Karışık Bir Gönül Olayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus kardeşim yanlış yapıyorsun,burda akıl vermekte yanlış. Kim sana ne derse desin bir kulağından girer öbür kulağından çıkar. Bide insan aşık olduğu biri ile evlenmeden böyle işlere girmez kusura bakma ama uçkur çözmez. Sende de saplantı olmuş. Kız ise seni oyalıyor.

Bu tür kısa filmlerin sonu hep aynı bok bitiyor baştan söyleyeyim, hiç şaşmaz o kadar çok benzer şeyle karşılaştım ki.
Bu arada bir kızın bilgilerini 2. kıza anlatmak nedir lan, direkt savaş eylemi roma imparatorluğunun yıkılış sebebi buydu.

başkan bu kız birine aşık ya o aşkı platonik yada kısa zaman önce istemeyerek ayrılma olayı olmuş
sonuçta tutunacak bir dal aramış.... Aşık olduğu elemanı da bir türlü unutamıyor açık kapı bırakıyor kendi içinde
sonuçta sevgili olayı cokta karmaşık değildir sadece insanların geçmişleri insanlar saçmalatır

kısaca belirteyim benim görüşüm bu

yazını okumak biraz zordu ama madem sevişme falan oluyor dramatize edecek bi durum yok IMO oyuna devam et..

Yaş kaç renktaş?

