kartopu yüzünden adam öldürmek

Şansa yaşıyoruz. Ülke gizli piskopat cehennemi gibi. Adamdaki rahatliğa bak birini öldürmüş ama sanki tavuk kesmiş gibi soğukkanlılık. Özgecan olayında da öyle sanki hergün birilerini öldürüyorlarmış gibi parçalamak, dna yok etmek, yakmak vs.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

öldürülen adamın avukatı canlı yayına bağlandı. 10 kişi niye adama saldırmadı diyorsunuz da avukatın anlattığına göre adam ilk sopayla saldırınca elinden sopayı almışlar ve polisi aramışlar.polisin gelmesini beklerken bu hayvan içeriden bıçakla gelmiş aniden ilk önce bir kıza sallamış bıçağı daha sonra kıza yardım etmek isteyen adama sallıyor daha sonra ölen arkadaş yardıma gidiyor bu arada ayağı kayınca yere düşüyor bu sırada o cani adamın kalbine saplıyor bıçağı ve büyük soğuk kanlılıkla dükkanına girip bıçağı ve ellerini yıkadıktan sonra birini??? telefonla arıyor gülerek yaptığı olayı anlatıyor ve dışarı çıkıp ölen adamın arkadaşlarına bana bir şey olmayacak 2-3 güne çıkarım diye bağırıyor!!!

bilgilendirdigin icin tesekür ederiz, de bu adam simdi neye güveniyor onu anlamadim yada kafasi yerinde degil, gerci bunu kulanarak disariya cikmak isterk akli dengi yerinde degil diye

Memleket tımarhane gibi arkadaş bu nedir yav? :red: Özgecan'ın katilleri gibilerine de bunun gibilerine de idam cezası falan değil işkence cezası vereceksin. İdam cezası kurtuluş olur. Ağır şekilde işkence edeceksin ta ki işkenceden yılıp o zavallı nefesleri kesilinceye kadar...

Gerçi işkence cezası, idam cezası vs... gelse bunlar gibi hakedenlere değil siyasi düşünceleri veya muhalif olması yüzünden hapislere düşmüş adamlara işkence ederler veya asarlar orası da aynı bir konu :crushed: Burası Türkiye...

Bir kac sene once hollandada cocugu vurmustu birisi arabasina kar topu attigi icin. Birakin artik su turkiye lesh ayaklarini. Dunyanin her tarafinda deliler var. Bu dediklerim bu manyagin yaptiklarini da iyi bisey olarak gostermesin. Bu ne dir ya. Insanlarin hali cok berbat cok.

Nasıl bir cinnetik millet olduk biz, ya 15 sene öncesine kadar karıncalar ezilmesin diye yol değiştiren bir millet 12 senede nasıl bu hale geldi.

Kartopu için değildir.
Birisi küfür eder öteki yediremez gururuna sonra böyle olaylar meydana gelir.
Benim başımdan böyle bir olay geçti şükür ölen olmadı.

Emanet/bıçak taşıyan adam kendini bilmeli. Hertürlü duygu'dan arınmalı.
Böyle bir insan olmadığına göre sivil bir insanın emanet taşımasını asla doğru bulmuyorum.

BlueTapa

Nasil bir ulkenin vatandaslariyiz biz arkadas anlamak mumkun degil , yazik.

Ben Belçika'da yasiyorum.Yakin zamanda Turkiye'ye donmek niyetindeydim,lakin bu olaylardan sonra asla asla asla

ne zirt pirt ölüm haberleri paylasiyorsunuz lan. Allah rahmet eylesin bu arada

bkz.Eksisözlük ten alinti yapip forumu gereksiz haber cöplügüne cevirmek.

ne zirt pirt ölüm haberleri paylasiyorsunuz lan. Allah rahmet eylesin bu arada

öncelikle sizin ben zürriyetinize sıçayım. sosyal medyayı sözlüklerden ibaret mi sanıyorsun lan beynini sevdiğim. futbol dahil bilimum şey yazılıp çiziliyor her yazdığımız alıntı kapatalım forumu. konudışı ve sözlüğün amacı ne bu forumda; gerçekleri paylaşamazsın gibi bir husus mu var.

Son düzenleme:
öncelikle sizin ben zürrüyetinize sıçayım. sosyal medyayı sözlüklerden ibaret mi sanıyorsun lan beynini sevdiğim. futbol dahil bilumum şey yazılıp çiziliyor her yazdığımız alıntı kapatalım forumu. konudışı ve sözlüğün amacı ne bu forumda; gerçekleri paylaşamazsın gibi bir husus mu var.

Galata sarayi Efendileri !

öncelikle sizin ben zürrüyetinize sıçayım. sosyal medyayı sözlüklerden ibaret mi sanıyorsun lan beynini sevdiğim. futbol dahil bilumum şey yazılıp çiziliyor her yazdığımız alıntı kapatalım forumu. konudışı ve sözlüğün amacı ne bu forumda; gerçekleri paylaşamazsın gibi bir husus mu var.
Boşver hocam boyle tipleri. Gereksiz habermis. Asıl gereksizler belli oluyor işte ne yaparsın. İçim cız ediyor serefsizim su sin günlerde olan olaylara. Ne duyarsız vatandaşlar var İnsaniyet namına duygusu kalmamış

öncelikle sizin ben zürriyetinize sıçayım. sosyal medyayı sözlüklerden ibaret mi sanıyorsun lan beynini sevdiğim. futbol dahil bilimum şey yazılıp çiziliyor her yazdığımız alıntı kapatalım forumu. konudışı ve sözlüğün amacı ne bu forumda; gerçekleri paylaşamazsın gibi bir husus mu var.

gerçekleri paylasirken burasi futbol forumu oldugunu da unutmayalim

insan bi beyninle düsünür böyle konu açmadan önce

böyle insanlar Galata Sarayi efendi oluyorsa antuden farkimiz yok

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt