gibi bişey..

Ardanın gol sevinçlerine dikkat ettim hagi gibi seviniyor gol sevincini :)

haginin her ozelliginden iyisi cikar bulursun yeni adam

ne bilim fizigi iyi olur, teknigi iyi olur ayri

ama

36 numara ayak ile

40 metreden gol atani zor cikar

Cevap: Kaptanımız Arda Turan, Hagi olmaya aday mı?

arda çok genç bir futbolcu hagi de onun yaşında iken çok fazla göz önünde değildi.

Fakat hagi gibi büyük bir futbolcunun galatasaraya kolay kolay geleceğini sanmıyorum.

böyle adamlar asırda 1 çıkar ama aradada bu takıma hagi kadar emek vermek istiyor önemli olanda bu.

Arda iyi bir kaptan takım için çok öenmli de bir futbolcu ama Hagi'nin çok ayrı duruşu ve karizması vardı.

Hagi çoğu oyuncunun çekindiği bir futbolcuydu.

Nasılki Michael Jakson gibi birisi dünyaya bir daha gelmez ise Hagi gibi biriside bundan sonra dünyaya biraz zor gelir.

Fiziki gücüyle tekniğini birleştiren bir 10 numara izlememiştik GS'da Hagi'den sonra. Taki Arda gelene kadar. Fiziki yapıları çok benziyor.

Ama bunun dışındaki faktörlerde kıyaslamak çok yersiz :)

hagi2.jpg
Arda+Turan_10.jpg

26879d1178481232-efsane-gheorghe-hagi-8-jpg
arda+turan

Geri
Üst Alt