Mafyalar renk katıyor bence hele patronun yancısı olan şişman eleman arada çılgın atıyor süper oluyor :asd:

Normalde yapmadığım bir şeyi yapıp o gün izlemeden konuya girmiştim .Yazılanları okuyunca haliyle hazırlıklıydım ama yine de yordu diyebilirim. Leyla ile Mecnun da arada 3 5 dakika böyle çökertiyordu insanı ama sonra gülmekten onları hatırlamıyorduk bile . Bunların son bölüm duygusal adama resmen eziyettir yani bir ara bir sahnede gülecektim artık hüzne nasıl kaptırdıysam gülme ya gülme deyip toparlandım :) Hamiyet hafif kaçtı sanki yani bildiğimiz Hamiyet'ti o duyguyu pek veremedi gibi ayrıca hamilelik konusu da sanki ihtimalmiş gibi bahsedilmiş zaten son sahnede söylemedi mi ben netten izliyorum annem hamile dedi dizi öyle bitti yani tv'de kestilerse bilemem tabi.

Mafyalar renk katıyor bence hele patronun yancısı olan şişman eleman arada çılgın atıyor süper oluyor :asd:

Normalde yapmadığım bir şeyi yapıp o gün izlemeden konuya girmiştim .Yazılanları okuyunca haliyle hazırlıklıydım ama yine de yordu diyebilirim. Leyla ile Mecnun da arada 3 5 dakika böyle çökertiyordu insanı ama sonra gülmekten onları hatırlamıyorduk bile . Bunların son bölüm duygusal adama resmen eziyettir yani bir ara bir sahnede gülecektim artık hüzne nasıl kaptırdıysam gülme ya gülme deyip toparlandım :) Hamiyet hafif kaçtı sanki yani bildiğimiz Hamiyet'ti o duyguyu pek veremedi gibi ayrıca hamilelik konusu da sanki ihtimalmiş gibi bahsedilmiş zaten son sahnede söylemedi mi ben netten izliyorum annem hamile dedi dizi öyle bitti yani tv'de kestilerse bilemem tabi.

Aynen yav bu bana da oldu sanki gülsem ayıp olacakmış gibi geldi :D

Genelde böyle dizilerde bu tarz sahnelerden sonra 3 ay sonra, 1 yıl sonra gibi devam eder böyle bir bölümle uğraşmamak için. Gene bir cesaret işi yapmışlar ama yapmasalar iyiymiş. Hilmi'ye falan o kadar ciddiyet ve duygu hiç yakıştıramadım. Keyif almak için oturup benzin fiyatlarını izleyen adama oturmadı yani.

Yine de yukarıda yazdığım gibi Murat Cemcir'in dağıldığı sahne apayrı güzeldi.

Aynen yav bu bana da oldu sanki gülsem ayıp olacakmış gibi geldi :D

Genelde böyle dizilerde bu tarz sahnelerden sonra 3 ay sonra, 1 yıl sonra gibi devam eder böyle bir bölümle uğraşmamak için. Gene bir cesaret işi yapmışlar ama yapmasalar iyiymiş. Hilmi'ye falan o kadar ciddiyet ve duygu hiç yakıştıramadım. Keyif almak için oturup benzin fiyatlarını izleyen adama oturmadı yani.

Yine de yukarıda yazdığım gibi Murat Cemcir'in dağıldığı sahne apayrı güzeldi.

Komedide bazen yapmacık kaçıyor da Cemcir o sahnede harbiden iyiydi, ondan sonra da Feyyza, Ahmet bir de Kartal'ı yazarım ama dediğim gibi ya bunlar çok iyi oynadı Hamiyet o yüzden sönük kaldı ya da ben sebepsiz sevemedim bu bölümde. Hilmi'ye koşullanmışız yani ben senin şu avatarını görünce bile Büyük Hilmi'yi hatırlayıp gülebiliyorum işte oyunculuktan ziyade bu şekilde kodladık adamı bence bundan oturmadı :D

Mafya yi begenmeyen ler birmilyoncu sahnesini izlemeliler.11. Bolumdeydi galiba

Cicu :)

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başka bir arkadaşta yazmış benden önce, böyle bir komedi dizisinde dram bölümü çekmek ve başından sonuna dram işlemek herkesin harcı değildir. Bunuda iyi yaptılar gerçekten son bölümde. Muratın o eski eşinin yanında kendini yerlere vura vura ağlaması ise gerçekten bayadır dizilerden yaşıyamadığım dramı bana yaşatmadı diyemem. Bu adamlar dramda bile başarılı olabilir abi :D

Filmdeki espirileri , anlatmak istediklerini anlamayan koca kafalıdır NET.

Onlar gitsin , Arka sokakları seyretsin.

Son bölümüne bayıldım diğer dizilerdeki gibi güneş gözlüğü+siyah giyme gibi zengin klişelerinden uzak tipik bi cenaze ortamı nasıl onu gösterdiler.Ziyarete gelenlerin bi süre sonra siyasete dalması,ölen adamın oğullarının başkalarının yanında ağlamamaları

,dik durmaya çalışmaları vs sizi bilmem ama ben birebir şahit oldum aynısına.Diziye 7. bölümden başladım ama gerçekten muazzam gidiyo yapanlara,emeği geçenlere helal olsun.

Hilmi'ye ciddiyeti her ne kadar yakıştıramasam da oyuncular dram kısmını harika oynadılar hatta bazı sahnelerde gözlerim dolmadı değil.Ali'nin başlarda sanki çok normalmiş gibi tepki verip sonradan patlaması güzeldi.Bu bölüm geçiş gibi bişeydi haftaya yine komediye gireceklerdir muhtemelen.

vay arkadaş..!!!

2 haftadır yıkıp geçti bu dizi beni

'tam işler güçler kıvamında değil' düşüncesi yaratırken

bu son 2 bölüm tokat gibi geldi

geçen hafta gülmekten, bu hafta hüzünden ağladık

bu kadar mı gerçekçi oynanır arkadaş

hele o Ali'nin patlama anı...

hele bu türkü var ya :(

[media]https://www.youtube.com/watch?v=mDFTyLb7IaU[/media]

Hüzünlü bir 14.bölümü geride bıraktık. Ali'nin bölüm genelindeki gereksiz metanetinin sonlara doğru patlayacağını düşünüyordum ki öyle de oldu zaten.

Baktığım tek yerli dizi.

"olsun bizim uefa kupamiz var" diyen biri vardi :asd:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=XnG_Acoe8Fw[/media]

Sadık Gürbüz üstad nihayet bir türkü patlattı.Mükemmel bir bölümdü,babasını kaybedenler çok etkilenmiştir eminim.

Komedi dizisinde dram olur da bu ağır kaçtı.Rıza Akın(Tahsin baba) ile alakalı bir durum mu yoksa senaryo mu böyle ?

Komedi dizisinde dram olur da bu ağır kaçtı.Rıza Akın(Tahsin baba) ile alakalı bir durum mu yoksa senaryo mu böyle ?

Zaten bizdeki son dönemde sorun bu, komedi dizisi/filmi diye ya full komedi yaparlar yada dramı ağır kaçırırlar bunu harmanlamayı akıl edemezler mesela hala kemal sunal dönemi filmlerini izlememizin nedeni yeri gelince güldürüp hüzünlendirmesi bence her filminin önemli bir konusu var mesajı var arkaplanında, ben şahsen sonlara doğru sıkıldım kapattım

Ulan 4-5 gun once basladim super dizi...butun karakterler komik bence cidden.

Geri
Üst Alt