- 3 Temmuz 2012
- 141.060
- 89.052
- 5.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torreira olmadan olmuyormuş di mi
3-0 öndeydikTorreira olmadan olmuyormuş di mi
3-0 öndeydik
mertensin sarısında faul bile vermedi şerefsiz, avantaja falan da bırakmadıkırmızı görmedik demişken aklıma geldi (istatistikler bok gibi), maç oynanırken de yazdım gösterilen sarılar hep faülden 10-15 sn sonra çıktı. eğer topçularımıza sarı gösterilmesi için kulaklıktan mesaj gidiyosa bunu kesinlikle ortaya çıkarıp bu tezgah bozulmalı.
aynen bende farkettim onukırmızı görmedik demişken aklıma geldi (istatistikler bok gibi), maç oynanırken de yazdım gösterilen sarılar hep faülden 10-15 sn sonra çıktı. eğer topçularımıza sarı gösterilmesi için kulaklıktan mesaj gidiyosa bunu kesinlikle ortaya çıkarıp bu tezgah bozulmalı.
macı var yönetti zatenkırmızı görmedik demişken aklıma geldi (istatistikler bok gibi), maç oynanırken de yazdım gösterilen sarılar hep faülden 10-15 sn sonra çıktı. eğer topçularımıza sarı gösterilmesi için kulaklıktan mesaj gidiyosa bunu kesinlikle ortaya çıkarıp bu tezgah bozulmalı.