GSC Haber Karabükspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Olcan kadroda yok da emre ve bruma olmalıydı en kötü,

Muslera

Sabri Cedju Koray Balta

Bruma Melo Sneijder Emre

Umut Burak

veya

Muslera

Sabri Cedju Koray Balta

Bruma Melo Selçuk Emre

Sneijder

Umut

çık bitir işi bu kadar zor mu yani?

Öyle olmaz. Karsimizda Real Krabükspor var.

Melo, Hamit Selcuk, Dzemaili oynamali..nekadar cok yavas DMC varsa oynamali

Son 4 maçta savunma kurgumuz;

Sabri-Chedjou-Koray-Hakan
Tarık-Chedjou-Semih-Hakan
Sabri-Chedjou-Semih-Telles
Veysel-Koray-Hakan-Tarık

4 tane dana yeterli olmuyor, gene 4 yiyoruz. 5 orta saha yapmamız lazım.

Hamit-Selçuk-Melo-Yekta-Dzemaili

Bu herif bizimle kafa buluyor, başka açıklaması yok.

Skor tahminimi söylüyorum o zamaaaaaan...

KARABÜKSPOR : 4 - 0 : GALATASARAY

daha görmedim ilk önce sövmek istedim

Bruma tembel, çalışmıyor denildi peki Selçuk'tan ne verim aldın şuana kadar. Selçuk çalıştı da bir katkısı mı oldu ? Takımın oyun kurucusu olarak kaç gol attı ? Kaç asist yaptı ? Ligin başında hızlı ve seri bir takım kurmak istiyorum dediğini hatırlıyoruz Prandellinin. Nerede bu hızlı takım ? Dzemaili mi hız kazandıracak bu takıma ? Ya da Selçuk mu ? Hadi Dzemaili'yi çok seviyorsun anladık. O zaman koy Melo'nun yanına Dzemaili'yi, önlerine Sneijder. Yanlarda da hızlı iki kanat oyuncu. Dzemaili iyi oyuncu olabilir ancak şuana kadar pek bir katkısını göremedik. Dzemaili de ısrar etmesini kısmen anlayabilirim ancak Selçuk'un kredisi tamamen bitmiştir ve Uğur Meleke'nin de dediği gibi maçı sahadan değil de yedek kulübesinden izlemesi gerekmektedir.

Ben uğur melekeye twitter'dan bruma olayını sormuştum. Şu an burakdan selçukdan daha fazla sahada olmayı hakediyor demişti

Bence Brumayı şuanki yönetimde oynatılmasını tercih etmiyor çünkü satıp gelir elde etmek istiyor. Menejeri ile görüşülmüş zaten. Yalanlama da gelmedi

Diyeceksiniz ki oynamayan oyuncuyu nasıl satacaklar

Takımımızın 3 hoca değiştirdiğini ve Brumanın uyum sorunu yaşadığını Menejeri herkese yedirir nasıl olsa 20 yaşında

Bu herif kadar inat hatalarından ders çıkaramayan bi futbol cahili daha yok. Manciniden özür diliyorum. O bile yeri geldiğinde vuruyordu neşteri. Takmış kafayı herif Dzemailiye sırf onu oynatıyor. Lan adam kendi mevkisinde bile oynayamıyor kanat mı oynayacak. Hadi Hamit orta sahayı rahatlatıyor anlarımda Brumayı koysan Dzemaili yerine kanat opsiyonun olsa en azından Burak yerinede en azından futbol oynamaya çalışan Umutu alıpta önde bassan boşluklar bulsan fena mı olur armut ?

4 yiyen kadroyu bozmuyor diyeceğim de madem öyle Umut'u oynat bari Umut ve Bruma -- Dzemali ve Burak yerine olmalıydı..

yine saçma sapan bir kadro

yine selçuk-burak-cemali'li saçma sapan bir 11

yenilmek daha hayırlı olacak

Bugün maçımız mı vardı? :D
Artık bu haldeyim tesekkürler prandelli.

Prandelli'nin gözünde Dzemaili, Bruma'dan daha etkili bir sol açık demek ki... :)

NOT : Kaldı ki Dzemaili sol açık bile değil.

Cemaliyi, yenmek zorunda olduğun bir maçta 11 oynatan adam antrenör degildir net!....

Geri
Üst Alt