Kasımpaşa Kupaya Katılacak, Fenerbahçe Kararı Gözden Geçirecek

Normalde, kupa finaline cikmadiklari için ceza alıp ligte puan silme, kupadanda bir dönem men olması gerekirken, başkan nolur kupaya gel diye yalvarilir oldu. Ne unutkan milletiz

Karaktersiz hacıosman ulan yalvarıyormusun.Katılmayacaklarsa ne gerekiyorsa onu yaparsın.Şerefsiz namussuzlar.
Ulan nasıl bir ülkede yaşıyoruz.Şu ülkede artık hiçbirşeye şaşırmıyorum..Diğer klüpler ne yapar abi.Bu şerefsiz nasıl hala klüpler birliği başkanı..Diğer klüpler sizinde şerefinize sokayım.

Ayrıca şikecilerin maçlarını sinir olmamak için izlemiyorum.Ama dünkü kırmızı kart sonrası olanlar izledim..Kırmızı kart gören adam çırpınıyor tepki koyuyor başakşehirli diğer oyuncular yalamalık peşinde..Hiç umurlarında değil..Hatta kendi oyuncularına dışarı çık falan diyorlar.
Üç hafta sonra göreceğim ben onları…Bak nasıl kuduz köpek gibi oynayıp itiraz ediyorlar.

Yaptırım değil ödül aldılar resmen. Ülkeye bak.

İnsan biraz dik durur. Ne diye çekildiniz ne diye geri döndünüz dansöz gibi. Çekilirken bi gerekçe açıklaman yok. Ne değişti 1 haftada da katılmaya karar verdiniz.

İmkan olsa da ilk turda bize çıksalar şunları evire çevire bi kere daha yensek. Tam komedi olurdu ha.

Geri
Üst Alt