Kasımpaşa: "Ehliyeti olmayan hocalarla işimiz olmaz. Şenol Can'ın tekrar getirilmesi söz konusu değil"

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, teknik direktör konusunda çalışmalara başladıklarını ve kısa sürede sonuç alınacağını düşündüğünü söyledi.

Öksüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Serkan Reçber'in kulüp üst yöneticiliği (CEO) görevine tekrar getirildiğini belirterek, "Serkan Reçber, teknik direktör konusunda çalışıyor. Henüz bir isim belirlenmiş değil. Hiçbir teknik direktörün adı geçmedi. Kafalarda mutlaka birileri vardır. Çok da acele etmemek gerekiyor. Şu an takımın başında altyapıdan yetişmiş hocalarımız var. Yarından sonra bir şeyler ortaya çıkabilir." ifadelerini kullandı.

Lacivert-beyazlı takımın teknik direktörlüğü konusunda ismi tekrar gündeme gelen Şenol Can'ı düşünmediklerini vurgulayan Hasan Hilmi Öksüz, "Şenol Can'ın tekrar teknik direktörlüğe getirilmesi söz konusu değil. Ehliyeti olmayan hocalarla Kasımpaşa'nın işi olmaz. Ehliyeti olan insanlarla çalışmalısınız. Ehliyetsiz insanlarla hem kulüpleri hem de milleti sıkıntıya sokuyorsunuz. Bu iş öyle olmaz. O defter kapandı." şeklinde konustu.

Bunlar da kaç tur dönüyor gönderdikleri hocayı sayamadım

Daha önce niye o 'ehliyetsiz' adamı takımın başına getirdiniz peki? Diye sorarlar adama...Aynı yönetim, aynı Hilmi Öksüz...Ligden düşmesini istediğim takımlar: Rize 1, Kasımpaşa 2...

Tam bunu yazdım, benzeri yazılmış. Üstteki arkadaş benden çok yaşayacak; öyle de olsun, benim bir ayağım çukurda zaten...

Futbol ligi mi komedi filmi mi belli değil.

FCynt-eVUAUrYbT

gelirken ehliyeti var mıydı sanki kardeş sorarlar adama

Daha önce niye o 'ehliyetsiz' adamı takımın başına getirdiniz peki? Diye sorarlar adama...Aynı yönetim, aynı Hilmi Öksüz...Ligden düşmesini istediğim takımlar: Rize 1, Kasımpaşa 2...

Tam bunu yazdım, benzeri yazılmış. Üstteki arkadaş benden çok yaşayacak; öyle de olsun, benim bir ayağım çukurda zaten...
Bir kere o hatayı yaptık bir daha yapmayız diyor.

ehliyet alan şenol hocayı tebrik ederim

İnşallah bağıra bağıra düştükleri günleri görürüz, utanmaz şikeciler
Sonra da sıra hatayda

Geri
Üst Alt