Hayatımı mahveden bir kız arkadaşım olmuştu aynı senin başına gelen gibi sevişme dışında neredeyse hikaye aynı
Hayatımı mahveden dedim abartı filan yok.
Özetin özeti yapayım uzatmadan sahur yapacam daha çünkü.
Yaşım 25 di memurluğa yeni atanmıştım iş yerinde aşk konusu korkumdu. İş yerinde az sayıda kız vardı ve benim takıntı yaptığım kız da pek güzel değildi iyi dedim içimden aşık filan olmam bunlara.
Normal arkadaşlıktan öteye geçmeye başladı sonra bizim ki. Yemeğe çıkmalar sürekli tel de muhabbet İETT otobüsünde sabah işe giderken Full muhabbet vs
Baya böyle sürdü ben dedim oğlum Osman kızla kafa uyumu süper siktir et iş yerinden aşk riskli miskli muhabbetini seviyorsun kızı hayatına neşe geldi o da hoşlanmasa bu kadar yakın olmaz.
Neyse açıldık bir kaç gün sonra hayır dedi ki dumur oldum ama iyi dedim amk kendi bilir körkütük aşık değilim zaten. başka şubeye de geçtim zaten hergün zoraki görüşmücez de unuturum hayırlısı olsun.
Kızların şeytan olduğunu filan bilmiyorum o zaman Anadolu dan İstanbul a geleli 2-3 yıl olmuş saf bir delikanlıyım.
Gurur için yaşıyoruz hayatta sildim numarasını, face den ve MSN den.
Rehberden siliniyor ama hafızadan zor sms ler atıyor bana Osman senin aşkın da hemen bitiyormuş hiçbiyerde yoksun vs babında.
Uzak durmaya çalıştım ama beni reddeten kızla tekrardan konuşmaya başlayarak hayatımı mahvetmeye imzamı attım.
Bundan sonrası benim için anlatması da izahı da zor şeyler.
Ben tam yaklaşıyorum geri çekiyor ben kaçmaya başlıyorum sıcak davranmalar gece gündüz aramalar vs.
Tam bir çıkmaz yani.
Bir akşam işten geldim hayatımda ilk defa face den özel mesaj geldi birinden hem de hiç tanımadığım birinden tehdit içerikli ben xy kızın erkek arkadaşıyım onunla konuşmayı arkadaşlığı kes.
Sen kimsin lan babında siktir çeken mesaj attım ama dumur oldum bir kez daha.
Sabah akşam muhabbet sohbet sms hafta sonu yemek sinema ada vs takıldığım kızın erkek arkadaşı varmış iddia bu yani.
Kıza sinirle lokma şokla soruyorum kim bu herif dediği cevap sen onu kaale alma.
Dedim kimle olursan ol artık bırak beni bu nasıl bir şey ne ara beni takip edip tehdit edecek kadar yakın olabildin biriyle.
İşle ilgili 2 haftalık seminere gidince tanıştığı çocukmuş bu.
Bende sevgi takıntı nefret şaşkınlık üzüntü hepsi birbirine karıştı.
Seviyorum ama kızgınlık nefret de var.
Sildim yine bütün iletişim kanallarından.
İsmek kurslarına gidiyorum kendimi geliştirme vs hafta sonları ders arası kurstan arkadaşla pc de faceden ekliyoruz birbirimizi.
Aklıma benim takıntı xy geldi Bi arattım herifin biriyle fotoğrafı filan var. Ee dedim yanımdaki kurs arkadaşıma bu benim facede çıkmıyordu seni engellemiş Osman dedi Facebook yeniydi o zaman vay be dedim üzüldüm ama demek ki hiç sevmemiş kullanmış bizi 1 yıldır dedim netleşti kafamda artık diye kendimi teselli ediyorum. Bu takıntının sevgilisinin face profiline bakıyım dedim samimi fotoğraflar vs
2-3 haftada vay diyorum içimden. kızlar böyle demek ders alırım merkez değiştirir unuturum diye düşünüyorum. Ortak arkadaşlar filan olduğu için haberini adını dahi duymayım diye başka bir ilçeye nakil istedim olmadı. Bizim takıntı yine sms aramalar özür vs ama bu sefer çok kararlıyım 1 tane yetmiyor mu beni rahat bırak mutlu ol filan yazıyorum.
Osman senin sandığın gibi değil sen yokken hayat bomboş lütfen eskisi gibi olalım vs
Ben salaklığıma doymayıp inanıyorum buna yine. Eskisinden daha da samimiyiz. Facesin den fotolarda silinince sanıyorum ki çocukla uyuşmadı kafası hem çok uzak bir ilde ciddi bir ilişki zor. Beni sevmese neden yalvarsın ki? Onunla devam edip beni aramazdı.
Böyle bir kaş hafta devam ettik ben artık elini tutma vs tam sevgili gibiyiz. Derken yine bir şok daha. İşten ortak bir bayan arkadaşımız arıyor beni öğle arası Osman xy yi bu akşam istemeye geliyorlarmış.
Ya nasıl olur gizem biz daha önceki gece 2 ye kadar konuştuk.
O gün öğleden sonra rapor alıp işe gitmedim. Aradım açmadı sms attım yazmadı bişey. Sabaha kadar uyumadığımı bunu neden yapabildiğini düşündüm. Şefe telefon açıp izin aldım işe gitmedim.
O heriften ayrılmamış meğer başka hat alıp onunla da konuşmuş benimle de.
Tam anlamıyla yenilmiş bitmiş bir ruh haliyle devam ediyorum hayata hiç hesapta sormadım çünkü buna izin verdim kendimi suçladım daha çok.
Çok berbat günlerdi profesyonel destek aldım. En kötüsü insanların bana acıdığını filan düşünürdüm.
İnsan sevince konduramıyor.
2-3 yıl bana hayatta tadılacak bütün güzel ve kötü duyguları tattırdı.
Eş durumundan tayin nedeniyle sevgilisi İstanbul a gelebilsin diye erken nikah yapmış yani düğününden önce herifin nikahlı karısıyken düğüne 2-3 gün kala başka bir telefondan arayıp beni Osman istemiyorum evlenmeyi ailem çok ısrar ediyor ne olur hakkını helal et resmi nikah yapmasam ayrılırdım diye ağlamıştı
Ben savaşta mağlup olmuş komutan edasıyla memlekete tayin istedim çünkü orda bir sürü ortak arkadaşımız vardı başka biriyle sağlıklı bir ilişki çok mümkün değildi.
İstanbul u bırakıp küçük bir ilçeye gelince ilk başta çok pişman oldum ama sonra alıştım.
4 sene filan sonra evlendim.kalbimin sağlam kalan kısımlarıyla sevdim ve bir tane de oğlum oldu.
Biraz uzattım ama :)
sözün özü; sevince karşı tarafın esiri oluyorsun kötü biri ise karşına çıkan geçmiş olsun kız milleti cilveyi de güzel yapıyorsa bağlıyor insanı kendine.
Artık duygu kalmamış selam sabah kesilmiş aradan yıllar geçmiş ortak arkadaşa diyormuş ki Osman bana hiç evlenme teklifi etmedi ki... Yani adamın hayatını sktim demiyor da kendini haklı çıkarmaya çalışıyor.
Son samimi tavsiyemi en sona bıraktım.
Eğer aranızda 3.kişi yoksa asla vazgeçme.
Unutmak en kötü 3-4 yılını alır ki mutlaka iz kalıyor.herşey ve herkes kötü olabilir korkusu sadece aşk değil güncel yaşantını da etkiliyor. Dostluk arkadaşlık kurmak dahi zorlaşıyor.
Merak ettim sonucu inşallah mutlu sonla biter senin aşk.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Üstad olacağı olsa şimdiye kadar olurdu bu zamana kadar da olmadıysa yaşanmışlıkların pek bi manevi değeri yok açıkçası. Üstte ki mesajlarda da yazmışlar zaten, oyalandığını düşünüyorum bende. Zorla güzellik olmaz, kısacık ömrümüzün böyle güzel zamanlarını olmayacak işlere harcamak doğru değil. Yanlış insan seçimi yapmışsın bence, umarım hakettiğin güzel insanlarla beraber olursun ilerleyen süreçte.

Ilk konuya o kızdan uzak dur diye yazmıştık diye hatırlıyorum. Bir senedir bunlarla mi uğraşıyorsun yaw. Kestir kurtul renkdaş niye saplanıp kaldın ve hayatını zehir ettin.
Bu kiz hayatini kaydiracak farkinda degil. Tecrubesizsen tecrubelerimizden faydalan renkdas. Bir an önce isten kov ve iletişimi kes. Bir senedir yaşadıklarını birkaç sene daha yaşayıp hayatını kaydırmak istiyorsan ise devam et.
şahane saygılar sunuyorum :hat:

Hayatımı mahveden bir kız arkadaşım olmuştu aynı senin başına gelen gibi sevişme dışında neredeyse hikaye aynı
Hayatımı mahveden dedim abartı filan yok.
Yaşım 25 di memurluğa yeni atanmıştım iş yerinde aşk konusu korkumdu. İş yerinde az sayıda kız vardı ve benim takıntı yaptığım kız da pek güzel değildi iyi dedim içimden aşık filan olmam bunlara.
Normal arkadaşlıktan öteye geçmeye başladı sonra bizim ki. Yemeğe çıkmalar sürekli tel de muhabbet İETT otobüsünde sabah işe giderken Full muhabbet vs
Baya böyle sürdü ben dedim oğlum Osman kızla kafa uyumu süper siktir et iş yerinden aşk riskli miskli muhabbetini seviyorsun kızı hayatına neşe geldi o da hoşlanmasa bu kadar yakın olmaz.
Neyse açıldık bir kaç gün sonra hayır dedi ki dumur oldum ama iyi dedim amk kendi bilir körkütük aşık değilim zaten. başka şubeye de geçtim zaten hergün zoraki görüşmücez de unuturum hayırlısı olsun.
Kızların şeytan olduğunu filan bilmiyorum o zaman Anadolu dan İstanbul a geleli 2-3 yıl olmuş saf bir delikanlıyım.
Gurur için yaşıyoruz hayatta sildim numarasını, face den ve MSN den.
Rehberden siliniyor ama hafızadan zor sms ler atıyor bana Osman senin aşkın da hemen bitiyormuş hiçbiyerde yoksun vs babında.
Uzak durmaya çalıştım ama beni reddeten kızla tekrardan konuşmaya başlayarak hayatımı mahvetmeye imzamı attım.
Bundan sonrası benim için anlatması da izahı da zor şeyler.
Ben tam yaklaşıyorum geri çekiyor ben kaçmaya başlıyorum sıcak davranmalar gece gündüz aramalar vs.
Tam bir çıkmaz yani.
Bir akşam işten geldim hayatımda ilk defa face den özel mesaj geldi birinden hem de hiç tanımadığım birinden tehdit içerikli ben xy kızın erkek arkadaşıyım onunla konuşmayı arkadaşlığı kes.
Sen kimsin lan babında siktir çeken mesaj attım ama dumur oldum bir kez daha.
Sabah akşam muhabbet sohbet sms hafta sonu yemek sinema ada vs takıldığım kızın erkek arkadaşı varmış iddia bu yani.
Kıza sinirle lokma şokla soruyorum kim bu herif dediği cevap sen onu kaale alma.
Dedim kimle olursan ol artık bırak beni bu nasıl bir şey ne ara beni takip edip tehdit edecek kadar yakın olabildin biriyle.
İşle ilgili 2 haftalık seminere gidince tanıştığı çocukmuş bu.
Bende sevgi takıntı nefret şaşkınlık üzüntü hepsi birbirine karıştı.
Seviyorum ama kızgınlık nefret de var.
Sildim yine bütün iletişim kanallarından.
İsmek kurslarına gidiyorum kendimi geliştirme vs hafta sonları ders arası kurstan arkadaşla pc de faceden ekliyoruz birbirimizi.
Aklıma benim takıntı xy geldi Bi arattım herifin biriyle fotoğrafı filan var. Ee dedim yanımdaki kurs arkadaşıma bu benim facede çıkmıyordu seni engellemiş Osman dedi Facebook yeniydi o zaman vay be dedim üzüldüm ama demek ki hiç sevmemiş kullanmış bizi 1 yıldır dedim netleşti kafamda artık diye kendimi teselli ediyorum. Bu takıntının sevgilisinin face profiline bakıyım dedim samimi fotoğraflar vs
