Kasımpaşa - Fenerbahçe Karşılaşmasının Hakemleri Son Dakikada Görevden Alındı

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Erxn2etWMAE3dFu

ErxnxdjW4AAorUR

Antalyaspor - Trabzonspor maçının orta hakemi Erkan Özdamar, görevden alındı.

Karar, Antalya'da otelde maç saatini bekleyen Özdamar'a iletildi. Bugün oynanacak maçın hakemi Ali Palabıyık oldu. Özdamar, Fenerbahçe - Kasımpaşa maçının VAR hakemiydi.

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçının orta hakemi Ümit Öztürk de görevden alındı. Öztürk, VAR hakemi olarak görev yapacaktı.

Gözdağı veriyorlar onun bunun çocukları.

Öyle böyle değil çok büyük skandal.

Bu hamle ile tüm hakemlere gözdağı vermiş oldular.
Kuşların aleyhine hata yaparsanız böyle yakarız ama lehine yaparsanız her türlü arkanızdayiz.

Buna sessiz kalırsak kendi elimizle kuşlara şampiyonluk hediye etmiş oluruz.

Eğer biz biraz ses çıkarırsak köşelerine sinmiş hakemlere destek oluruz ve köşelerinden çıkmaya başlarlar.

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!

Öyle böyle değil çok büyük skandal.

Bu hamle ile tüm hakemlere gözdağı vermiş oldular.
Kuşların aleyhine hata yaparsanız böyle yakarız ama lehine yaparsanız her türlü arkanızdayiz.

Buna sessiz kalırsak kendi elimizle kuşlara şampiyonluk hediye etmiş oluruz.

Eğer biz biraz ses çıkarırsak köşelerine sinmiş hakemlere destek oluruz ve köşelerinden çıkmaya başlarlar.

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!

Elimizde o kadar güzel malzemeler varki bu kanı bozuklarla alakalı ama işte tarihin en kötü başkan ve yönetimiyle karşı karşıyayız.

Şu kupa maçından sonra bile konuşmaları ne kadar ahlaksız ne kadar bir camia olduklarını gösteriyor.
o bahsettikleri var hakemi çok net olan penaltı pozisyonunda neden orta hakemi çağırmadı.
O kırmızzı pozisyonunda ise iş işten geçdiği için fenerin mağdur duruma düşmesi için çağırmaması daha olası değil mi?.

Amaa bu durumda kasımpaşa denen satılmış klüp neden açıklama yapmaz.Biz olsak bin defa açıklama yaparlardı.Şu futbolu takip ettikçe her geçen gün daha çok nefret ediyorum şu ülke futbolundanda ve insanlarından.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adamlar aleni gözdağı veriyor biz istedigimizi yapıyoruz diyorlar kulüplerinde biz dahil kimsenin sesi çıkmıyor o yüzden hiç kızmıyorum ve acimiyorum sen eşek olursan semer vuran çok olur bu sikeciler başarısız olursa anca yine kendi mallıklari sebebiyle olur

Millete laf söylemeyin, bizim başımızdaki yönetim denen çapsız, ezik, işbilmez topluluğuna söyleyin...

Ülkede alışık olduğumuz tarzda oalylar bunlar.

Artık aleni aleni yapılıyor , üstüne pişmiş pişmiş ahlaksızlık yaparlar.

Erzurum maçında saatin geri alınması ile ilgili yaptığı açıklama gibi.

Çünkü gram haysiyetleri yok.

Yalnız şu da var bu sene şampiyon olamazlarsa Ali muhtemel giderse bütün pislikler bir bir ortaya çıkar

Beşiktaş Galatasaray Başakşehir yönetimleri böyle pasif olursa altın tepside ikram ederiz şampiyonluğu herkesin akıllı davranması lazım

Konya maçında olanın aynısı

Hadi bakalım Kulüpler Birliği göreve

Geri
Üst Alt