Karaman'da Maden Kazası

10678843_861610750530351_4870681655738295884_n.jpg

Ben böyle bakanın,dünyada örneği yok,yüzsüz hırsızlar

kaza mı cinayet mı tartışılır.şu terörıst bozuntularına yüz verene kadar birazda bu ulkenın evlatlarının can guvenlıgı ıçın bır seyler yapın.

[h=2]AK Parti sözcüsü Beşir Atalay, Ak Partili belediyelere genelge gönderdiklerini ve eğlencelerin iptal edildiğini açıkladı.[/h]

Biri bu insanlara bayram kutlamalarının düğün vs gibi birşey olmadığını anlatması lazım.. Bugünlerde daha coşkuyla kutlamak gerekirken her bayram öncesi bir kaza oluyor ve iptal oluyor.. 10 işçi hayatını kaybettiği asansör kazasından sonra kimse plan ve programını bozmamıştı görüşmelerini bile ertelememişti devlet büyüklerimiz nedense..

Biri bu insanlara bayram kutlamalarının düğün vs gibi birşey olmadığını anlatması lazım.. Bugünlerde daha coşkuyla kutlamak gerekirken her bayram öncesi bir kaza oluyor ve iptal oluyor.. 10 işçi hayatını kaybettiği asansör kazasından sonra kimse plan ve programını bozmamıştı görüşmelerini bile ertelememişti devlet büyüklerimiz nedense..
Bahane arıyorlar zaten.

24 saat olmuş nerdeyse Bakan açıklama yapıyor "Özel sektör ayrımı yapmadan bütün imkanları seferber ediyoruz..."
İstanbuldan kamyonlarla ahtapotlar geliyor hala yolda.. Havayoluyla gelemiyor mu acaba bunlar?
Su miktarı hala 10-12 ton civarında.. Boru patlamıştı en sonra 4-5 saatlik çalışma boşa gitmişti..

İnsanlar orada kurtulmuş ve bir yere sığınmışsa bile ölmüştür çoktan adamların umrunda değil... Çalışma disiplini, ekipman ve doğru yerden başlama sıfır

Rezil herifler.Soma'dan bu yana henüz 5 ay geçti.Adam gibi ne bir önlem alındı,ne bir çalışma yapıldı.Yaşam odası konuşuldu bu olaydan sonra hiç kimse üzerine düşmedi,sıkıntılar aynen devam ediyor.Fıtratta bu varmıs.Sizin fıtratınıza tüküreyim.

ekşiden bir alinti...

böyle bir ülkenin vatandaşı olmaktan utanma sebebidir. bir arkadaşın facebook hesabından paylaştığı mesajı buraya alıyorum.

"ben çok fazla sinir krizinin eşiğine gelmem. ancak bazen bu ülke öfkemi nereye koyacağımı şaşırtıyor! biz geçen sene(ben tema'dayken) 12 bilim insanıyla bir rapor hazırladık. konya kapalı havzadır, linyit madeni yaparsanız yer altı suyu basar dedik. enerji bakanı uyarılarınıza teşekkür ederiz dedi. yetkililer geldi, dinledi teşekkür etti. bundan 3 ay önce karaman ermenek'teki madende göçük oldu. 1 işçi hayatını kaybetti. göçüğün sebebi duvarlardaki basınçtı. yani büyük kazanın sinyaliydi, basın açıklaması yaptık. şimdi kimse bana çıkıp, karaman'da maden kazası oldu demesin. ben olanca sıradan vatandaş halimle kazanın geleceğini bu kadar önceden biliyorduysam; en azından benim konuştuğum tüm yetkililer de biliyordu! karaman'daki açık seçik: #kazadegilcinayet ! aha da tema'nın raporunu buraya koyuyorum; yapılması planlanan linyit madeni ve termik santral de budur! bundan sonraki tüm cinayetlerden sesini çıkarmayan yetkililer kadar, bu rapora rağmen kaza diyen sizleri de sorumlu bilirim!!"

https://www.tema.org.tr/folders/14966/categorial1docs/83/TERMIK SANTRAL RAPOR A5 BASKI.pdf

buda mesajin linki

https://eksisozluk.com/entry/46644297

Ahtapotu taşıyan tır 10 km kala kaza geçirmiş, 2 görevli yaralanmış

Nereden tutarsak elimizde kalıyorsun ülkem..

Son dakika olarak girdi haber kanalları olayla ilgili bende 18 işçiye ulaşıldı diye düşündüm.. Meğer Davutoğlu Karaman'a gitmiş son dakika oymuş. İnsanların derdine bak sizin haber anlayışınıza bak..

Her işiniz Allahlık zaten. Bir kere de denetçileriniz rüşvet yemesin be kardeşim.

Maden ocagini denetleyen mufettislere sorusturma izni vermezler.

Vefat eden isci yakinlarina yuklu miktarda para verirler.

Olayda kapanir.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

her işimiz inşallah maşallah kısmet. Yok böyle bir millet.

1 yıl içerisinde birkaç ay arayla iki tane büyük maden faciası Afrika ülkelerinde bile yaşanmaz. Sorumsuzluk hat safhada. Ha şimdi sorsan kader derler, bir iki tane de milattan önce yaşanmış örnek verip kapatırlar mevzuyu.

Padisahimizin Ak Saray'i 2000 yasam odasina bedelmis.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

1 yıl içerisinde birkaç ay arayla iki tane büyük maden faciası Afrika ülkelerinde bile yaşanmaz. Sorumsuzluk hat safhada. Ha şimdi sorsan kader derler, bir iki tane de milattan önce yaşanmış örnek verip kapatırlar mevzuyu.

Dediler zaten merak etme.Kömür işletmesinin sahibi araba kullanırken kaza yapabileceğinizi önceden kestirebiliyormusunuz tarzı bir açıklama yaptı.Şaka gibi artık bu tür açıklamaları normal karşılıyorum ya neyse

insanın içini dağlıyor nasıl bir acı Allah sabır versin

[FBV]663968823720011[/FBV]

Habertürk'te az önce "Maden kazaları gündem de ama trafikte 30 kat fazla insanı kaybediyoruz" haberinden sonra helal olsun dedim..

Bunu deseler iyi peşpeşe gelen maden kazalarıyla ilgili bir kaç yorum sanırım insanların nasıl bir yıkanmış beyin ile baktıklarını gösterir..

"Bunun altında hainlik var, bu meşhur olmuş büyük devleti yıkıp milletin köle olmasını isteyenler var, bizim milletimizin maden zenginliği ile yükselmesine hayatını veren kardeşlerimize suikast yapanlar var, lütfen devletimizden bu hainleri yakalanmasını sağlamalarını rica ederiz."

"
greenpeace in Türkiye temsilcileri haftalardır herkesi arayarak Türkiyede Kömür madeninin işletilmesinin durdurulması konusunda destek istiyor. Ardından bu kazalar oluyor. Bu olaylar Polisiye olarakta araştırılmalı. Arkasının boş çıkmayacağını tahmin ediyorum."

Geri
Üst Alt