Kaptanlar Olaya El Attı

Sahada milyonların önünde gelip bana tekme-tokat dalacak adamın biri, ben de onunla aynı forma altında sahaya çıkıp birlikte mücadele etmeye devam mı edeceğim? Söz hakkım yoksa, oynamam abi. Bu kadar basit. Kariyerime bile mal olsa, ben böyle bi durum karşısında susmam.

Marcao senin sözleşmeli oyuncun mu? Sözleşmesini feshet diyen yok. Satacak, yollayacaksın o zaman bu adamı. Ha yok satmam, yollamam diyosan, bana müsade der giderim.

Sen diyosan ki ben milyonlarca insanın önünde karizmamın çizilmesine, paçavra edilmeye ses çıkarmaz, çıkar topumu oynamaya devam ederim, o senin bileceğin iş dostum. Ben böyle bir durumda, rest çekilmesinden yanayım.
O senin bilecegin is, cikip ben oynamam diyorsan isin sonunda seni satarlar veya gonderirler o zaman. Bunu goze alabiliyorsan kendi kararindir deyip saygi duyulur ama Kerem'in boyle birseyin yapacagina dair ihtimal bile vermiyorum. Daha dun gelmis cocuk kulube zaten buyuk ihtimal buyukleri ne derse tamam diyecektir.

Abi kimse de bu soruyu sormuyor, Marcao neden böyle bir aksiyon yaptı? Tamam yanlış geliyor gözümüze, ama neden böyle bile bile bu kadar abest bir davranış yaptı, bunu araştırmak lazım.

Aynen

Deminden beri farklı konularda bunu yazıp duruyorum

Ayrıca acayip bir manipülasyon var

Yangına körükle gidip ikisini birden kaybettirmeye çalışıyorlar

Eğer kerem öyle ya o ya ben gibi rest falan çekecek hallerdeyse evvela keremi göndermek lazım

Marcao kendini kovdurmaya çalışıyorsa kovmayıp oynatmayıp futbol hayatını bitireceksin

Yok kazanma hırsından olduysa, kerem aldığı topları sürekli kolay kaybedip defansı zora soktu diye yaptıysa marcao’yu çıkarıp özür dileteceksin

Yok hem böyle oldu, bir de üstüne kerem söylendiği gibi sus işareti falan yaptıysa çıkarıp ikisine birden özür dileteceksin

Acayip manipülasyon var ve bu ikisinin bir daha birarada oynamaması için elden gelen provokasyon yapılıyor şu anda

Bunu anlayıp, düşmanları görüp, en başta bu ikisinin kenetlenmesi lazım

Kendimi kerem’in yerine koyuyorum ben olsam Marcao dan özür falan beklemem istedigi kadar sosyal medya dan show amacli özür dilesin umrumda olmaz Ama kendisi ile herhangi bir dostlugum veya Baska birseyim olmaz ne saha icinde ne de saha disinda

Özür le cözülecek bir mesele degil cünkü ortada düsmanca bir tavir var

O senin bilecegin is, cikip ben oynamam diyorsan isin sonunda seni satarlar veya gonderirler o zaman. Bunu goze alabiliyorsan kendi kararindir deyip saygi duyulur ama Kerem'in boyle birseyin yapacagina dair ihtimal bile vermiyorum. Daha dun gelmis cocuk kulube zaten buyuk ihtimal buyukleri ne derse tamam diyecektir.
Niye göze alamayayım ki? Kendimi Kerem'in yerine koyuyorum,
-yetenekliyim
-yaşım genç
yurt dışına çıkamasam bile, yurt içinde gider diğer büyük kulüplerden birinde çok rahat kariyerime devam ederim. Niye eyvallah diyeyim? Bana tek bir gerekçe sun. Bunu yaparken, taraftar beni haksız da bulmaz. Elimde sosyal medya diye bir güç de var. Çatır çatır yem ederim taraftara bana bunu yapanları, sonra gider aslanlar gibi kariyerime, yoluma devam ederim.

Niye göze alamayayım ki? Kendimi Kerem'in yerine koyuyorum,
-yetenekliyim
-yaşım genç
yurt dışına çıkamasam bile, yurt içinde gider diğer büyük kulüplerden birinde çok rahat kariyerime devam ederim. Niye eyvallah diyeyim? Bana tek bir gerekçe sun. Bunu yaparken, taraftar beni haksız da bulmaz. Elimde sosyal medya diye bir güç de var. Çatır çatır yem ederim taraftara bana bunu yapanları, sonra gider aslanlar gibi kariyerime, yoluma devam ederim.
Uste sebeplerini anlattim aslinda. Sen heyecanla ve cok sevdigin bir kulube transfer olmussun daha kisa bir sure once, sadece 1 olaydan dolayi boyle bir radikal karar alabiliyorsan kariyerin fazla uzun surmez. Yarin bir gun Besiktas'a gittin diyelim ve orada da benzer birseyle karsilasirsan tekrar mi rest cekip transfer olacaksin? Bu isin sonu nereye kadar? Sonra demezlermi bu her olayda oynamam diyor bundan uzak duralim daha iyi. Ha boyle bir ihtimal yuksek degil diyebilirsin ama oldu varsayalim ; cozum surekli kulup degistirmek degil oyle hakli oldugunu savunamazsin bence.

