Kartal: "Gece gündüz çalışıyoruz, bu sene bu takımı şampiyon yapacağız ve bütün kupalara adayız"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör

İsmail Kartal: Ben ve futbolcularım gece gündüz çalışıyoruz, bu sene bu takımı şampiyon yapacağız​

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İsmail Kartal'a kulüpteki 40. yılı nedeniyle plaket takdim etti.
Kartal takdim sırasında yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"BENİ LEFTER'İN EVİNE KAÇIRMIŞLARDI"
"40 yıl çok çabuk geçti. Fenerbahçe'ye ilk imza attığım günü hatırlıyorum. Beni, Lefter babanın evine kaçırmışlardı. Lefter baba, bana öğütler verdi. Sonra Fenerbahçe'ye imza attım."
"BİZİ YIKAMADILAR"
"Biz Fenerbahçe ailesi olarak bir olduğumuz zaman bütün dünyaya mesaj verdik, bizi yıkamadılar, bizi bölemediler. Ama biz birlik beraberlik içerisinde olduğumuz zaman bu camianın bu kulübün neler yapabileceğini herkese hep beraber gösterdik."
29072023121132_9766047_12_11.jpg

"BU TAKIMI ŞAMPİYON YAPACAĞIZ"
"Gece gündüz çalışıyoruz. Bu sezon bu takımı şampiyon yapacağız ve bütün kupalara adayız."
ALİ KOÇ: İSMAİL KARTAL'IN OĞLU DA SAMANDIRA'DA
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise İsmail Kartal'ın oğlunun da Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde çalıştığını belirterek, "Küçük bir 'Kartal' daha geliyor. İsmail Kartal'ın oğlu Samandıra'da staj yapıyor." diye konuştu.

Mayıs 2024'de uplarız yer imlerine ekleyelim

Devre arasını göremez bu kadar netim bu konuda. Taraftar bunu çiğ çiğ yer.

içinde koçun geçtigi cümleleri ayrı konu açmaya gerek yok zaten diger konularda konusuluyor extradan küfür ediyoruz

Arap İsmail sürekli transfer konusunda her bölgeye A-B-C planı olduğunu belirtti.Emin ol Ali Toç un da seninle ilgili planları bu şekilde..

O fotoğrafın verilmesinin de siyasi bir çıkarı var.

maalesef 2024 şampiyonu hocanın açıklamalarını okudum.

Kendine basarisizliklarina malzeme veren bir camia Fb.Yok 2015 de biz şampiyon olacaktık elimizden aldılar yok 3 temmuz yok 5 yildiz dertleri tasalari bitmiyor.Looser clup.

Geri
Üst Alt