Kasımpaşa Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Kerem veya Barış yerine Emre Kılıç daha iyi olabilirdi ortada. İzleyip görelim.

Taylan
Feghouli
Muhammed
Emre Kılınç

Bu dört oyuncudan başka oyuncu innnsssalllahh oyuna girmez.

Belki skoru alırsak o da belllkiii 88. dakikada falan Babel olabilir 5. değişiklik.

Ömer Bayram ve Emre Akbaba aman aman.

Bu kadronun skoru erkenden alması lazım, skor dezavantajına düşülürse geri dönmek zor olur...

Yaratici sag kanat diye aglayip durduk yaratici sag kanat alip merkeze attik Ben bisey anlamadim kusura bakmayin

Kadro heyecan verici tek sorun Diagne oda son zamanlarda bir kıpırdanma içerisinde. Son 3 senedir ligin ilk yarılarını çöpe atıyoruz bu maçları kazanmak çok önemli.

Kim sızdırıyor aga bu kadroları. Acil bulup şutlamak lazım. Adam 11i yazmış maçtan ne kadar zaman önce

Terim’in bizzat kendinin vermiş olduğun düşünüyorum aksi taktirde yönetimin bu olaya müdahale etmesi gerekir.

Bazen terim egosunun etkisiyle böyle davranabiliyor ama eğer kendi izni dışında sızıntı varsa bunun hesabını da soracaktır

•quod erat demonstrandum•

SUBS: İsmail, Taylan, Alpaslan, Babel, Mostafa, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Aytaç, Emre Kılınç, Feghouli

11i begendim.
*yedekler de *yunus'un olmayip *emre akbaba'nin olmasina anlam veremedim........

basarilar dilerim takimimiza.... guzel bir galibiyetle haftayi kapatiriz temennisiyle....

Evet hepimiz kadronun iyi olduğu hakkında fikir birliğine vardıysak puan kaybı h.o :/

Geri
Üst Alt