- 18 Şubat 2011
- 143.078
- 62.269
- 5.478
Hala kimse bulunamadı 5.güne girdik. Aynı gömlekle bile gezmiyor kimse.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nereye kadar saklayacaklar benim hiç umudum yok ama allahtanda umut kesilmez...İşçi cesetleri gördüm diyor hastaneden 20 tabut çıkıyor. Bakan yalan ulaşamadık diyor nasıl bir memlekette yaşıyoruz ya..
nereye kadar saklayacaklar benim hiç umudum yok ama allahtanda umut kesilmez...
neden saklasınlar mantıklı açıklaması varmı benim aklıma gelmiyor ?6 günde harıl harıl çalışılıp hala ulaşılmadığına inanmıyorum.. Hani komple maden ocağı yıkılsa 6 günde yine ulaşılır insanlara.. Soma da 6 günde anca ulaşıldı bütün cesetlere, Burada öyle birde övünmezler mi çalışmalarıyla..
neden saklasınlar mantıklı açıklaması varmı benim aklıma gelmiyor ?
Çok zor bir calisma bence güçlendirme yapip ilerliyorlar aksi halde artik mezarlari olur orasiŞaka gibi dalga geçer gibi kaymakamlık ailelerine yardım etmiş 1 ton kömür yardımı akıl var fikir var diyeceğim de oda yok... Bu arada iyice garantiye alıyorlar herkesin öldüğünden emin olduktan sonra çıkaracaklar herhalde başka türlü bu kaplumbağa hızıyla çalışma açıklanamaz
Hocam en basitinden ahtapot uçakla helikopterle değil istanbuldan karamana tırla geliyor. Bakıyorlar çok duman çıkarıyor, vazgeçiyorlar, başka birşeyle suyu çekelim diyorlar oda olmuyor. Önlem almadıkları yetmezmiş gibi kurtarma tatbikatı da yapılmaz mı? Kimse bir madeni su basarsa stratejimiz şu olmalı dememiş. Soma da gördük madende olası yangında kurtarma stratejimiz olmadığını gördük. Zaten bakanın ne işi var kurtarma ekibinin başında bir strateji ekibi kurarsın her konuda donanımlı her felaketi hesaplayım strateji geliştiren o yönetir kurtarmayı.. Ne desek boş bazı arkadaşlar bile bu dediklerimizi salt eleştiri olarak görüyor.. Yoksa soma da şartlar zor güçlükle ilerleniyor, burada şartlar zor güçlükle ilerleniyor bunlar bahane elbette şartlar zor olacak yer altının bilmem kaç metre altında şartları sen kolaylaştıracaksınÇok zor bir calisma bence güçlendirme yapip ilerliyorlar aksi halde artik mezarlari olur orasi