Karagümrük Maçında Sol Bek Kim Oynamalı?

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Karagümrük Maçında Sol bek Kim Oynamalı?

Kerem Aktürkoğlu varken fark etmez her türlü oynadığı zaman sol bekin performansını düşürüyo :D Emre Taşdemir'i 45 Dk da olsa kullanmak gerek ama :D

Berkan sol bek oynayacagina maca 10 kisi cikalim daha iyi.

Fit ise Emre T. oynasin, degilse mecburen PvA'yi oynatarak baska bir yerde yabancidan feragat etmek zorunda kalacagiz, mesela stopere Metehan gecmek zorunda kalacak cünkü Emin hic ama hic güven vermiyor.

Bu arada Berkan'dan bahsetmisken ben cok caliskan bir cocuk oldugunu düsünüyorum. Orta sahada kullanmaliyiz zaman zaman mutlaka. Özellikle deplasmanlarda onun enerjisine presine ve temposuna ihtiyacimiz var. Karagümrük macinda da orta sahada yer almasi gerektigini düsünüyorum. Sol bek falan bunlar tamamen hayal, hem bizim icin hem de Berkan icin izdirap olur.

Karakterli cocuk ek olarak.

Fit ise Emre T. oynasin, degilse mecburen PvA'yi oynatarak baska bir yerde yabancidan feragat etmek zorunda kalacagiz, mesela stopere Metehan gecmek zorunda kalacak cünkü Emin hic ama hic güven vermiyor.
10 kisi kaldik da ne oldu :cautious:

Kazimcan yok mu bu macta?

Mecbur pva oynayacak karga maçından önce emre riskine girmemek lazım.
Sadece PVA'nin ileri çıkışı ve orta açması engellenmeli

Menajerlik oyununda baya verim aldım abi :D

Emre

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt