Karar Verildi; Luyindama Satılık

Luyindama'yı beğeniyorum diyemem, beğenmiyorum da demek istemiyorum.

Peki niye böyle diyorum?

Her maç sahanın en iyisi olabilecek potansiyeli varken, başımıza iş açabilecek riski de barındırıyor.
Bu iki ihtimal birbirine de çok yakın.
O yüzden bomba diyorum.

Bu ihtimali barındırmayan birininin yaşının 25-26 ve altında olup bizim takımda forma giyme ihtimali çok daha düşük.

Sizin fikrinizi beğenmemem suç mu peki? Sen Luyindama'yı beğenmiyorsun , ben de senin fikrini beğenmiyorum. Bir hakaret yahut argo sözümün de olduğunu düşünmüyorum. Albayrak gibi yöneticilerin de müstehak olduğunu düşünüyorum.

Benim de fikrim , düşüncem bu şekilde. Saygı!
Sen transfer dönemleri harici uğruyormuydun foruma? ha? Ötmeye başlamışsın.

Ayrıca "Albayrak gibi yöneticilerin de müstehak olduğunu düşünüorum" derken küçümsüyorsun seninle aynı düşüncede olmayanları. Kimseyi küçümseyemezsin. Mod olabilirsin, ama akıllı ol.

Minimum, "MALİYETİ" satılmalı dedim. Bu adamın bonservisi totalde 8m€ yanlış hatırlamıyorsam. Maaş falan işin girince 10m€'yu geçiyor. 10m€ ve üzerine satılabilir diyorum kısacası.

O rakamlara çıkılmaz bence. Yalnız değerinden bahsetmiyorum bak, 20-25m€ gibi bir rakamın ödeneceğine düşünmüyorum Luyindama'ya. diyorum
Ingiltere'den talibi cikarsa (haberlerde oyle deniyor) en az 20 milyon euroya rahat satilabilir. Tabiki dogru bir pazarlama stratejisi ile. Ama medya da surekli 'satilacak' 'para lazim' '10 milyon euro iyi para' gibi haberlerde lanse edilirse o oyuncuyu istersen de iyi paraya satamazsin. Fener bile dandik Makedon cocugu 20 kagita satabildi biz 8 e aldigimiz genc stoperi 10 milyona satacaksak kimse futbolculardan neden para kazanamiyoruz demesin bundan sonra.

Not: Tosun bile 22 milyon euroya gitti mesela.

Albayraka laf atmak ta nedir. Adam acemi falan ok, cok duygusal ok.

Ama adam afedersin takim icin kicini yırtıyor. Falcao ve taraftar icin Monaconun kapisinda yatmis adam. O modern, avrupalı ve ileri goruslu olan Comollinin ne yaptigini goruyoruz.

Albayrak mustehaksa seve seve cekerim ben bunu. Sizi bilmem

8 biz verdik zaten Cl gördü şampiyonluk gördü ne 10 u en az 15 sonraki satış opsiyonuyla satılmalı.Marcao da 23 yaşında 10 un üzerinde satılmalı ama yukarıda yazan arkadaşa katılıyorum önce feghouli balhanda ya bakılmalı.Eğer belhanda bu sene devre arasında gitmezse bedavya kayacak elimizden zamanında 10 civarı teklif gelmişti..Feg de yine öyle satılacak kişilerde öncelikli..yani lyu nun hiç aciliyeti yok oynadığı maaşa semihi oynatamıyosun

Luyindama dan ziyade Marcao çok daha sakıncalı bir herif.

Luyi bence bizim şartlarımıza göre iyi stoper.

sent via GSC

Bu takimda herkes satiliktir, dogru fiyatlarla. Okadar borcun icindekyken, bir oyuncuya 4-6m euro maas vermek akillara zarar dir.

Muslera = Iyi kaleci ama 4,5M euro maas asiri fazla.
Marcao = Cok dengesiz 3-7m arasi gidebilir
Luyindama = Mac seciyor bu bariz belli, 15-20 arasi gidebilir

Feghouli = 5m
Belhanda = 5m

Falcao = 3-5M

artik takima genclestirmek lazim, 11'de 8 oyuncu 30+ ustu, bu cok kotu bir kadro planlamasidir.

