Kasımpaşa Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Terim ayarsız bir adam . Alanya maçında Taylan’ı oynatmadı hem Taylan’a zarar hemde Etebo’ya moral bozukluğu. Babel’in oynama nedeni tamamen karşı havadır diye tahmin ediyorum.

ilerdeki oyuncularin hepsinin sut özelligi var, isin komik tarafi ise bir tanesi bile uzaktan sut atmayacaktir
zemine göre dogru denilebilir ama pratikte basarisiz olacaktir

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Yedlin ve Onyekuru’yu Alanya maçında neden oynattın? Bu maçta neden yoklar hoca??!!!

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Babel hiçbir zeminde oynamamalı, futboldan uzak tutulmalıdır

Rotariunun topunun kara saplanıp kale çizgisinde kaldığı werder bremen maçını küfürle anıyorum. Şu banko maçımız kar yüzünden berbat olmaz inşallah.

Bir anti-Terimci olarak kadroyu kötü görmüyorum, hatta zemine göre kadro çıkarmış hoca bence. Bir tek Babel tercihini tartışırız ama onu da zaman zaman forveti ikilemek adına tercih etmiş olabilir. Bence bile Terim'in elestirilecegi bir kadro yapısı yok. Elestirilecek yanı oyuna, gerek oyun sırasında, gerekse oyuncu değişikliği ile doğru müdahalesi... Bekleyip görelim...

Bu karda kışta onyekuru oynasa ne yazar babel oynasa ne? Zemini tam görünce anlarız. Hoca direk alanya maçı üzerinden mesaj vermiş. Maçı bir gün öncesine alamayan yönetim utansın

Babeli kanat ve Omeri bek olarak oynatmak kolay maci zorlastirmak demektir.

Onye 2 maçtır kötü normal bence bu kadar enseyi karartmayın ne kadrolarla ne maçları kaybettik. Mustafamız var inşallah. 2 gol bekliyorum

anlik modum

1613306350720.png

kupa maçımı oynuyoruzda bu kadar rotasyon yapıyoruz hadi hayırlısı.
belkide maçın kar nedeniyle ertelenme ihtimali nedeniyle deplasmandaki alanya maçına as oyuncu dinlendirmeyimi planlıyor hoca acaba.
linnes iklime yatkın lyundama ise fizikli diye düşündü marcao hafta içi troller tarafından ailesine yapılan hakaretlerden etkilendi belki.
Taylan da zaten biraz dinlenmeyi hakediyor.

Geri
Üst Alt