kasımpaşa maçı 2. yarı istatistik(kırmızı kart görmedik)

hocaya yazar maalesef.

1.golde Abdülkerim boş alanı tutacağına adamı kaçırmayıp tutsa 3-0 biterdi ilk yarı. 2.gol uyduruk penaltı ama o penaltıya gelene kadar tamamen boşvermiş bir oyun. Son gol de de hem mantıksız icraatlar silsilesi hem bile isteye yiyormuşuz hissiyatıyla yapılan avarellikler sonumuz oldu bu maçta. Kalecin zaten geleni gideni yedi yine bu müsabakada da. Ligi koparıp gidecektik keyifler kaçtı.

Düşmanlarına boydan gireyim hocaaaaaa
Bizden sonra inter yapacak hocaaaaa
Avrupanın en iyi tdlerinden hocaaa
Okanball

kırmızı görmedik demişken aklıma geldi (istatistikler bok gibi), maç oynanırken de yazdım gösterilen sarılar hep faülden 10-15 sn sonra çıktı. eğer topçularımıza sarı gösterilmesi için kulaklıktan mesaj gidiyosa bunu kesinlikle ortaya çıkarıp bu tezgah bozulmalı.

kırmızı görmedik demişken aklıma geldi (istatistikler bok gibi), maç oynanırken de yazdım gösterilen sarılar hep faülden 10-15 sn sonra çıktı. eğer topçularımıza sarı gösterilmesi için kulaklıktan mesaj gidiyosa bunu kesinlikle ortaya çıkarıp bu tezgah bozulmalı.
mertensin sarısında faul bile vermedi şerefsiz, avantaja falan da bırakmadı

sonra durduk yere sarı gösterdi ilk kez gördüm böyle bişey

aynen bende farkettim onu

niye sarıları geç verdi bu hırbo bende anlamadım

Yani sunu görüp de hala fikstür diyen adami ne yapmak lazim? Bunun hic bir mantikli aciklamasi yok.

macı var yönetti zaten

totalde üç isabetli şutumuz varmış galiba
zaten onlar da gol
maçta bir şey üretemedik goller haricinde. bir de yunus'un getirip icardi'nin kontrol edemediği top var.
osimhen ve icardi'nin iki olmayacak gol atması skoru garip bir yere götürdü ama maç 3-0'lık bir maç olmadı hiç bir zaman.

Böyle bir rezalet olamaz. Okan buruk marifeti bir tablo

Screenshot_23.webp
O sırada 7.dkda kırmızı gören adamlar 3 tane saplıyor mesela.Hoca farkı.

Geri
Üst Alt