Karar Verildi; Luyindama Satılık

L.Dama ve Marcao ile ugrastiginiz kadar su onlarin önünde oynayan (hatta daha dogrusu OYNAMAYAN) adamlarla ugrassaniz keske.

-Falcao, Feghouli, Belhanda, Babel ve Akbaba aldiklari paranin ne kadarini hak ediyor?
-Mariano ve Nagatomo orta yapmadan toplamda ikisi birlikte 4 milyon euronun üstünde kazaniyor bizden
-Jimmy Durmaz'a 1M€ ödüyorsun mesela, forma giyemiyor.
-Linnes'e zam yapip kontrat uzatiyorsun ama adami kadroya almiyorsun
-R.Donk 2M€ üzeri para aliyor. Dünyada hic bir yerde alamaz.
-Ahmet Calik oynamadan Marcao'dan fazla para aliyor (!)
-3.5 yil önce futboldan emekli olmus S.Inan'la daha kontrat yaptiriyior hoca
-Muslera dünyanin en fazla para kazanan 8-10 kalecisinden biridir

Su takimda oynadigi futbolla aldigi parayi hak eden adamlar Ömer Bayram, L.Dama, Marcao ve Zonzi'dir.

Ve bunlari musade eden ve OKleyen bir tane teknik adam var, ustunede 3M euro maas aliyor

:)

Satılması gereken veya elden çıkarılması gereken kişi marcao luyindama değil, luyindama iyi bir partner ve ne yaptığını bilen standart bir orta saha ile coşar. Adam neredeyse tek başına ayakta kalmaya çalışıyor. Ayrıca bana göre 15 milyon luyindama potansiyeli için çok az. PSG maçında özellikle di maria karşısında ayakta kalması önemli bir sinyaldi, hakikaten bahsi geçen fiyatlara satarsak yazıklar olsun. Maç seçme ve motivasyon düşüklüğü zaten luyindama'ya has bir şey değil, takımdaki hemen herkeste var bu sorun (nzonzi ve muslera hariç) bunun sorumlusu da hoca.

Eğer iyi bir scout ekibimiz olsaydı kimin satıldığının pek önemi kalmazdı.Çunku luyindamayı satar çat diye yerine adamı koyardık.Luyindama da ciddi eksikler olmasına rağmen neredeyse kusursuz bir savunmacı.Çok geç avrupaya çıkmasının diyetini öduyor biraz.Standart 500 bin euroya almıs bu arada.Bizim de artık o paralara scout hamleleri yapmamız lazım.

Hay vereceğiniz karara sizin !

Mariano&Nagatomo&Belhanda filan takımda kalsın Luyindama'yı satın

Hay vereceğiniz karara sizin !

Mariano&Nagatomo&Belhanda filan takımda kalsın Luyindama'yı satın

Ne dusunuyorsun ? Seneye epey yabancı gidecek.(kiralık+kontratı bitenler).Galiba 8 tane yabancı kalacak.Luyindamayı sırf butçe oluşturmak için göndereceğiz gibi duruyor.

Araya giriyorum ama Albayrak gibi yöneticiler müstehak diyince konu kişiselleşiyor.

Albayrak’ı beğenmek sanki bir aptallık gibi sunuluyor.

O yüzden Luyindama ile ilgili fikre katılmamakla birlikte burada senin sınır ihlalin olduğunu da belirtmem gerek.

Estağfurullah tabiki fikrinizi beyan edin de bence olayları anlamak istediğiniz gibi anladınız.

Albayrak'ı beğenmekle alakalı bir mesaj yok ortada.Gayet açık bir mesaj. Albayrak iyi bir yönetici değil bence , Luyindama da arkadaşın belirttiği kadar berbat bir stoper falan hiç değil bence. Şu şartlarda adamı yerin dibine sokmasını da eleştirerek bu zihniyetle giderseniz Albayrak gibi yöneticiler size müstehak demek de gayet yorum hakkım.

Sınır ihlalini belirtirken bir önceki mesajda ayar etme adamı , saçma sapan konuşma gibi bir üslupla konuşan arkadaşla ilgili herhangi bir yorumunuzun olmaması da ilgi çekici.

Hala ağırbaşlı tecrübeli stoper isteyen arkadaşlar görüyorum la dayilar takim ölüyo tecrübeden huzurevine döndük gördünüz mü bi artısını. Takımın hücum oyuncuları, kanatları, bekleri, orta sahası gençlerden oluşur anlarım o zaman tecrübeli bi stopere ihtiyacımız var derim. Ancak bizim takımın en genç bölgesi şu an stoper tandemi onu da yaşlandiralim ölelim iyice o zaman.

Ne dusunuyorsun ? Seneye epey yabancı gidecek.(kiralık+kontratı bitenler).Galiba 8 tane yabancı kalacak.Luyindamayı sırf butçe oluşturmak için göndereceğiz gibi duruyor.
Güzel oyuncular transfer ettik bu sene ama kurduğumuz kadro kesinlikle bir çok açıdan yanlıştı

Zaten yaşlı olan kadromuza iyice yaşlı oyuncular eklendi
Lemina-Seri-Falcao gibi adamlardan hala tam verim alamadık
Bir kanadımızda durağan oynayan Feghouli varken diğer kanada dahada durağan Babel'i getirdik
Mariano&Nagatomo ikilisi geçen seneden bu hallerinin sinyallerini verirken biz bile bile bu ikili ile sezona girdik
FFP kriterleri ile uğraşırken kiralık oyuncu transferi kısa sürede mantıklı ama takımın tamamını kiralık adamlardan kuramayız bu hataya düştük biz

Evet kiralık oyuncularımız dönecek & sözleşmesi biten oyuncularımız olacak yeni sezonda transfer yapabilmek için "para" gerekiyor ama Luyindama bence N'Zonzi ve Muslera'dan sonra takımdan en son gitmesi gereken oyuncudur. Belhanda&Feghouli&Mariano&Nagatomo gibi katkı alamadığımız ve hayvan yüküyle para kazanan yabancılarımız varken Babel gibi katkı verse bile yanlış profilde bir oyuncu varken hatta ve hatta daha rahat vazgeçebileceğimiz diğer stoperimiz Marcao varken Luyindama'nın satılması kendi ayağımıza sıkmak olur

Yahu adam havadan yerden asla geçit vermiyor ve bunu sadece STSL düzeyinde değil gördük ki Psg karşısında Di Maria & Mbappe gibi adamlar karşısında bile yapıyor. 1 senedir bu adama ikili mücadelelerde üstünlük kuran kimseyi görmedim-bu adamı hızıyla geçebilen oyuncu görmedim-bu adamın üzerinden hava topuna vurabilen kimseyi görmedim ki bunları yaparken de defansif olarak da gayet sağlam bir duruş gösteriyor

Luyindama'yı satarsak bunları yapan 2. bir stoper bulmamız çok zor Luyindama'nın gitmesi demek bence Marcao'nun da çökmesini hemen peşinden getirir

Sen transfer dönemleri harici uğruyormuydun foruma? ha? Ötmeye başlamışsın.

Ayrıca "Albayrak gibi yöneticilerin de müstehak olduğunu düşünüorum" derken küçümsüyorsun seninle aynı düşüncede olmayanları. Kimseyi küçümseyemezsin. Mod olabilirsin, ama akıllı ol.

Keşke insanları yargılamadan önce hayat gidişatlarını biliyor olsanız , belki biraz vicdanınız sızlar (varsa) .

Bu konuşma üslubun gerçekten sana yakışıyor mu acaba?

Albayrak başarısız bir yönetici ve bu zihniyetteki taraftarlara onu yakıştırıyorum , yorum hakkı. Küçümsenmiş görüyorsanız o sizin probleminiz , bir hakaret ya da argo kullanmadım çünkü.

Keşke insanları yargılamadan önce hayat gidişatlarını biliyor olsanız , belki biraz vicdanınız sızlar (varsa) . Konuşma üslubun sana yakışıyor mu acaba?

Albayrak başarısız bir yönetici ve bu zihniyetteki taraftarlara onu yakıştırıyorum , yorum hakkı. Küçümsenmiş görüyorsanız o sizin probleminiz , bir hakaret ya da argo kullanmadım çünkü.
Mesajımı yazdığımda gergindim. Şuan sükunet içerisindeyim.

İyi forumlar dilerim...

Satılînca yerine ramos filanmı gelcek sanıyonuz acaba cok mrk ediyorum semih gibi cöp yada avrupada yaşı gecmiş fizik bitmiş birini bulcak gelcek yönetim

luyindama ve musleradan acil kurtulmalıyız hatta devre arası nzonzi ve andonenin de kiralık sözleşmeleri feshedilmeli ...Belhanda ise kesinlikle kalmalı hatta gönlü olsun diye her maç 11 başlamalı diye bir şart eklenmeli sözleşemesine maaşına da %250 zam malum böyle bir adam ancak 10 milyon €ya bulabiliriz..

Güzel oyuncular transfer ettik bu sene ama kurduğumuz kadro kesinlikle bir çok açıdan yanlıştı

Zaten yaşlı olan kadromuza iyice yaşlı oyuncular eklendi
Lemina-Seri-Falcao gibi adamlardan hala tam verim alamadık
Bir kanadımızda durağan oynayan Feghouli varken diğer kanada dahada durağan Babel'i getirdik
Mariano&Nagatomo ikilisi geçen seneden bu hallerinin sinyallerini verirken biz bile bile bu ikili ile sezona girdik
FFP kriterleri ile uğraşırken kiralık oyuncu transferi kısa sürede mantıklı ama takımın tamamını kiralık adamlardan kuramayız bu hataya düştük biz

Evet kiralık oyuncularımız dönecek & sözleşmesi biten oyuncularımız olacak yeni sezonda transfer yapabilmek için "para" gerekiyor ama Luyindama bence N'Zonzi ve Muslera'dan sonra takımdan en son gitmesi gereken oyuncudur. Belhanda&Feghouli&Mariano&Nagatomo gibi katkı alamadığımız ve hayvan yüküyle para kazanan yabancılarımız varken Babel gibi katkı verse bile yanlış profilde bir oyuncu varken hatta ve hatta daha rahat vazgeçebileceğimiz diğer stoperimiz Marcao varken Luyindama'nın satılması kendi ayağımıza sıkmak olur

Yahu adam havadan yerden asla geçit vermiyor ve bunu sadece STSL düzeyinde değil gördük ki Psg karşısında Di Maria & Mbappe gibi adamlar karşısında bile yapıyor. 1 senedir bu adama ikili mücadelelerde üstünlük kuran kimseyi görmedim-bu adamı hızıyla geçebilen oyuncu görmedim-bu adamın üzerinden hava topuna vurabilen kimseyi görmedim ki bunları yaparken de defansif olarak da gayet sağlam bir duruş gösteriyor

Luyindama'yı satarsak bunları yapan 2. bir stoper bulmamız çok zor Luyindama'nın gitmesi demek bence Marcao'nun da çökmesini hemen peşinden getirir

Kesinlikle en son satılacak adamlardan biri luyindama ama öyle saçma kadro kurulmuş ki elde satacak adam yok.Cl oynamanın en buyuk olayı oyuncularını parlatmaktır.

Niye satalım ya gayet iyi oynuyor işte sanki satıp yerine daha iyisini alacağız.

Kesinlikle en son satılacak adamlardan biri luyindama ama öyle saçma kadro kurulmuş ki elde satacak adam yok.Cl oynamanın en buyuk olayı oyuncularını parlatmaktır.
Bunu bir tek Ozan Kabak konusunda başarabildik 2 yıldır şampiyonlar ligindeyiz en azından 1-2 tane daha Ozan Kabak benzeri transfer daha yapmamız Avrupa'ya pazarlamamız gerekiyordu çarkın dönmeye devam etmesi için

Geri
Üst Alt