Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
akasya duragi havasi sezdim
Senin bu tespitin dizinin ne kadar yerinde olduğuna işarettir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
akasya duragi havasi sezdim

Mafyalar renk katıyor bence hele patronun yancısı olan şişman eleman arada çılgın atıyor süper oluyor
Normalde yapmadığım bir şeyi yapıp o gün izlemeden konuya girmiştim .Yazılanları okuyunca haliyle hazırlıklıydım ama yine de yordu diyebilirim. Leyla ile Mecnun da arada 3 5 dakika böyle çökertiyordu insanı ama sonra gülmekten onları hatırlamıyorduk bile . Bunların son bölüm duygusal adama resmen eziyettir yani bir ara bir sahnede gülecektim artık hüzne nasıl kaptırdıysam gülme ya gülme deyip toparlandımHamiyet hafif kaçtı sanki yani bildiğimiz Hamiyet'ti o duyguyu pek veremedi gibi ayrıca hamilelik konusu da sanki ihtimalmiş gibi bahsedilmiş zaten son sahnede söylemedi mi ben netten izliyorum annem hamile dedi dizi öyle bitti yani tv'de kestilerse bilemem tabi.
Aynen yav bu bana da oldu sanki gülsem ayıp olacakmış gibi geldi
Genelde böyle dizilerde bu tarz sahnelerden sonra 3 ay sonra, 1 yıl sonra gibi devam eder böyle bir bölümle uğraşmamak için. Gene bir cesaret işi yapmışlar ama yapmasalar iyiymiş. Hilmi'ye falan o kadar ciddiyet ve duygu hiç yakıştıramadım. Keyif almak için oturup benzin fiyatlarını izleyen adama oturmadı yani.
Yine de yukarıda yazdığım gibi Murat Cemcir'in dağıldığı sahne apayrı güzeldi.

Komedi dizisinde dram olur da bu ağır kaçtı.Rıza Akın(Tahsin baba) ile alakalı bir durum mu yoksa senaryo mu böyle ?