Uste sebeplerini anlattim aslinda. Sen heyecanla ve cok sevdigin bir kulube transfer olmussun daha kisa bir sure once, sadece 1 olaydan dolayi boyle bir radikal karar alabiliyorsan kariyerin fazla uzun surmez. Yarin bir gun Besiktas'a gittin diyelim ve orada da benzer birseyle karsilasirsin tekrar mi rest cekip transfer olacaksin? Bu isin sonu nereye kadar? Sonra demezlermi bu her olayda oynamam diyor bundan uzak duralim daha iyi. Ha boyle bir ihtimal yuksek degil diyebilirsin ama oldu varsayalim ; cozum surekli kulup degistirmek degil oyle hakli oldugunu savunamazsin bence.
"her olay" dediğin, sahanın ortasında, milyonlarca adamın gözü önünde, takım arkadaşından tekme-tokat dayak yemek. sen bunu "her olay" diye nitelendiriyorsan, diyecek bişe yok abi.

"her olay" dediğin, sahanın ortasında, milyonlarca adamın gözü önünde, takım arkadaşından tekme-tokat dayak yemek. sen bunu "her olay" diye nitelendiriyorsan, diyecek bişe yok abi.
Kulupler icin ayrica bir yatirimsin herkes sozlesmesini sadece bir kagit parcasindan ibaret oldugunu zannediyor, sonucta kac yillik sozlesme yapiliyor oyle gidiyorum geliyorum bunlar kolay seyler degil demek istedigim bu.

Yarin bir gun baska bir takimda nasil bir ortama gelecegine, oynayip oynamayacagini bilemezsin. Tabi ki her futbolcu kendince olayi farkli gorebilir ama cok radikal karar vereni ben daha gormedim. Bugunku olay kadar olmasada Nihat'in Besiktas'ta yuzunu (hangi futbolcuydu aklima gelmedi) biri sIktI sonra ayni benzer sey Melo Sabri olayinda oldu saha icinde. Bugunku olay da Kerem dayak falan yemedi ayrica, sag sola salliyor kolunu elini Marcao ve ona dogru tesebbüs var ama yumruk yedigini gormedim goruntulerde. Isabet etmis olsa Kerem knock out olurdu.

Eğer kerem birkaç maçtaki oyuna ve yerli sınırına güvenip yok bunla bir daha oynamam, yok başka takıma giderim falan havalarında olursa kendini harcamış olur

Nasıl marcao çıkıp özür dileyecek, neden yaptığını itiraf edecek ve yaptığının gereklerine katlanacaksa, kerem de sus işaretini çıkıp erkekçe anlatıp açıklığa kavuşturacak, gerekiyorsa o da özür dileyecek ve bir yanlışı varsa o da gereklerine katlanacak

Resim

Bakıyorumda herkes yangına körükle gidiyor.

Marcao yu da dinlemek gerekir savunma hakkı kutsaldır. Sağşam bir para cezası verirsin basın toplantısı işe özür diletirsin devam edersin. Ne kadar meraklısınız asmaya kesmeye kovmaya.

Kerem'in yerinde olsam resti çekerim abi. "Ya bu herif gidecek, ya da ben yokum" derim. Fazla boyun bükmeye gerek yok. Çok kıymetliyse Marcao, Kerem'in yerinde ben olsam, gider herhangi başka bir kulüpte yoluma devam ederim. Kaldı ki, Kerem'e kulüp mü yok? Yurt dışı olmasa, gider Beşiktaş'ta da oynar, Fener'de de oynar.

Aynen de bunu yaparım Kerem'in yerinde olsam. Sonra hoca ve diğer sorumlular düşünsün taraftara ne cevap vereceğini.
Aman dostum ne yapıyorsun, birazdan burada ki bazı şiddet severler seni kuş ilan ederler.

Yok araştırılmamalı hemen fesih edilmeli 10 m ceza verilmeli
Taylan muslera luyindama takımdan şutlanmalı çünkü içi boşaltılmış tinerci yuvasına dönmüş forum bunu istiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yasa be doktor

Geri
Üst Alt