Eski patronumda benimle sohbet etmeyi çok severdi saatlerce kahve içer muhabbet ederdik. Mutsuz olduğumda saçımla oynar, işler yoğun bile olsa bana izin verir eve gönderirdi.
250 tl sodexom olmasin ragmeb beni yedirir içirir, mutlaka hafta bir kez sürpriz hediyeler alırdı. Arada bakışirdık yani 5 ay böyle devam etmişti, diğer arkadaşlarım öküz gibi çalışırken ben hiç bir iş yapmazdım.
Bir gün fotokopi almak için makineye gittigimde iş arkadaşlarim tarafindan konulduğunu düşündüğüm Ibne yazili A4 ebatlarında bir kağıt buldum. O gün şartellerim attı dedim patrona bana 3 gün izin ver düsünmem lazim dedim.
Gittim eve tabi durumu ailemle konuşamazdım mecbur sevgilime anlattim. bunun gerçekten yanliş oldugünu ve iş arkadaşlarimin hakli olabileceğini söyledi. Gerçekten ibnelik söz konusu olabilirmiş dedi. Neyse düsündüm taşındim ve Tokmakçı holdingin sahibi patronum Kubatla konuştum.
Bana bunca şey yaşadık yalan miydı dedi . Doruk lütfen biraz daha düşün gerekirse arkadaşlarindan fikir al dedi. Napacağimı bilmiyorum lütfen bir akıl verin