- 27 Ocak 2010
- 59.452
- 31.039
- 3.523
beyler merak ettim p.b pozlarını paylasırmısınız arkdasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emeğe saygı.
![]()
Bugün ki maçın öne çıkan güzeli için ise.
Valla böylelerini anca seyrederiz biz başkaları da kapıyor böylelerini işte.
Benim yaşıma uygun olmasa da uydururuz abi yeri gelir 40 yaşında gibi davranır yeri gelir 20 yaşında gibi davranırız ortama göre şekil değiştiririz sıkıntı yokSenin yaşına uygun değil zaten oğlum, bana uyar ama boyu boyuma yaşı yaşıma uygun.
Facebook kullanmıyorum, senin hesabın vardır kesin bir şeyler karaladım yollayıversene benim adıma;
your eyes they shine so bright
i wanna save that light
i cant espace this now
unless you show me how
Benim yaşıma uygun olmasa da uydururuz abi yeri gelir 40 yaşında gibi davranır yeri gelir 20 yaşında gibi davranırız ortama göre şekil değiştiririz sıkıntı yok![]()
Senin yaşına uygun değil zaten oğlum, bana uyar ama boyu boyuma yaşı yaşıma uygun.
Facebook kullanmıyorum, senin hesabın vardır kesin bir şeyler karaladım yollayıversene benim adıma;
your eyes they shine so bright
i wanna save that light
i cant espace this now
unless you show me how
Aman abi Dmitry Konov'un hatunu bu. Haşat ettirme kendini.
![]()
![]()
![]()
Arkamız sağlam renktaş. RTE sıkıntı yok@Yasin Şimşek Umarım facebook'tan mesaj atmamışsındır, bilmiyordum böyle bir adam olduğunu... Aman diyeyim ha Hakan ile uğraşmaya benzemez, beyninin pekmezini akıtırlar mazallah.![]()
Sikerler Oğlum Hepimizi Sikerler - YouTubeAman abi Dmitry Konov'un hatunu bu. Haşat ettirme kendini.
![]()
![]()
![]()
guzel filmleri var
hoş kadın![]()
Kim kurtulabilmiş ki elimizden. Hatunun adı Katarina Konks..(Катарина Конкс)
İletişim:
Instagram: Katarina Konks (@katarinakonks) • Instagram photos and videos
Facebook: Katarina Konks | Facebook
Alın lan@Tanju Karayel @Uğur İz
Sende iyice abaza oldun çıktın ha.forumda bi erkan abi vardı,ne fimler atmıştım ona.o nerelerde la![]()
Aman abi Dmitry Konov'un hatunu bu. Haşat ettirme kendini.
![]()
![]()
![]()