Kasımpaşa Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Sanchez ortasahaya kadar basiyordu. Nelsson aynisini yapmazsa cok atak yeriz gibi..

3 yerim 5 atarım kadrosu

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rotasyon da kadro da dogru. Zamanlama da dogru. Tadini cikarin.

Bu şekilde oyuna ne kadar hazırlık yaptığımız önemli. Çok hücum yermişiz gibi geliyoe böyle bakınca.

Rotasyon elbette yapılmalı ve gerekli ona lafım yok ancak bu ligde as kadroyla çıkman gereken maçlar Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon, Samsun, Göztepe, Eyüp, Kasımpaşa. Diğerlerine istediğin rotasyonu yap ama bunlara yapma. Ki zaten Kasımpaşa bu maç için %100 mamalanmıştır. Kadro bana çok riskli geldi.
Katılmıyorum böyle kadroyu 5 kişi defans yapan takıma karşı koymak riskli asıl, Hatay bizi zamanında böyle yenmişti. Oynamaya çalışan takımlara karşı ofansif çıkmakta bir sakınca yok, bekleyip kontra kovalayan takımlara göre daha az tehlikeli

Hadi inşallah... işe yararsa harika olacak. Hoca harbi cesur adam. İşler yolunda giderken kimse bunu denemez

Tek güvencem kanatlarımızın çizgide beklemeyen oyuncular olması. Eğer Yunus ve Sallai ısırırsa rakibi ki bence öyle olacak rahat çözeriz bu maçı. Zaha Ziyeş le 4 4 2 oynuyoruz gibi bakmamak lazım olaya. Burada kritik adam Demirbay. Top kaybını minimalize edip temaslı oynaması çok önemli

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ortasahada basan adam yokken sanchez yerine nelsson un oynaması büyük risk. Berkan oynasaydı bari

Davinson yedek

Orta saha merkezimiz iki 10 numara ve çift forvet oynuyoruz.

Allah yardımcımız olsun

Kadrolara bakarken 2 geçiş hücumu yedim

7-4 falan yeneriz ama hem torreira hem Davidson yok ama osimhen icardi görünce rakip çıkmaz zaten muhtemelen ileri

Osimhen ve İcardi ikilisi resmen sahaya iniyor heyecan dorukta. Bu çok ses getirecek. Yunus ve Sallai 4-4-2 için uygun kanatlar ama Torreira olmadan merkez baya açık verir gibi geliyor. Ve umarım Jakobs gibi Jelert de harika iş yapar ve alır formayı. Haydi Cimbomum

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu 11in kazanma ihtimali yok maç sonu bütün Okancılar beni alıntılayabilir doğru düzgün pozisyona giremeyiz

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt