Kasımpaşa'dan Hakem ve VAR Açıklaması: Kara Bir Leke!

tartışmasız penaltıya bak daha demin erman toroğlu penaltı değil dedi. gidin ali koça bedava topçu vermeye devam edin şikecilerin kuklası rezil kulüp.

Rize karagümrük kasımpaşa başakşehir sivas en kısa sürede ptt lige düşmenizi can ı gönülden istiyorum umuyorum arzuluyorum bekliyorum.

Koç yaptırtmadıysa bişey bilmiyorum. Adamlar herkesi kontrol altına aldı. Rakipler doğru durust oynamıyor bıle skandal bı sezon oynanıyor

Bu yazıyı yazdıran gerçek şahıs Arda’nın laflarına alınan zat.
Yüzde yüz bile penaltı değil lan o pozisyon. Erman Toroğlu bile dedi. Kasımpaşalı önce Kerem’e arkadan temas ediyor.

Bugun koc un mallarinin reklam parasina muhtac olmayan kulup baskani yok ne yazikki ...Ve koc un niye sirketlerden uzakta tutuldugu da belli oluyo bizim abdurrahim gibi sen git topla ugras yaklasma demisler..herfi bildiğin rambo okan ..gozunu hirs burumus futbol fanatigi..sonuc boyle olunca t kulup baskanlari aman bize takmasin reklam parasi vs diye yag cekip duruyolar..Haberturk fiat ford daha birsuru marka reklamina boğulur yakin zamanda

Varganin 2 kere sari karti es geçmesinide anlatsanızya şerefsizler

Çok açık değil mi bu olay?

Aleni bir savaş içindeyiz, 17 kulüp olmasa da 10 kulüp ali koç ve fenerbahçe'nin kontrolü altındalar.
Fatih Terim oyuncular ve yönetimle toplantı yapıp, bütün maçlara ölümüne oynayıp bu sene şampiyon yapacaklar.

Tekrar söylüyorum, açık bir şekilde fenerbahçe ve ülkenin en zengin adamı ali koç'un önderliğinde yaklaşık 10 kulüp ile savaş halindeyiz. 25 milyon Galatasaraylı, yöneticisi futbolcusu teknik kadrosu onu bilip her bir maça öyle hazırlanmalı. Biraz dişimizi sıkacağız, çok çalışacağız ve şampiyon olup bütün yaz bunu kutlayacağız.

Kasımpaşa nefretimsiniz, bizi kazıkladığınız yetmiyor birde bedavaya en iyi topçunuzu şikecilere veriyorsunuz. O da yetmiyor fb nin köpekleğine soyunuyorsunuz. İnşallah tez zamanda düşersiniz

bunun 50 katı daha net pozisyonlar fener maçında olsa bu tasmalıların çıtı bile çıkmazdı hepimiz çok iyi biliyoruz. rizespor,kasımpaşa ve karagümrük direk yalıçocuğuna bağlı kukla kulüplerdir.

Ciner iste satilik ali kocun adami bu aciklamyida ciner degil koc yaptirdi adim gibi eminim sen adamlara bedava forvet ver her sene 6 puani garanti ver penalti penalti degil neyin lekesi gorende birsey sanacak

Senin oyuncularin yaka paca adam indirdi ayakta duracak halleri yoktu kaleye sut atmaktan acizler git masani tutana selam soyle ikinizide gomecegiz

Fb köpegi. Daha dogrusu baglanti bagimlisi ciner

Geri
Üst Alt