Son düzenleme:
Oooo fenerliler çökmüş burayaaa. Lan minimum maliyetle satıp bu yaşta nasıl bi stoper alinmasini bekliyosunuz siz. Gerzek gerzek konuşmuş transfer delileri sizin gibi transfer hastalıkları yüzünden don değiştirir gibi topçu alip satıyoruz plansiz programsız. Ocak ayında 1 bilemedin en fazla 2 oyuncu gelir bi o kadar da gider. Deli gibi her transfer döneminde 10 tane al 20 tane sat 5 tane kirala mantığıyla bi bok yiyemeyiz biz.

Ingiltere'den talibi cikarsa (haberlerde oyle deniyor) en az 20 milyon euroya rahat satilabilir. Tabiki dogru bir yonetim anlayisi ve strateji ile. Ama medya da surekli 'satilacak' 'para lazim' '10 milyon euro iyi para' gibi haberlerde lanse edilirse o oyuncuyu istersen de iyi paraya satamazsin. Fener bile dandik Makedon cocugu 20 kagita satabildi biz 8 e aldigimiz genc stoperi 10 milyona satacaksak kimse futbolculardan neden para kazanamiyoruz demesin bundan sonra.

Not: Tosun bile 22 milyon euroya gitti mesela.
Biz pazarlayamıyoruz. Problem o. Zannetmiyorum ben 20m€ ve üzeri bir rakama satabileceğimizi. Umarım yanılırım, sonuçta kasamız dolacak.

Biz pazarlayamıyoruz. Problem o. Zannetmiyorum ben 20m€ ve üzeri bir rakama satabileceğimizi. Umarım yanılırım, sonuçta kasamız dolacak.
Haklısın renktaş satamıyoruz ama ben bu olayın komplo olduğunu düşürüyorum..Koç vb türevlerinin basında istedikleri haberi çıkartıp menejerleri ayarlayarak her oyuncumuzun değerinin altına gitmesine vesile olduklarını düşünüyorum..Diagne de yine öyle teklif yok vs gelse 3 milyon a da bırakacak yönetim gibi birsürü haber çıktı adama arabistandan teklif yok dendi herif için iki belçika kulübü kapıştı maicon keza yok parasına gitti ..Yoksa bjk yönetici ile bizimkilerin ne farkı olacak..Koç olayı başka italya fiat demekti adamın 100 yıllık ortağı napoliye sponsor olur fiat verir 20emilyon o da gelir o paraya elif i alır sonuçta elif den kulüp kasasına 20 girer uefa dan yırtılır sonuçta elif belki 3 e belki 5 e gitti üstü sponsorluk muriq deki gibi..

Merih'le Çağlar'ı Terimin takımında izlesek keşke haha, Luyindama 1.sınıf bir takımda oynayabilecek potansiyelde bence.

Hesap yaparken yeni alacağımız stoperi senelik 1 milyon euroya oynatabilir miyiz sorusu da düşünülmeli.

Haklısın renktaş satamıyoruz ama ben bu olayın komplo olduğunu düşürüyorum..Koç vb türevlerinin basında istedikleri haberi çıkartıp menejerleri ayarlayarak her oyuncumuzun değerinin altına gitmesine vesile olduklarını düşünüyorum..Diagne de yine öyle teklif yok vs gelse 3 milyon a da bırakacak yönetim gibi birsürü haber çıktı adama arabistandan teklif yok dendi herif için iki belçika kulübü kapıştı maicon keza yok parasına gitti ..Yoksa bjk yönetici ile bizimkilerin ne farkı olacak..Koç olayı başka italya fiat demekti adamın 100 yıllık ortağı napoliye sponsor olur fiat verir 20emilyon o da gelir o paraya elif i alır sonuçta elif den kulüp kasasına 20 girer uefa dan yırtılır sonuçta elif belki 3 e belki 5 e gitti üstü sponsorluk muriq deki gibi..
fener katakulli işleri iyi beceriyor. UEFA radarına takılmadan hallediyor işlerini. Sow transferinden gelen para falan. Yarım sezon sonra kiralamışlardı Sow'u. Değişik işler.

ne 10'u, ne 15'i arkadaş yaw.

bu fiyatlara hoca onay verirse bıraksın görevi emekli olsun.

PSG maçındaki gibi oynayama devam ederse ederi 22-25 arası bir rakamdır.

10 milyonmuş.

Geri
Üst Alt