Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.441
- 58.992
- 4.758
fatihin fişi duruyorsa başka oyuncuyla değiştirelim bari. iade kabul ediyor musun ciner kardeş bize en dandik olanı vermişsiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunun üstüne de aytaç karayı beleşe kakalarlarsa bize şaşırmamdiagne 13m thiam 0mbize verdikleri adamda fatih
Herifin iyi performans gösterdiği yokki, son haftalarda bir kaç gol attı da çıkış yaptı biraz.biz olsak en az 7-8 milyon isterlerdi. ayrıca 500 bin için iyi performans göstermiş bi adamı niye salsınlar ki bi de ekstra para harcayıp yerini doldurmaya çalışacaklar.
daha iyi bi sözleşme kapabilseydi herif iyi olacaktı da 900 az 1.5 -2 falan çok iyi olurdu abiHerifin iyi performans gösterdiği yokki, son haftalarda bir kaç gol attı da çıkış yaptı biraz.
Adem kadar katkı vereceğini sanmıyorum.
kasımpaşa ölçeğinde iyi bi performanstı bence. mesele fener seviyesinde olması da değil, günahını parayla satan kasımpaşanın işine yarayan ilk 11 oyuncusunu bedava verme ihtimali uzayda yok. zaten yaptıkları açıklama suçluluk psikolojisiyle yapılmış pislik temizleme çalışmasıHerifin iyi performans gösterdiği yokki, son haftalarda bir kaç gol attı da çıkış yaptı biraz.
Adem kadar katkı vereceğini sanmıyorum.
Şu takım şuan ligdeyse bizim salakligimiza nankorlerBu açıklamadan sonra Galatasaray yönetimi yerinde olsam 1 sn durmam Kasımpaşa ya TLF açmıştım. Alooo Aytaç Kara yi bedava verecek misiniz.
1 sene sözleşmesi kalmış Mame Thiam'a 4-5 milyon euroyu kimse vermezdi.kasımpaşa ölçeğinde iyi bi performanstı bence. mesele fener seviyesinde olması da değil, günahını parayla satan kasımpaşanın işine yarayan ilk 11 oyuncusunu bedava verme ihtimali uzayda yok. zaten yaptıkları açıklama suçluluk psikolojisiyle yapılmış pislik temizleme çalışması
1-2 verseydiler bari o da bi derece inandırıcı olurdu. 1 sene oynatabilecekleri adamı çöp tenekesine atmanın mantığı nedir çözemedim. dediğim gibi bi de gidip yeni forvete para harcayacaklar1 sene sözleşmesi kalmış Mame Thiam'a 4-5 milyon euroyu kimse vermezdi.
Sponsorluk sözü falan vermişlerdir o bedellere zaten.1-2 verseydiler bari o da bi derece inandırıcı olurdu. 1 sene oynatabilecekleri adamı çöp tenekesine atmanın mantığı nedir çözemedim. dediğim gibi bi de gidip yeni forvete para harcayacaklar
thiam zaten o bedellerde bi adam değil ama biz talip olsak kesinlikle hatrı sayılır bi rakam isterlerdi ki bu bizim kerizliğimizden kaynaklı orası da doğru. ama yani kör göze parmak 27 yaşında ilk 11 oyuncusunun beleş verildiğini de ilk kez görüyorum. transfer şikesinin aleni yapıldığı bi ortamda futboldan soğuyor insan artıkSponsorluk sözü falan vermişlerdir o bedellere zaten.
Benim lafım bu adamın en az 4-5 kağıt edeceğini düşünenlere.
Diagne olayında 6 ay forvetsiz kalmış ve hala forvet alamamış bir takım vardı, üstüne iyi satışlar yapmıştık yani karşı tarafın eli çok güçlüydü.
Bunlar Thiam'ı almasa cüzi bedele o seviyede adam yine bulunurdu bence.