Kaptanlar Olaya El Attı

Kerem'in yerinde olsam resti çekerim abi. "Ya bu herif gidecek, ya da ben yokum" derim. Fazla boyun bükmeye gerek yok. Çok kıymetliyse Marcao, Kerem'in yerinde ben olsam, gider herhangi başka bir kulüpte yoluma devam ederim. Kaldı ki, Kerem'e kulüp mü yok? Yurt dışı olmasa, gider Beşiktaş'ta da oynar, Fener'de de oynar.

Aynen de bunu yaparım Kerem'in yerinde olsam. Sonra hoca ve diğer sorumlular düşünsün taraftara ne cevap vereceğini.
Turkiyenin geneli boyle dusunur. Herseyden once Keremin boyle birsey yapma hakki yok. Herkes onu hakli gordu. Senin dedigin pireye yorgan yakmaktir. Kopru kurmak, tamir etmek degil kopruleri yakmanin takdir gordugu, kimseye fayda olmayan bir bakis acisi. Burdan marcao 'nun da ders almasini saglayip, onu da kazanip cikmak onemli. Bir daha yaparsa, kadro disi birakirsin.
Diplomasi yerine, kopruleri yaka yaka ulkenin burnu bokta. Mahalle kenari mantigi ile klup yonetilmez

İşte burada da kaptanın muslera olması sorunsalı çıkıyor. Kaptan kale de olursa oyunda ki atraksiyonlara takım içi çatışmalara müdahil olamıyor.
Dünkü 11'de kaptanlığı başka kime verebilirdin ki? Sağ bek sol bek ortasahada 2 kişi yeni transfer, Diagne Luyi kafaları kırık, Feg'in dünya yansa saçım çıksa tarasam hali, Taylan'ın da ben işimi yaparım tavrı varken kime verilecek pazuband

Dünkü 11'de kaptanlığı başka kime verebilirdin ki? Sağ bek sol bek ortasahada 2 kişi yeni transfer, Diagne Luyi kafaları kırık, Feg'in dünya yansa saçım çıksa tarasam hali, Taylan'ın da ben işimi yaparım tavrı varken kime verilecek pazuband
Bizim eksiğimiz de o zaten takımda lider yok. Muslera bile lider değil bence Sadece örnek bir karakter.

Marcao artık iyice sıktı. Avrupa maçlarında defosu ortaya çıkıyor. Hazır bu olay da çıkmışken gönder gitsin. Bu ne kin bu ne nefret..

İşte burada da kaptanın muslera olması sorunsalı çıkıyor. Kaptan kale de olursa oyunda ki atraksiyonlara takım içi çatışmalara müdahil olamıyor.
Alakasi yok bana gore. Takimda kaptanlar sadece pazubandi takan oyuncular degil, takim icinde agirligi olan ve diger oyunculara hitap ettiginde onu dinleyen birileri dunyanin her takiminda mevcuttur. Genelde uzun yillar o takimda oynayan ve tecrubesi ile takim icinde diger oyunculara nazaran 'abi' olarak bilinen, isim ve karakteri ile one cikan oyuncu da olabilir eskiden Melo gibi mesela.

Muslera, Arda Turan, Feghouli, Babel, bunlar bu tur durumlarda olaya hemen el atmasi lazim olan oyuncular bizim takimda. Bana kalirsa olayin bas rol oyuncusu Marcao bile takimda diger oyunculardan daha tecrubeli ve daha cok agirligi olmasi gerekir. Eger Marcao takim arkadaslarina sitem ediyor ve tepki gosteriyorsa diger oyuncular bu konuda kafa dikliligi yapmamasi gerekir, ki Kerem bana gore oyle birsey yapti zaten olay bundan sonra basladi.

Akıllı bir Galatasaray taraftarı Marcaonun kadro dışı kalmasına ya da Marcaonun maçta ıslıklanmasına en çok sevinecek olanların fbjk taraftarı olacağını bilmesi gerekir.Bu mesele bizim iç meselemiz Fatih Terim,Arda falan bir şekilde halleder devam ederiz yolumuza ligin ilk haftasındayız daha ikiside çok değerli oyuncular.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla burdakilerin hepsini Renktaş kabul edersek bizim düşmana ihtiyacımız yok biz bize yeteriz.Üzülerek görüyorum ki olay anlamsız yerlere gidiyor.Ardayı sevmeyen faturayı ona kesiyor hocayı sevmeyen hocaya yerlileri sevmeyen kutuplaşma diyor.Kereme destek verenler Milli oyuncu diye genç diye geleceğimiz diye başlıyor söze.Milli takım oyuncusu olmasa genç olmasa gelecek görmese hele bide yabancı olsa ne olacak.Yönetim bunun farkında ve en kısa sürede gerekeni yapacak diye umuyum zaman geçtikçe daha zarar verecek yoksa bu durum.