2-3 haftada vay diyorum içimden. kızlar böyle demek ders alırım merkez değiştirir unuturum diye düşünüyorum. Ortak arkadaşlar filan olduğu için haberini adını dahi duymayım diye başka bir ilçeye nakil istedim olmadı. Bizim takıntı yine sms aramalar özür vs ama bu sefer çok kararlıyım 1 tane yetmiyor mu beni rahat bırak mutlu ol filan yazıyorum.
Osman senin sandığın gibi değil sen yokken hayat bomboş lütfen eskisi gibi olalım vs
Ben salaklığıma doymayıp inanıyorum buna yine. Eskisinden daha da samimiyiz. Facesin den fotolarda silinince sanıyorum ki çocukla uyuşmadı kafası hem çok uzak bir ilde ciddi bir ilişki zor. Beni sevmese neden yalvarsın ki? Onunla devam edip beni aramazdı.
Böyle bir kaş hafta devam ettik ben artık elini tutma vs tam sevgili gibiyiz. Derken yine bir şok daha. İşten ortak bir bayan arkadaşımız arıyor beni öğle arası Osman xy yi bu akşam istemeye geliyorlarmış.
Ya nasıl olur gizem biz daha önceki gece 2 ye kadar konuştuk.
O gün öğleden sonra rapor alıp işe gitmedim. Aradım açmadı sms attım yazmadı bişey. Sabaha kadar uyumadığımı bunu neden yapabildiğini düşündüm. Şefe telefon açıp izin aldım işe gitmedim.
O heriften ayrılmamış meğer başka hat alıp onunla da konuşmuş benimle de.
Tam anlamıyla yenilmiş bitmiş bir ruh haliyle devam ediyorum hayata hiç hesapta sormadım çünkü buna izin verdim kendimi suçladım daha çok.
Çok berbat günlerdi profesyonel destek aldım. En kötüsü insanların bana acıdığını filan düşünürdüm.
İnsan sevince konduramıyor.
2-3 yıl bana hayatta tadılacak bütün güzel ve kötü duyguları tattırdı.
Eş durumundan tayin nedeniyle sevgilisi İstanbul a gelebilsin diye erken nikah yapmış yani düğününden önce herifin nikahlı karısıyken düğüne 2-3 gün kala başka bir telefondan arayıp beni Osman istemiyorum evlenmeyi ailem çok ısrar ediyor ne olur hakkını helal et resmi nikah yapmasam ayrılırdım diye ağlamıştı
Ben savaşta mağlup olmuş komutan edasıyla memlekete tayin istedim çünkü orda bir sürü ortak arkadaşımız vardı başka biriyle sağlıklı bir ilişki çok mümkün değildi.
İstanbul u bırakıp küçük bir ilçeye gelince ilk başta çok pişman oldum ama sonra alıştım.
4 sene filan sonra evlendim.kalbimin sağlam kalan kısımlarıyla sevdim ve bir tane de oğlum oldu.
Biraz uzattım ama :)
sözün özü; sevince karşı tarafın esiri oluyorsun kötü biri ise karşına çıkan geçmiş olsun kız milleti cilveyi de güzel yapıyorsa bağlıyor insanı kendine.
Artık duygu kalmamış selam sabah kesilmiş aradan yıllar geçmiş ortak arkadaşa diyormuş ki Osman bana hiç evlenme teklifi etmedi ki... Yani adamın hayatını sktim demiyor da kendini haklı çıkarmaya çalışıyor.
Son samimi tavsiyemi en sona bıraktım.
Eğer aranızda 3.kişi yoksa asla vazgeçme.
Unutmak en kötü 3-4 yılını alır ki mutlaka iz kalıyor.herşey ve herkes kötü olabilir korkusu sadece aşk değil güncel yaşantını da etkiliyor. Dostluk arkadaşlık kurmak dahi zorlaşıyor.
Merak ettim sonucu inşallah mutlu sonla biter senin aşk.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Renktaş iftara yetiştin mı?

