Kartal: "Gece gündüz çalışıyoruz, bu sene bu takımı şampiyon yapacağız ve bütün kupalara adayız"

ya ne diyecekti, bizden bir b.k olmaz, bu sene bitti önümüze bakalım mı diyecekti?

an itibari ile oluşan kadro ve teknik heyetlere bakarak konuşuyorum. yarın bir iki ekleme/çıkarma ile dengeler yine değişebilir.

bir kere fb'in şöyle bir dezavantajı var. komple yeni bir yapılanmaya gitti. ilk onbirin 8'i değişik, ileri uçta 37lik dzeko var. defanslarını tam çözemedim ama şu ana kadarki en iyi transferleri tadic. tartışmasız iyi oyuncu. diğerlerini bilemiyoruz. büyük bir risk. tutabilir de, tutmayabilir de. ancak o da 34 yaşında.

diğer tarafta gs, geçen sene ligi sürklase eden onbirinin 8'i yine devam edecek. kadro istikrarı en büyük silah bir kere. e diğer üç mevkiye, avrupanın herhangi bir takımında rahat rahat oynayabilecek iki oyuncu transfer edildi. kulübesi daha da güçlendirildi.

futbolda her an her şey olabilir. ancak 37'lik dzeko'nun as forvet olduğu fb bu ligi gs önünde bitirirse, kesin illegal bir durum vardır :d

Büyük lokma ye ama büyük konuşma.Sende bu takımı şampiyon yapacak kapasite yok hoca.

Seneye başka bir hoca gelsin diye gönderilir sonra yine gelir

Almış gerizekali camiayı arkasına, kariyerine bakmadan atıp tutuyor. Afiyet olsun.

Bunlardaki özgüven'e hastayım ya çeyreği bende olsa şuan uzay mühendisiydim.

Geri
Üst Alt