Valla burdakilerin hepsini Renktaş kabul edersek bizim düşmana ihtiyacımız yok biz bize yeteriz.Üzülerek görüyorum ki olay anlamsız yerlere gidiyor.Ardayı sevmeyen faturayı ona kesiyor hocayı sevmeyen hocaya yerlileri sevmeyen kutuplaşma diyor.Kereme destek verenler Milli oyuncu diye genç diye geleceğimiz diye başlıyor söze.Milli takım oyuncusu olmasa genç olmasa gelecek görmese hele bide yabancı olsa ne olacak.Yönetim bunun farkında ve en kısa sürede gerekeni yapacak diye umuyum zaman geçtikçe daha zarar verecek yoksa bu durum.

renktaş biz iki arkadaşın kavgasını ele almıyoruz.marcaonun yaptığı şey koca klübün değerlerini çiğnemektir.bi oyuncu messi bile olsa klüpten büyük değildir değerlerinden büyük değildir.marcaolar gelir gider bizi saygın yapan kültürümüzdür.bazı konular kırmızı çizgi olmalı ki senin adın ağızdan sakız olmasın.
dünki yapılan şey maçta takımı arkadaşlarını yanlız bırakman ,belki marcaoya yakın olan oyuncuların ve kereme yakın olan oyuncuların kutuplaşmasına sebep olması,gs değerlerinin ayak altına alınması ki o sözle gururlanırız sizi getiren yetenek tutan karakter ,düşmanların diline sakız etmesi, vesaire vesaire.

bazen düşmanlarının sevineceği hareket senin geleceğini kurtarır senin düşmanlarının önünde başı dik yapması sağlar.sen marcaoyu yollarsın düşman sevinir ama marcaolar bulunur ve sen kendi tesisinde yazılan yazıyı yerine getirdiğin için sevinçleri kursağında kalır evet bu camia böyle bi saçmalığa taviz vermedi florya girişindeki sözü yerine getiriyorlar dedirtir.

renktaş biz iki arkadaşın kavgasını ele almıyoruz.marcaonun yaptığı şey koca klübün değerlerini çiğnemektir.bi oyuncu messi bile olsa klüpten büyük değildir değerlerinden büyük değildir.marcaolar gelir gider bizi saygın yapan kültürümüzdür.bazı konular kırmızı çizgi olmalı ki senin adın ağızdan sakız olmasın.
dünki yapılan şey maçta takımı arkadaşlarını yanlız bırakman ,belki marcaoya yakın olan oyuncuların ve kereme yakın olan oyuncuların kutuplaşmasına sebep olması,gs değerlerinin ayak altına alınması ki o sözle gururlanırız sizi getiren yetenek tutan karakter ,düşmanların diline sakız etmesi, vesaire vesaire.

bazen düşmanlarının sevineceği hareket senin geleceğini kurtarır senin düşmanlarının önünde başı dik yapması sağlar.sen marcaoyu yollarsın düşman sevinir ama marcaolar bulunur ve sen kendi tesisinde yazılan yazıyı yerine getirdiğin için sevinçleri kursağında kalır evet bu camia böyle bi saçmalığa taviz vermedi florya girişindeki sözü yerine getiriyorlar dedirtir.
Tamam hepsine katılıyorum çok güzel yazmışsın.Üstü kapatılsın yaptırım uygulanmasın demiyorum.Ben olayı ele alıştaki çarpıklılara önyargılı bakış açılarına kurulmaya çalışılan komple teorilerinden rahatsızım.Belki kutuplaşmaya yol açacak demişsin mümkündür ama belkide kenetlenme sağlayacak bekleyip görelim her şeye olumsuz bakılması çok yorucu can sıkıcı.Spor bu hayat memat meselesi değil ki.Keyif alınması gereken bir şeyi ızdırap haline getirmemeye çalışalım.

Olayı detaylı inceledim ve yorumlara baktım.

