Kaptanlar Olaya El Attı

Bu olay iki topçunun birbiri arasında kavga değil
Bu şuurunu yitirmiş bir eşkiyanın bütün ülkenin gözünün önünde yeni parlamaya başlamış gencecik bir çocuğa 50 metreden koşarak gelip önce kafa atıp sonra yumruklayarak dövmeye çalışmasıdır. Tüm dünyanın izleyeceği bir rezalete Galatasaray formasını alet etmesidir.
Kerem şikayette bulunsa bu eşkiya 3 gün karakolda yatar.
Adaleti sağlamak sulhü sağlamaktan evladır.

Ateş yansın diyorsunuz yani.. peki bu ateşin yanması kime yarayacak?
Yazmışken onu da yazın..
Gereken yapılmalıdır.
Kadro dışı
Sözleşme fesih
Ağır para cezası (gerçekten ağır)
Basın toplantısıyla özür dileme (Kabul ederse)

2 hafta sonra çıkıp öpüşüp barıştılar hallettik demekle olmaz, Kerem e sahip çıkılmamış olur. Süreç iyi yönetilmez gereken yapılmazsa Kerem'in aidiyet duygusu büyük hasar alacaktır hatta soyunma odasına gelde barışın tiyatrosuyla zaten bir yara açılmıştır.

Ardaya kaldıysak bu gece ya Rus ruleti oynanır yada kovboy dövüşü olur.
Hızlı çeken kazanır kardeşim

keremi kaybettik arkadaşlar
Böyle şeylerden dolayı kayıp ediyorsak, gitsin zaten. Futbolcu olmak kolay değildir, kaç kişiyle çalışıp, kaç kişiyle anlaşman gerektiren bir iş. Karakter ve güç gerektirir. Bizim taraftar kadar da olaya atlayanlar, yangin yerine çeviren taraftar yok.

Kerem sinirli bir şekilde takım otobüsüne bindi, Muslera gelip çağırdı ve tekrar soyunma odasına döndü. Marcao ve Kerem'i soyunma odasında barıştırdı."

Kaptan Arda tekrar aldı getirdi Keremi otobüse, kısa bir konuşma yaptılar.

(A Spor)
Kaptan çıkar silahı sok ağzına ikisinin de yav

Valla ben özete baktım Marcao Keremin eline doğru yumruk sallıyor. Hoş değil yaptığı ama sanki suni bir şekilde çok büyütülüyor. Olaya medya tarafından fb den Ayı ve Şeytanın yorumlarının alınmasıda çok manidar. Sanki ayının yaptığı 1 milyon rezilliğe şimdiye kadar tek bir Galatasaraylının yorumu alınmış gibi...

Abi kimse de bu soruyu sormuyor, Marcao neden böyle bir aksiyon yaptı? Tamam yanlış geliyor gözümüze, ama neden böyle bile bile bu kadar abest bir davranış yaptı, bunu araştırmak lazım.

Yok araştırılmamalı hemen fesih edilmeli 10 m ceza verilmeli
Taylan muslera luyindama takımdan şutlanmalı çünkü içi boşaltılmış tinerci yuvasına dönmüş forum bunu istiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yok araştırılmamalı hemen fesih edilmeli 10 m ceza verilmeli
Taylan muslera luyindama takımdan şutlanmalı çünkü içi boşaltılmış tinerci yuvasına dönmüş forum bunu istiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forum nerde o üclünün sutlanmasini istiyor? Biraz fazla fantezi yapmiyormusun?

Arda denilen eşkıyanın takıma geri dönmesi ve kankasi silik kaptan Selcuk nedeniyle bu gruplasmalar oldu bence.

Tek korkum bu olayın gruplaşmaya yol açabileceği

Umarım olmaz böyle birşey!!

Kerem'in yerinde olsam resti çekerim abi. "Ya bu herif gidecek, ya da ben yokum" derim. Fazla boyun bükmeye gerek yok. Çok kıymetliyse Marcao, Kerem'in yerinde ben olsam, gider herhangi başka bir kulüpte yoluma devam ederim. Kaldı ki, Kerem'e kulüp mü yok? Yurt dışı olmasa, gider Beşiktaş'ta da oynar, Fener'de de oynar.

Aynen de bunu yaparım Kerem'in yerinde olsam. Sonra hoca ve diğer sorumlular düşünsün taraftara ne cevap vereceğini.

Kerem'in yerinde olsam resti çekerim abi. "Ya bu herif gidecek, ya da ben yokum" derim. Fazla boyun bükmeye gerek yok. Çok kıymetliyse Marcao, Kerem'in yerinde ben olsam, gider herhangi başka bir kulüpte yoluma devam ederim. Kaldı ki, Kerem'e kulüp mü yok? Yurt dışı olmasa, gider Beşiktaş'ta da oynar, Fener'de de oynar.

Aynen de bunu yaparım Kerem'in yerinde olsam. Sonra hoca ve diğer sorumlular düşünsün taraftara ne cevap vereceğini.
Demesi kolay. Sozlesmesi devam ederken nasil gidiyormus oyle kendi karariyla mi oluyor bunlar? Kerem'in oyle bir soz hakki olamaz , olayda hakli bile olsa disiplini saglayacak ve cezayi verecek yonetim + teknik direktor olur. Kerem'in veya herhangi bir oyuncunun bu tur durumlarda sart kosamaz. Ha yapti diyelim, hoca veya yonetim da diyebilir sen Marcao'nun bonservisini verecekmisin? Verirsen kovalim bari. Bu kadar basit degil bunlar.

Demesi kolay. Sozlesmesi devam ederken nasil gidiyormus oyle kendi karariyla mi oluyor bunlar? Kerem'in oyle bir soz hakki olamaz , olayda hakli bile olsa disiplini saglayacak ve cezayi verecek yonetim + teknik direktor olur. Kerem'in veya her hangi bir oyuncunun bu durumlarda bir sarti olamaz bile.
Sahada milyonların önünde gelip bana tekme-tokat dalacak adamın biri, ben de onunla aynı forma altında sahaya çıkıp birlikte mücadele etmeye devam mı edeceğim? Söz hakkım yoksa, oynamam abi. Bu kadar basit. Kariyerime bile mal olsa, ben böyle bi durum karşısında susmam.

Marcao senin sözleşmeli oyuncun mu? Sözleşmesini feshet diyen yok. Satacak, yollayacaksın o zaman bu adamı. Ha yok satmam, yollamam diyosan, bana müsade der giderim.

Sen diyosan ki ben milyonlarca insanın önünde karizmamın çizilmesine, paçavra edilmeye ses çıkarmaz, çıkar topumu oynamaya devam ederim, o senin bileceğin iş dostum. Ben böyle bir durumda, rest çekilmesinden yanayım.

Geri
Üst Alt