katarina konks (Катарина Конкс)

beyler merak ettim p.b pozlarını paylasırmısınız arkdasın

Emeğe saygı.

5V94bq.jpg

Bugün ki maçın öne çıkan güzeli için ise.

şu arkadaşı bulana 1 milyon peso ödül

Valla böylelerini anca seyrederiz biz başkaları da kapıyor böylelerini işte.

Valla böylelerini anca seyrederiz biz başkaları da kapıyor böylelerini işte.

Senin yaşına uygun değil zaten oğlum, bana uyar ama boyu boyuma yaşı yaşıma uygun.

Facebook kullanmıyorum, senin hesabın vardır kesin bir şeyler karaladım yollayıversene benim adıma;

your eyes they shine so bright
i wanna save that light
i cant espace this now
unless you show me how

Senin yaşına uygun değil zaten oğlum, bana uyar ama boyu boyuma yaşı yaşıma uygun.

Facebook kullanmıyorum, senin hesabın vardır kesin bir şeyler karaladım yollayıversene benim adıma;

i wanna save that light
i cant espace this now
unless you show me how
Benim yaşıma uygun olmasa da uydururuz abi yeri gelir 40 yaşında gibi davranır yeri gelir 20 yaşında gibi davranırız ortama göre şekil değiştiririz sıkıntı yok :D

i wanna save that light
i cant espace this now
unless you show me how

Aman abi Dmitry Konov'un hatunu bu. Haşat ettirme kendini.

photolenta_big_photo.jpeg

dimitry, aziz'i hoplatacaktır yakında. aziz ölmeyi bayılmakla karıştırıyor heralde.

yasin kaldır o videoyu lan ceza yersin,ben de şimdi gece gece açıp 3-4 filmini izlerim.:D

forumda bi erkan abi vardı,ne fimler atmıştım ona.o nerelerde la:D

Lan yasin yıldırımın paylaştığı otobüs sahnesi neydi lan o kız bize yapsa utancımdan ne yapacağımı şaşırırdım yahu.Karı yaslıyor erkeğe ilginç filme denk geldim.

Çok iyi görünüyordu maçta ayaga falan kalkti noluyo dedik kahve ahalisi de bayagi sevdi

Geri
Üst Alt