Kavuğun Yeni Sahibi Şevket Çoruh Oldu

Dünyanın en rasyonel adamına fenerbahçe forması giydir iq su rambo okan seviyesine düşer. Entellektüeli, sanatçısı, iş adamı hiç farketmez. 94te Cannes best artist odüllü Bedri'nin biosuna bi bakın yada Beethoven ödüllü piyano virtuozu Fazıl'a hohahaha yav diyor insan bu nasıl olabilir? Ama oluyor.

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

bi sonrakinde de benim kavuğa oturur inşallah

Özür filan diledi mi gotruh.

En son Yılan Hikayesi miydi neydi öyle bir dizide görmüştüm bu herifi. Başımıza adam olmuş da üstat muamelesi yapıyorlar.

Yüz verme ayıya gelir sıçar halıya. Sekmiyor.

Bir şeyi atlıyoruz

Fener en son şampiyon olduğunda bu adam 40 yaşındaydı.
Fener en son şampiyonlar ligine gittiğinde bu adam 36 yaşındaydi
Bu adam 15 yaşında fanatik olmaya başladığında yıl 1988'di
1988 den 2000 yılına kadar yani 27 yaşına kadar 12 senede 2 fb şampiyonluğu görürken, 8 GS şampiyonluğu, 2 GS Avrupa kupası gördü
Sonra şikeli Fener şampiyonlukları
Denizli Bursa Sivas rezillikleri (sayamadığım kaç tane artık unuttuk) gördü

Bu adam az bile küfrediyor
Adamın hayatını GAASSARAY silkelemiş
Biraz anlayışlı olun yahu

Bir şeyi atlıyoruz

1988 den 2000 yılına kadar yani 27 yaşına kadar 12 senede 2 fb şampiyonluğu görürken, 8 GS şampiyonluğu, 2 GS Avrupa kupası gördü

Terim abi niye sövüyor diyen mi var,her tribün sövüyor ama onun da bir sınırı yok mu sence de

Rahmetli Ali Sami Yen gibi Türk Sporuna damga vurmuş beyefendi bir insana niye sövüyorsun ve tezahüratta bir tuttukları adamlar da terörist elebaşları

Şampiyon olamıyorlar diye her şey mübah mı yani en aşağılık tezahüratlar dahil

Bir şeyi atlıyoruz

Ali Sami Yen'e küfretmekle bir bağ kuramadım.

Bazı değerler vardır saygı gösterirsin, bu kadar.

Terim abi niye sövüyor diyen mi var,her tribün sövüyor ama onun da bir sınırı yok mu sence de

Rahmetli Ali Sami Yen gibi Türk Sporuna damga vurmuş beyefendi bir insana niye sövüyorsun ve tezahüratta bir tuttuğu adamlar da terörist elebaşları

Şampiyon olamıyorlar diye her şey mübah mı yani en aşağılık tezahüratlar dahil
İroni yapıyorum rengim
Ama hiç de umrumda değil
Kudursun beter olsun itoğlu itler
Gülün geçin bence

İroni yapıyorum rengim
Ama hiç de umrumda değil
Kudursun beter olsun itoğlu itler
Gülün geçin bence
Bence gülünecek bir şey yok ortada Terim abi

GS'nin şampiyonlukları kupaları var,bunların yok diye her şeyi kendilerine hak görüyorlar bu adamlar

Yeter artık gına geldi bunların bu gerilim yaratan tezahüratlarından da tavırlarından da

Ali Sami Yen'e küfretmekle bir bağ kuramadım.

Bazı değerler vardır saygı gösterirsin, bu kadar.
Sen yazınca aklıma geldi bak şimdi

Bu FBliler her fırsatta "bizim seçimimiz transferlerimiz şuyumuz buyumuz konuşuluyor demek ki en büyük biziz" diyorlar ya sürekli

Mesela Ali Sami Yen ismini GSli olan olmayan,futbolla alakası olan olmayan neredeyse herkes bilir bir şekilde

FB'nin kurucusu/kurucuları kim mesela,gerçekten ilgilenmeyen biri asla bilmez.FBlilerin bile önemli çoğunluğunun bildiğini düşünmüyorum.Sokaktaki adamlara sorsak çok daha az bir oran çıkar zaten

Onların her fırsatta söylediği "büyüklük" kavramına bir de bu açıdan bakmak lazım

Bu FBliler her fırsatta "bizim seçimimiz transferlerimiz şuyumuz buyumuz konuşuluyor demek ki en büyük biziz" diyorlar ya sürekli

Mesela Ali Sami Yen ismini GSli olan olmayan,futbolla alakası olan olmayan neredeyse herkes bilir bir şekilde

FB'nin kurucusu/kurucuları kim mesela,gerçekten ilgilenmeyen biri asla bilmez.FBlilerin bile önemli çoğunluğunun bildiğini düşünmüyorum.Sokaktaki adamlara sorsak çok daha az bir oran çıkar zaten

Onların her fırsatta söylediği "büyüklük" kavramına bir de bu açıdan bakmak lazım
Harikulade bir detay Truman Lightning.

Approach-ūl perfect

Ben çok billur geçerim bunla ilgili, daha babanız belli değil derim :)

Geri
Üst Alt