Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.319
- 282
- 1.098
Senin için aptallık demek ki.
Oo sert yapıyorus.d Bunu bilmek zorunda mı herkes ole bi solemisin ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin için aptallık demek ki.
Ekşi de falan da gördüm şu dizi bitsin berbat falan diyenler var. Anlamadığım kardeşler senin oynadığın bir program yayınlanacaktı da o diziyi mi koydular yerine. Git 300 tane kanal var o sırada diğerlerini izle ne olacak. Ülkemizde çoğunluğun sevdiği şeyleri sevmemeye çalışarak kendini ön plana çıkarmak isteyen insanlar da var malesef.
Sansürsüz sezon finali torrent sitelerine eklenmiştir. İlgililerin dikkatine.
Yok zaten beğenmeyen izlemez. İnsanlara ne izleyeceğini söyleyecek değiliz. Ben "anlamak için 1279823 iq gerekir. espriler jhok incee." tarzı yorumlara sinirimden yazdım.
Son cümlede bahsettiğin insanlar bencede var. Hemde sürüyle ama kendimi o grup içinde tutmuyorum. Olabildiğince düz bir adamım. Yav zaten şurda belli bir güruh olarak takıldığımız yerde ne öne çıkma çabasından bahsediyorsun. Sanki özel davetiyeyle üye olabilip tüm dünyanın bizi takip ettiği bir forumdayız. Forumda ki ismim bile feyk nasıl öne çıkıyim.
Yazdıklarını üstüme alındım diziyi eleştirdiğim için.
Bu mesajı yazarken başka yorumlarda gördüm de yok yani kendimi mi ifade edemiyorum, yoksa beğenmediğimi yazınca kusur mu işlemiş oldum anlamadım. Şu +190109 gerektiren ince esprileri anlıyorsunuz da aşağıda ki paragrafı bir türlü anlayamadınız.
Jet hızında doğal olmayan konuşmaların arasına sıkıştırılan sayısız espriler(bir kısmı kaliteli bir kısmı kalitesiz) ve büyük ihtimalle alışık olmadığım için ani kamera açılarını değişmesi (bu diziye özgü bir fikir olduğu bariz) benim hoşuma gitmedi. Ama benim hoşuma gitmedi diye başkasınında hoşuna gitmeyecek değil. Beğenen izler. Beniim gibi beğenmeyen de izlemez. En fazla da diziyle ilgili böyle izlemeyenleri aşağılayacak yorumlar görünce gelir burda iki laf ederim. Hayat devam eder.
Ya da şunları söyleyip trollük yapıp dikkatte çekebilirdim:
-bu diziyi izleyip gülenler varsa ülkenin haline şaşırmamak lazım.
-bu diziye gülen varsa köprüden atlaması daha hayırlı olacaktır.
-orçonun ne suçu vardı bunlar çıkcaksa.
Ama yok adam gibi yorum yaptık ya suç bende. Sonra neden bu troller arttı. İnsan gibi yazana insan gibi cevap veren adam kalmamış.
Biri de demiş sosyal medyada prim yapacak. Ya valla tam o yaşlarda olmama ve tüm arkadaşlarımın bahsettiğin gibi olmasına rağmen sosyal medyayla alakam sadece 7. sınıfta aldığım ve son gönderiyi 8. sınıfta yaptığım facebook adresim.
Alıntı yaptığım arkadaş sadece ilk 2 paragraf sana ithafen. Gerisi genel.

Kardeş Payı ikinci sezon çekimleri başlar. Sivas'tan selamlar
![]()
büşra pekini görmüştüm Feyzanın instagram hesabında. Umarım olmaz
Büşra Pekin ilk bölümlerden birinde vardı sanki ya. Tuvalette tetris oynama muhabbetindeki o değil miydi?