Kasımpaşa'dan 3 Büyüklere Yardım ve Destek Açıklaması!

biz olsak en az 7-8 milyon isterlerdi. ayrıca 500 bin için iyi performans göstermiş bi adamı niye salsınlar ki bi de ekstra para harcayıp yerini doldurmaya çalışacaklar.
Herifin iyi performans gösterdiği yokki, son haftalarda bir kaç gol attı da çıkış yaptı biraz.

Adem kadar katkı vereceğini sanmıyorum.

Kasımpaşa 1 tane kaleci alacak birde Ramazan var. Kadrosunda düşünmediği Fatih i Gs a bedava verdi. Fatih e kımse bonservıs vermeyecegi için Gs a gitmesi onların daha çok işine geldi.

Herifin iyi performans gösterdiği yokki, son haftalarda bir kaç gol attı da çıkış yaptı biraz.

Adem kadar katkı vereceğini sanmıyorum.
kasımpaşa ölçeğinde iyi bi performanstı bence. mesele fener seviyesinde olması da değil, günahını parayla satan kasımpaşanın işine yarayan ilk 11 oyuncusunu bedava verme ihtimali uzayda yok. zaten yaptıkları açıklama suçluluk psikolojisiyle yapılmış pislik temizleme çalışması

Bu açıklamadan sonra Galatasaray yönetimi yerinde olsam 1 sn durmam Kasımpaşa ya TLF açmıştım. Alooo Aytaç Kara yi bedava verecek misiniz.

E madem öyle ihtiyaç olduğunda maç da satarsınız. Maksat 3 büyük kulüp güçlensin şampiyonluktan geri kalmasın... Bu ülkede milletin aklıyla dalga geçmeyen bir bunlar kalmıştı. Ciddi ciddi şöyle bir açıklama yapmışlar ya..

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kasımpaşa ölçeğinde iyi bi performanstı bence. mesele fener seviyesinde olması da değil, günahını parayla satan kasımpaşanın işine yarayan ilk 11 oyuncusunu bedava verme ihtimali uzayda yok. zaten yaptıkları açıklama suçluluk psikolojisiyle yapılmış pislik temizleme çalışması
1 sene sözleşmesi kalmış Mame Thiam'a 4-5 milyon euroyu kimse vermezdi.

olm madem yardim yapiyorsunuz thiam' Beşiktaş verseydiniz adamlarda ne para var ne forvet 2 mac kazandı tasvir almak seni kampayasindski paranın 10da biri çıkardı.

Ayrıca he fatih ve sanarsin neuer :D
Aytacı da bedava verin o halde

1-2 verseydiler bari o da bi derece inandırıcı olurdu. 1 sene oynatabilecekleri adamı çöp tenekesine atmanın mantığı nedir çözemedim. dediğim gibi bi de gidip yeni forvete para harcayacaklar
Sponsorluk sözü falan vermişlerdir o bedellere zaten.

Benim lafım bu adamın en az 4-5 kağıt edeceğini düşünenlere.

Diagne olayında 6 ay forvetsiz kalmış ve hala forvet alamamış bir takım vardı, üstüne iyi satışlar yapmıştık yani karşı tarafın eli çok güçlüydü.

Bunlar Thiam'ı almasa cüzi bedele o seviyede adam yine bulunurdu bence.

Sponsorluk sözü falan vermişlerdir o bedellere zaten.

Benim lafım bu adamın en az 4-5 kağıt edeceğini düşünenlere.

Diagne olayında 6 ay forvetsiz kalmış ve hala forvet alamamış bir takım vardı, üstüne iyi satışlar yapmıştık yani karşı tarafın eli çok güçlüydü.

Bunlar Thiam'ı almasa cüzi bedele o seviyede adam yine bulunurdu bence.
thiam zaten o bedellerde bi adam değil ama biz talip olsak kesinlikle hatrı sayılır bi rakam isterlerdi ki bu bizim kerizliğimizden kaynaklı orası da doğru. ama yani kör göze parmak 27 yaşında ilk 11 oyuncusunun beleş verildiğini de ilk kez görüyorum. transfer şikesinin aleni yapıldığı bi ortamda futboldan soğuyor insan artık

Geri
Üst Alt