Kavuğun Yeni Sahibi Şevket Çoruh Oldu

kavuk cöpe atılmalıdır

Munir Ozkulu takip etmek gercekten sahnede izlemek icin cok ufaktim.

Ferhan sensoyu hem cocuklugumda hem onrasinda epey izlemisimdir, 5 6 defa da sahnede canli izlemisimdir.

Mesela kimse Ferhan Sensoyu koyu gsli vs vs diye bahsetmez, adam sanatci olarak milletin derdini komik sekilde isleyen , kendine has tarzi olan biriydi. Cok severdim. Rasim oztekin secimi onun icin kolaydi acikcasi ama tiyatronun degerli kalmamasi, tiyatrocularin X magazinciler kadar benimsenmemesi onemsenmemesinden sonra kac tane layik tiyatrocu vardir ki?

(Not: sahsen gunluk hayatimda o kadar tiyatro meraklisi degilimdir. Ferhan sensoy istisna bir isim oldu benim icin hayatta)

O yuzden diyemem neden buna devredilmis diye. Ama sacma goruntuler verdigi icin layik oldugu soylenemez.

herif fenerli zaten. engelliyle alay etmeyelim.

Yıllar önce rahmetli alpaslan abinin vasıtasıyla rahmetli fahriye yen annemizi ara sıra huzur evinde ziyaret ederdik.
Bize derdi ki "sakın fenerbahceye küfür etmeyin, eşim onları kurdurttuğu için fenerbahçeyide çok severdi" sözlerini hiç unutmadım.
Yani bizzat fahriye anneden fenerbahçeyi ali sami yen'in kurdurttuğunu dinlemiştik. Dolayısıyla bu konu benim için tartışmaya kapalıdır.

Fanatik taraftarını geçtim, bugün o soytarı sanatçı müsvetteleri bile ali sami yen'e küfür ediyorlar. Kendilerininde kurulmasını sağlamış adama yani !Şampiyon olamadıkça seviyeleri her geçen gün dahada aşağı iniyor. Bugüne kadar 1 kez olsun bizim tribünlerde can bartu, lefter veya bjk efsanelerine küfür edildiğini duymadım.
Umarım yaptıkları rezillikler yüzünden bizde onların seviyelerine inmeyiz.

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu adama gördüğü yerde tepki göstermeli bütün Galatasaraylılar, sürekli hate ile yaşayıp ne bok yediğinin farkına varması lazım o kadar kolay değil rahmetli bir başkana sövüp ortalıkta gezmek

Birileri o na kavuğun başa takılan bir eşya olduğunu anlatsa iyi olacak. Soktuğu yer hiç hoş durmuyor.

Geri
Üst Alt