Kasımpaşa Karşısında İlk 11'imiz Belli Oldu

Evet keremin performansı kötü bu doğru..

Peki oliveiranın performansı yeterlimi?
Bence net yetersiz.Neden kereme yapılan eleştiri yapılmıyor..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hadi midsö hazir degil,hamza niye yok yedeklerde?metehana ya da barışa ne gerek var daha?

Çift taraflı faşistlik yapıyor tff
Birine yabancı diyerek
Diğerine pis gurbo diyerek
….özetleyebiliriz

Hamzanın kadroda olmamasi saçmalık.sadece berkan var ortasaha icin

Bekledigim kadro, okan riske girmemis gecen haftanin onbirini abdül yerine emini oynatarak degistirmis. Hayirlisi ama mac icinde keremi cikarmak isterkene iki oyuncu degisikligi birden yapmasi gerek. Umarim gecen kim onbiri hakediyorsa o oynar sözünden vazgecmez. Yoksa isi zorlasir. Bir yerde baslamasi gerek , kerem olur muslera olur birseyler yapmasi gerek. Formsuz olani yabanci kurali yüzünden inatla oynatirsa adaleti yok olur.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu yuzden kaybediyoruz aylardir hep ztn
bi topcu 5 mac yoklari oynuyor 1 mac iyi oynayinca göklere cikariyoruz
sürdürülebilirliği olmayan topcularla zor şampiyon olursun, kenara koyacaksın aklı başına gelecek, top kaybinda zirvede herif her mac 11'e giriyor ben de olsam umursamazdım
Kenara geleceği mac bu mac değil demekki

Bence doğru bir ilk 11. Kerem oynadigi icin Okan Hoca'ya kızmıyorum çünkü yerli kuralı sebebiyle baska fazla bir seçenegi yok. Abdulkerim cezalı olmasa PVA yerine belki Kazimcan'a sana verip Kerem'in yerinede Rashica yada Yusuf'a sans verirdi.

Bence doğru bir ilk 11. Kerem oynadigi icin Okan Hoca'ya kızmıyorum çünkü yerli kuralı sebebiyle baska fazla bir seçenegi yok. Abdulkerim cezalı olmasa PVA yerine belki Kazimcan'a sana verip Kerem'in yerinede Rashica yada Yusuf'a sans verirdi.
Hocam sosyal medyaya uygun olmayan cümleler bunlar bunlari yazmadan kerem niye oynuyor demek lazım

İkinci yarı muhtemel değişiklikler;

- Aanholt yerine Kazımcan

- Kerem ya da Yunus yerine Rashica girer.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt