Karagümrük SK: "Kulüpler Birliği'nde yapılan konuşmalar kayıt altına alınsın"

İyi de toplantı tutanağı yok mu? İmzalanmıyor mu?

Bunlarda adam oldu başımıza. ulan siz kimsiniz!! Zaten koşa koşa sahiplerinize anlatmıyor musunuz ne var ne yok.. sizin gibi küçüklerin o birlikte olmaması gerek.. veya bizim tamamen ayrı bir oluşum içine girmemiz gerek.

Belliki toplantıda A diyip malum yerlerde B diyenler var. Bunu yüzlere vurma vakti gelmistir bence de. Niye tavır aldınız anlamadim ki. Seffaf olunmali. Bence ulkemiz sartlarinda doğru bir gelişme.

Belliki toplantıda A diyip malum yerlerde B diyenler var. Bunu yüzlere vurma vakti gelmistir bence de. Niye tavır aldınız anlamadim ki. Seffaf olunmali. Bence ulkemiz sartlarinda doğru bir gelişme.
kayıt altına almaya başlanınca da toplantı boyunca dombra çalarlar.

Süreç tam bir turnusol kağıdı. Tasması başkalarının elinde olan herkesi bir bir tespit ediyoruz.

kayıt altına almaya başlanınca da toplantı boyunca dombra çalarlar.

Zaten bu buyuk toplantilarda havadan sudan konusuluyordur ya. Ozel mevzuya girilmez. BEIN, yabancı sınır vs vs konusuluyordur. Zaten bu konudaki fikirleri az, çok biliyoruz.

Kritik mevzulari (tff başkaldırış vs.) kapali kapilar arkasında GS, bjk, fb arasinda gorusuluyordur

Yabancı kararını geri çekin, 14 yabancı devam etsin kağıdını imzalamayan bunlar mı?

Antep fıstıklarını kimin yediğini tespit etmeye mi çalışacağız nedir olay. 4 saat toplanıp ne konuşuluyor bende merak ediyorum olumlu

Geri
Üst Alt