Kasımpaşa Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Ayrıca onyekuru yorgun olabilir skoru aldıktan sonra sahaya atmak daha mantıklı. Kapalı savunmada etkisiz kalabiliyor

Sol bek Emre sakatmı arkadaşlar yedekte ismini göremedim
İyi oynuyordu ne oldu bu çocuğa

442 daha uygun bu kadroyla. Kilincin verimi duşsede sol kanat o kerem sag kanat. E.baytar E.colak kanatlarini andiriyor. Tutabilir bu kadro

Kerem umarım güzel bir performans verir. Kadrodaki devamlılığı açısından belirleyici bir maç olacak.

Umarım 4-4-2'dir bu kadro , Babele kanatta katlanamıyorum çünkü.

Luyindama ve Kerem ilk 11 'de Taylan ve Onyekuru 'yu dinlendiriyor hoca mis gibi yemin ediyorum keşke Linnes yerine Yedlin oynasaydı bir de Babel'i kanat izlemeseydik keşke

Fatih Terim’e ragmen ligdeki durumumuz formanin buyuklugunu gosteriyo. Bu 11’lerin baska aciklamasi yok.
Terim olmasa bu puanı bu oyuncu grubuyla zor toplardın ozellikle ilk yarıda.

Arkadas konusmadan once dusunun biraz ya.

Fatih Terim için yazılan bazı mesanlara üzülüyorum.
Millet beş para etmez td nin arkasında durmaya çalışıyor, bizim bir kısım taraftar en ufak bir fırsatta hocaya laf ediyor.
Yazık.

Bu arada Fatih Terim'in yaşlandığını ve artık bırakması gerektiğini düşünüyorum. Ancak görevde olduğu sürece başımızın üstünde yeri var ve gerekli saygıyı göstermeliyiz diye düşünüyorum.

Henry ve Belhandayi ilk 11 baslatamayan Fatih Terimi elestiriyorum
Belhanda fener macında varını yogunu ortaya koydu.
Alanya macında ise bir okadar vurdumduymazdı. Kendi kaptırdığı topun peşinde koşmayan adama uyuz oluyorum. Takım bunların yüzünden kontra yiyiyor. Sonra marcao ya taylana sallıyoruz.
Soguk havada genelde oynamayan biri belhanda.

Emre Tașdemir ne ara sakatlandı yine? Bu kadar çürük biri futbolcu olamaz

Geri
Üst Alt