Marcao ellerini yana açıp aşırı tepki değil de sitemkar bir tarzda "yeter artık" diyor Kerem'e. Kerem de sus işareti yapıyor ısrarla bu da delirtmiş ve aşırı tepki gösteriyor.

Yorumlara göre Marcao 2-3 kere daha uyarmış alanını boşaltma konusunda ama Kerem dinlememiş, tepki bir nevi birikme sonucunda oluyor.

Nabız 180ken Kerem'in ısrarla kafasının dikine davranması yanlış. Tabii Marcao kendini dinletemiyorsa dinleteceği oyunculara söylemeliydi bu durumu.
E o zaman sadece marcaoda hata degil. He hareketi halen yanlis

Alakasi yok bana gore. Takimda kaptanlar sadece pazubandi takan oyuncular degil, takim icinde agirligi olan ve diger oyunculara hitap ettiginde onu dinleyen birileri dunyanin her takiminda mevcuttur. Genelde uzun yillar o takimda oynayan ve tecrubesi ile takim icinde diger oyunculara nazaran 'abi' olarak bilinen, isim ve karakteri ile one cikan oyuncu da olabilir eskiden Melo gibi mesela.

Muslera, Arda Turan, Feghouli, Babel, bunlar bu tur durumlarda olaya hemen el atmasi lazim olan oyuncular bizim takimda. Bana kalirsa olayin bas rol oyuncusu Marcao bile takimda diger oyunculardan daha tecrubeli ve daha cok agirligi olmasi gerekir. Eger Marcao takim arkadaslarina sitem ediyor ve tepki gosteriyorsa diger oyuncular bu konuda kafa dikliligi yapmamasi gerekir, ki Kerem bana gore oyle birsey yapti zaten olay bundan sonra basladi.
Bence muslera'nın kaptan olmalı onun gibi takımda 10 yıldır bulunan adam kaptan olmuyacak da başkası mı olucak. Sorun bizim takımım lider oyuncu eksikliği ve otorite boşluğu. Bu olayda mesela marcao takım içinde sözü geçebilecek bir oyuncu ama daha yeni yeni takıma giren bir oyuncuya sözünü geçiremiyorsa burada sorun vardır.Çünkü hiçbir insan bir iki el hareketi yaptı diye saldırmaz bir dolmuşluğun patlaması. Yaptığı büyük mallık hatta en üst perdeden ceza verilmeli ama takımda otorite olmaması bunlara sebep oluyor bence.

Yahu her şeyi geçtim bu adam dün sahada Galatasaray takımına ihanet etti, dün Marcao atılıp 10 kişi kaldıktan sonra puan kaybetsek ne olacaktı ? Haydi Giresun şu ana kadar ligde gördüğümüz en yetersiz takım maçı geri çeviremedi de ya puan kaybı gelseydi ? Ortada hiçbir şey yokken kendi kendine ortalığı karıştırdı

Kırmızı kart göreceğini, ceza alacağını haftalarca Galatasaray'ı eksik bırakacağının farkında değil mi bu herif ? 5-10 maç ceza alacağı konuşuluyor 10 maç takımı yalnız bırakacak bu ruh hastası atıyorum şu hareketi Luyindama veya Diagne filan yapsa tepkiniz ne olurdu ?

Öyle Muslera konuştu Arda yanına çektiyle üstü örtülecek bir olay değil,

Tamam hepsine katılıyorum çok güzel yazmışsın.Üstü kapatılsın yaptırım uygulanmasın demiyorum.Ben olayı ele alıştaki çarpıklılara önyargılı bakış açılarına kurulmaya çalışılan komple teorilerinden rahatsızım.Belki kutuplaşmaya yol açacak demişsin mümkündür ama belkide kenetlenme sağlayacak bekleyip görelim her şeye olumsuz bakılması çok yorucu can sıkıcı.Spor bu hayat memat meselesi değil ki.Keyif alınması gereken bir şeyi ızdırap haline getirmemeye çalışalım.

renktaş bu olay skandal bi durum keyif alınacak bi yanı üzgünümki yok.yani gider kızarsın itersin napıyorsun niye doğru oynamıyorsunda dersin bu adam bi sus işaretine gözü dönecek kadar tepki vermesi normal bişey değil.bu ciddi bi psikolojik problemdir.bu adam cinnet geçirebilen cinstendir.bi sus işaretine bu denli davranan başka bişeyde katil bile olabilecek duruma gelir.bu adam sıkıntılı ciddi anlamda sıkıntılı.

Bence muslera'nın kaptan olmalı onun gibi takımda 10 yıldır bulunan adam kaptan olmuyacak da başkası mı olucak. Sorun bizim takımım lider oyuncu eksikliği ve otorite boşluğu. Bu olayda mesela marcao takım içinde sözü geçebilecek bir oyuncu ama daha yeni yeni takıma giren bir oyuncuya sözünü geçiremiyorsa burada sorun vardır.Çünkü hiçbir insan bir iki el hareketi yaptı diye saldırmaz bir dolmuşluğun patlaması. Yaptığı büyük mallık hatta en üst perdeden ceza verilmeli ama takımda otorite olmaması bunlara sebep oluyor bence.
Tamam ayni noktaya geliyoruz aslinda, konu pazubandi veya kaptanlik degil cunku mevcut kadroda Muslera'dan baska kimseye kaptanlik pazubandini veremezsin zaten, bir cok oyuncu yeni geldi takima. Saha icinde agirligi/lider olan ozelliklerde bir oyuncu eksikligi var. Bu oyuncu illa 10 yildir Galatasaray'da oynamasi gerekmiyor. Melo geldiginde yeni oyuncuydu ama sag sola tepki verirdi gerektiginde. Bizde oyle oyuncu yok maalesef saha icinde. Saydigim oyuncular zaten bu takimda bu isi yapacak oyuncular bunlardan baskasi da yok suan. Yeterlidir degildir tartisilir elbet.

fbjk liler sevinecek diye koskoca galatasaray bi tane kendini bilmez şopara ezdiremez kendini. önce özür dilettireceksin tarihi bir ceza vereceksin ve alıcısı çıkarsa satacaksın. hem değerlerimiz hem geleceğimiz adına bunu yapmak zorundayız

renktaş bu olay skandal bi durum keyif alınacak bi yanı üzgünümki yok.yani gider kızarsın itersin napıyorsun niye doğru oynamıyorsunda dersin bu adam bi sus işaretine gözü dönecek kadar tepki vermesi normal bişey değil.bu ciddi bi psikolojik problemdir.bu adam cinnet geçirebilen cinstendir.bi sus işaretine bu denli davranan başka bişeyde katil bile olabilecek duruma gelir.bu adam sıkıntılı ciddi anlamda sıkıntılı.
Yazdıklarımı bu olay çercevesinde değerlendirdiğin sürece bir yere varamayacağız dostum. Daha önce vukaatı olmayan birine bir olayla psikolojik tanı koyman başka bir çok marjinal eylemi yapabileceğini idda ediyor olman benim çok anlayabileceğim şeyler değil.Lütfen burdan da olayı basit gördüğüm onu koruduğum gibi bir fikir çıkarma.

Yazdıklarımı bu olay çercevesinde değerlendirdiğin sürece bir yere varamayacağız dostum. Daha önce vukaatı olmayan birine bir olayla psikolojik tanı koyman başka bir çok marjinal eylemi yapabileceğini idda ediyor olman benim çok anlayabileceğim şeyler değil.Lütfen burdan da olayı basit gördüğüm onu koruduğum gibi bir fikir çıkarma.
ben o tanıyı dün gündüz koymuşum akşamı adam yapmış.gözlemlerimden dolayı dün gündüz bi iki defa bu adam sıkıntılı piskopat başımıza iş açacak diye vurgu yapmışım akşamı aynı şeyi yapması benim tesadüfüm değil şansımda değil.geçen yılda marcao konusunda yazmıştım bu adam defansif anlamda el bombası gibi davranıyor heran arkadan girişleri dengesiz diye kırmızı penaltı yapıyor demiştim ki o da gözlemlerimden dolayı yorumumdu.bir sus işaretine göz kararamaz kararıyorsa net sorunlu bi karakteri var bu çocuğun.onur kırıcı şeref haysiyetine dokunacak bişey olur dersinki çok ince bi durumdu böyle yaptı ama sus işaretine böyle bi karşılık sağlıklı düşünebilen bi insan nasıl böyle bi saldırganlıkta bulabilir ki renktaş.hakikaten normal bi davranış değil yani.

Ardanın elini attığı yerden hayır mı gelir

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt