Yalnız bölüm esasen güzeldi de beklediğimiz gülmek olduğu için baya darladı bu bölüm.

Bu bölümde neredeyse hep ağladılar. Bir şey anlamadım. Neyse geçen haftaki bölümden dolayı olsa gerek, bu biraz yavan gitti. :)

Bir onceki bolume ben bile bakmıstım ancak sonraki bolumde sasirtmadi sagolsun vasat dizi

Basket maçının siniri ve bu bölümünde ağır geçmesi ile diziden birşey anlamadım. Haftaya normele dönsede izlesek.

Geçen hafta mükemmel bir bölüm çek, bu hafta ise dizinin tam tersi konsept olarak dramaya dön, umarım böyle çuvallamazlar bir daha.

Beklenenin disinda olmasi harici, Murat'in uzun sure ciddi bir tepki veremeyip saatler sonra eski esinin yaninda patlamasi kismi cok iyiydi. Bazilari bu sekilde yasiyor soku.

SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam geçen haftaki bölüm gerçekten efsaneydi ama öyle bir sonla bitmiş bölümden sonra yine kahkahalara boğan bir bölüm beklemek çok hayalciydi zaten.Dizinin komedi dizisi olması bizi beklentiye sokuyor ama o sondan sonra bu hafta olmazdı zaten. :encouragement:

ben de basladim bunu izlemeye. sansürsüz bölümleri izleye izleye 1 hafta icinde son bölüme kadar geldim onu da demin bitirdim. bu kadar komik bölümden sonra son bölüm s.cti agzima hele hilmi abinin hikayesi bitirdi beni. gelecek hafta ins daha neseli seyler görürüz.

bölümlerin sadece yaklasik 1 saat sürmesi süper böylece daha kaliteli isler cikiyor ortaya diger dandik diziler 2 saat sürüyor o yüzden hic izleyesim gelmiyor.

Ben seviyorum o mafyayı. Biraz toplumsal dokundurma var gibi de geliyor açıkçası.

Geri
Üst Alt