Tecrübelerim der ki:
Kız ciddi bir durum istemiyorum sadece takılmak istiyor, ilişkinize bir isim koymayarak da istediği her an ilişkiyi kolayca bitirme kozunu elinde tutuyor hep.
Bi süre de daha sevişip birbirnizi keşfetmeye devam ederseniz sonrasın da yavaş yavaş kendiliğinden bitecektir bu ilişki zaten. Velhasıl, ondan sana senin beklediğin profilde yar olmaz ama sevişmeye devam etmende bi mahsur yok çünkü ilişkiyi bu bitirecek.

Sana boşver, takılma, şunu yap, bunu yap diyemeyiz bence. Burada birçok arkadaşımın ve abimin tecrübeleri var ve bunları aktarıyorlar ama ne söylenirse söylensin senin kafanda başka sesler mevcut belli ki. Sadece burda yazılanlara bakıp kafandaki baskın sese ortak arıyorsun.

Tavsiye veremem böyle bir tecrübem yok. Yaptıkların ise herhangi bir bahaneye dayatılamayacak yanlışlar. Kızın özel hayatına müdahele gerçekten hoş değil. Ayrıca aranızdaki özel konuları bir başkasına anlatmak da bana göre yanlış.

Kadını tanımadığını düşünüyorum. Daha doğrusu çok yüzeysel tanıyorsun gibime geldi. Zira şehir değiştiren, daha az maddi güce tamah eden, hatta senin için kredi çeken ama bütün bunlara rağmen zıt davranan biri var ortada.

Herkese teşekkürler öncelikle.

3. bir kişinin olmadığına eminim diyebilirim. Çünkü yeri geldi telefonunu karıştırdım söyledim. Yeri geldi hazır planlarını bile benim için iptal ediyor. Bir başkası olsa elbet farkında olurduk. Ben olmasam bir başkası olurdu ki olmadığını, olsaydı söyleyeceğini de söylüyor. Ola da bilir ama dediğim gibi bu çok düşük bir ihtimal.

İşin çok garip bir yanı da şöyle bir huyu var kızın. Kim olursa olsun kötüleşirse olaylar konuşmayı kesiyor. İki tane çocukluk arkadaşıyla bile tak diye kesti ki biliyorum aralarındaki samimiyetin ne kadar ileri olduğunu. Kardeş gibilerdi. Ben kıza ne yapsam ya da ne kadar kavga etsek de kalkıp gitmiyor. İnatla tutunmaya çalışıyor gibi kalıyor.

Aslında bırakmam gerektiğini bende biliyorum. Bir taraftan psikolojik destek alıyorum. Terapide aslında alması gereken onun olduğunu ve geçmişinden kalan sıkıntılar yüzünden böyle davrandığını söylüyor psikolog. Aslında mantıken de bu kadar şeyi yapan birinin hissetmeden, tamamen gelişi güzel davranması mantıklı değil.

Aslında konuyu anlatırken iki soru sormuştum. Benim için önemli olan cevaplar onlar çünkü artık bir aşamada kendimi mi kandırıyorum moduna girdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt